Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, pai povesteste si tu mai multe cum a fost petrecerea. Unde ati sarbatorit?

CristinaR, nu stiam ca Dora ii la PP 14.

Noi am avut musafiri si copiii au facut "spectacol". Dragos le-a imbracat pe fete (pe Ade si Alexia) cu hainele lui. Au fost mortali.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Miha, si noi avem probleme cu dormitul, vor amandoi sa doarma cu noi in pat. Adelina aproape in fiecare noapte vine in pat la noi, nici n-o simt , numai ma trezesc dimineata cu ea. Uneori ii mai culcam cu noi la sfarsit de saptamana (loc avem destul, dar ei dorm haotic, mai ales Dragos).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Multumesc pt urarile pt finutz. Abia astept sa-l vad, sa-l tin in brate. Azi am fost dupa Dia mea la gradi (surioara nou-nascutului) si apoi ne-am jucat cateva ore impreuna.
In rest am lucrat pe calc la scoala, maine la fel...

VA ROG fetelor, unde gasesc pelerine de ploaie de adulti ??? Vreau sa-i iau la bunica mea.
La mama i-am luat azi din Carrefour cadou de Mos: un set de creme Oil of Olaz pana in 30 lei amandoua. Super-pret !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha,ma bucur ca mai aud si de tine! Foarte faina ideea cu petrecerea surpriza! Si eu i-am facut lui Adi la 30 ani si a fost, cum zici tu, emotionant.

Diana 11, da, se voteaza zilnic pana pe 15 febr si chiar te rog sa o faci daca iti plac pozele mele si ai si timp. Din pacate ma "lupt" cu un domn care are niste fotografii nu tocmai in tema concursului, si cea care e azi pe primul loc cred ca e copiata de pe net de undeva, dar se pare ca nu conteaza. Castiga cine are cele mai multe cunostinte, prieteni, voturi.

Flavia, Alina, sunteti mai bine azi?

Eu am facut ieri anticorpii pt varicela, pt ca dr. hematolog zicea ca nu e absolut convinsa ca am avut asta si ca foarte bine putea sa fie o reactie secundara la voriconasol. Pentru linistea mea sufleteasca am facut testul, au iesit pozitive si IgG-ul si IgM-ul. In caz contrar trebuia sa intrerup tratamentul.
Mara avea de dimineata vreo 8 puncte rosii pe piept, cred ca erupe si la ea varicela azi. Aseara zicea ca vrea sa faca baie ca o mananca spatele. Le-am oprit pe amandoua acasa.

O zi frumoasa sa aveti!

....si votati!

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello!
Miha, maaaare multam!!!!!!!!!!! Exact aia e chestia de care avem nevoie. Inca nu stiu exact in ce data e serbarea, o intreb azi pe Madalina, care saraca isi face probleme ca va dansa singura la serbare, ca din 29 de copii, are 6-7 prezenti, toti sunt cu varicela. Ne vorbim noi sa vedem cum ne intalnim, eu cred ca am nr tau de tel. Felicitari pt petrecere! Noi nu prea avem probleme la culcare, Alex s-a obisnuit sa doarma singur in pat, de vreo 2 ori am vrut sa il culc cu mine, dar nu a vrut el. Totusi ma mai cheama seara sa stau putin langa el, ma pupa si pe urma imi zice:"Acuma poti sa mergi in patul tau sa te culci."
Nu e prea incantat de ideea de a dansa si a fi fulg la serbare, dar n-are ce face.
Cristina, deci totusi a fost varicela. Speram ca fetele sa scape usor si repede de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, maica-ta e tot la tine, nu?
Miha, eu dorm intre I si V, asa ca n-am necazuri de-astea. Vlad musai sa fie agatat de gatul meu cand se culca, si noaptea ii tot acopar. Imi place sa-i simt acolo!
Cristiana, sa le poarte sanatos, ma bucur ca va sunt de folos! Noi avem liber din 22 pana prin 8,9 ianuarie.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Ada, mama e inca aici pana in 5-6 dec, apoi trebuie sa ne descurcam cumva singuri. Votasi?

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Eu mai citesc la "sezatoarea canadiana" si fetele de acolo se intalnesc pe 19 dec sa sarbatoreasca impreuna sarbatorile de iarna. Fiecare vine cu cate ceva: una cu salata de boeuf, alta chiftelute, prajituri.... Anul trecut au facut acasa la cumnata mea.

Vroiam sa va propun sa facem si noi acelasi lucru, sa ne intalnim cu totii, mamici, tatici , copii, asa ca de sfarsit de an si sa sarbatorim. Daca sunteti de acord, putem face o lista cu cine vine si ce poate sa aduca fiecare, si sa gasim si o locatie. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Pisi, am votat deja azi! Bafta multa!
Inca nu stiu ce facem noi de Craciun si in preajma Craciunului... In 21 avem petrecerea la Bucuresti cu firma, cred ca mergem la Alba dup-aia, copiii ii ducem cu un weekend inainte deja.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

CristinaR, am votat si azi. Tu pune link-ul in fiecare zi sau scrie aici (am vazut ca l-ai pus la semnatura) si io promit sa votez zilnic.
Se pare ca vor face si fetele varicela, las' ca mai bine acum.

Am votat si pozele lui Ducky.

Citat:
Miha, eu dorm intre I si V,

Ada, tot ma gandeam ce-i 1 si 5, apoi mi-am dat seama...

Ducky, eu habar n-am unde gasesti pelerina de ploaie. N-ai cautat pe internet?

Mergi la inceput