Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 11
maria_rubi spune:
Alina, si tie ti-e rau? Offf
Cristiana, tu la Teba duci pe David? Dora mea e acolo la cresa.
Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
diana11 spune:
Mai apar si eu din cand in cand!
Eu sunt tot cu vocea ragusita si cu tuse. E a treia saptamana de cand sunt racita.
Fiica-mea nu a vrut sa mearga azi la dans, nu stiu de ce dar nu a vrut. Am avut si scandal cu ea ca nu vrea sa stea cu parul prins sau impletit si am zis ca o tund si atunci si l-a prins.
Am vorbit cu tipa care inchiriaza costume din Aradul Nou si mi-a zis ca are si costume populare, deci sunt rezolvata pentru serbare.
Flavia, insanatosire grabnica, nasol cu crizele de fiere, nu ai pietre?
Cristina am votat si eu, o singura data putem vota?sau in fiecare zi? Mie mi-au placut pozele f. mult.
Diana sa-ti traiasca finutul.
ancapolgar spune:
Alinush, da tot asa in aglomeratie ne intalnim...
Diana, felcitari pt finut!
Am si eu o intrebare: aveti cumva careva un poncho din ala alb pt costum de fulg, ca la noi la serbare baietii vor fi fulgi si se pare ca gradinita are in dotare doar pantaloni pt costum....?
cristiana70 spune:
CRISTINA, nu, Teba a fost o optiune prea complicata pentru noi. David merge la PN 15, coltul dinaintea postei de pe Calea Timisorii. Chit ca e aproape de capatul strazii noastre, si acolo mi se pare departe cateodata.
flavia ramona spune:
Cristiana, nici eu nu am stiut ce e criza de fiere pana cam acum un an parca.
Diana11, mai iei ceva tratament? Nu am pietre .
Fetele, la concursul de poze se poate vota in fiecare zi o data.
In rest nimic nou, ma bate gandul sa ma apuc de reinvatat germana. Am avut ceva client vorbitor de germana si mi-era ciuda ca intelegeam cam tot ce spunea, dar de vorbit mai greu. Cred ca nu mi-ar strica sa ma reapuc, sa investesc ceva si in mine.
Noi am primit mail ca nu lucram in 24 si 31, vom avea zile din concediu de odihna.
Cam atat, noapte buna.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cristiana70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Cristiana, nici eu nu am stiut ce e criza de fiere pana cam acum un an parca. |
FLAVIA, sa te faci bine , deja e prea mult. Eu am liber din 23 pana in 28, in schimb in 31 si 3 voi lucra. Unii au vrut multe libere legate de Craciun, altii de Revelion, eu am ales de Craciun.
Somleac spune:
Salut,
Waw ce veste! Diana R chiar ca vi cu vestile pe ultima suta de metri. Dar la cati spioni sunt pe aici te inteleg. Sper sa va fie acomodarea cat mai usoara. Copii stiu ceva boabe de germana? Spor si tie la invatat.
Flavia un graph. ca face bine la crizele de fiere. Eu le fac de regula pe baza de nervi ( de regula dupa ce pleaca soacra bag una)
Ducky sa-ti traiasca finutul.
Anca eu am ceva chestie de la costum de fulg. E ca o pelerina ce se trage pe cap. Daca vrei ti-o dau cu cea mai mare placere.
Cristiana mai da o data site-ul ala cu lego. Sa bag un ochi la preturi. Daca imi convine comand si eu.
Uff ce-mi mai tuseste Victoras.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Na sa va zic ce-am facut saptamana trecuta ca n-am mai avut vreme sa intru atatea zile. I-am organizat lui Susulete petrecere surpriza. A fost foarte greu si stresant, mai ales chestia asta cu secretul pe care l-am pazit cu strasnicie . E cumplit sa nu poti vorbi despre ceea ce te preocupa.
Din motive de spioni nu v-am zis nici voua, desi tare mi-ar fi prins bine sa ma pot consulta cu voi.
Na au fost si momente tensionate ca Susu nu prea s-a dat convins sa faca cum ii striga gaina, mai ales ca era ma-sa prin preajma si intotdeauna cand e ea la noi se da cocos si e mai artagos.Pana la urma am reusit de l-am tarat la petrecere cu o ora intarziere, si a iesit totul super, foarte emotionant.
Somleac spune:
Astazi am facut modificari in camera pruncilor si m-am hamalit toata ziua, asa ca acum is schioapa de un picior si umblu indoita de sale.
Am scos afara patuturile lui Matia si a lui Vic si le-am cumparat o canapea extensibila sa doarma amandoi intr-un pat si eu intre ei. Alta solutie mai buna n-am gasit pentru stresul de fiecare seara cand vine vorba de culcare. Vic nu poate fi convins sub nici o forma sa doarma fara mama, la el in patut nu mai incap, iar Matia plange aproape in fiecare seara ca de ce Vic poate sa doarma cu mine. Inevitabil sfarsesc cu ei in pat la mine si ajung sa dorm pe un colt sau pe canapea in bucatarie.
Na is curioasa daca am facut o alegere buna sau am aruncat o roaba de bani pe fereastra.
La voi cum e seara la culcare? Nu aveti probleme cu dormitul cu ei? Pe mine si astia mari ma calaresc.
Na gata ca v-am inebunit.
Somleac spune:
Moni ai fost azi la bazin? Matia a fost cu tata-su.