Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cristiana70 spune:
ALINA
La multi ani cu drag, sa fii sanatoasa si fericita! Am venit cam la spartul petrecerii, dar cred ca mai dibuiesc un ceai si o prajitura, nu?
Multam de mesaje, azi a fost zi de munca pentru mine asa ca m-am dus cu durere in gat cu tot. Tocmai mi-am facut o lamaie stoarsa cu miere, sper sa ma ajute la gat. E vanzoleala la noi, vine multa lume dupa brazi de Craciun si ornamente.
DIANA R mult succes pe noul drum care vi se arata!
CRISTINA, eu tot apas si la tine si la DUCKY pe voturi, dar nu vad sa se adune nimic. Cine doarme sub fotoliu?
FLAVIA, vad ca tot intr-o porcarie o tii, daca nu se lasa cu criza de fiere o dai si tu pe raceala . Sincera sa fiu, nu ma dau in vant dupa taierea porcului mai ales cu picioarele mele vesnic reci.
David s-a repatriat, sper sa dorm si eu in sfarsit bine fiindca doua nopti am avut insomnii si dureri de cap.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_rubi/maria_rubi.jpg)
maria_rubi spune:
Cristiana, pai apesi pe 5, sau cate voturi vrei sa ne dai, si apoi pe Voteaza. Multumim!
Alina, fain cu "zile senile"
Eu si fetele suntem varza toate 3, ele cu antibiotic deja si tusitoare rau de tot, eu cu durere in gat nasoala. Asta e...trecem noi peste toate. Ma bucur ca se termina anul asta in curand!
Va las, fug la scoala pe 8.30, apoi la comisie, RMN, CT....si ploua afara si e un vant de numa!
Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
ancapolgar spune:
Alina, superb tortul! De Ade ce sa zic, e mortala!
Cristina, nasoala treaba cu raceala. Multa sanatate!
Si noi avem sambata de taiat 2 porci, ce groaza imi e si mie, ca o sa inghet de frig si Alex va trebui sa fie prezent pe afara, ca ii plac mult activitatile respective. Sper sa nu ne procopsim si noi cu raceli de pe urma evenimentului cu pricina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Off...si ai mei amandoi sunt mucosi, ca le-a trebuit sambata primarie, si, desi i-am imbracat bine, tot le-a fost frig.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Of, bineinteles ca m-am emotionat cand am vazut titlul si cuvintele de pe prima pagina... Va multumesc!
Sunt innebunita cu bagajele, mi-e groaza si sa le vad, oooof, abia astept sa treaca odata...
Nu stiu daca mai apuc sa intru, va multumesc pentru urari, incerc sa scriu poate de pe drum cand poposim peste noapte, si apoi cand voi avea net la noua casa. Va pup!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
cristinacsa spune:
La multi ani, Alina, sa fii sanatoasa si fericita!
Diana, drum bun si acomodare rapida. Copiii ce zic?
Sanatate bolnaviorilor...
Am votat si eu pe Ared, acu caut pozele de la clipe de vara...
Cristina si gemenele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Alina la multi ani cu sanatate si bucurii!!
Diana , drum bun. Iti tin pumnii.
Ioana ma bucur ca ne scrii. Citim cu sufletul la gura si eu si Susu mesajele de la tine.
X ray imi pare rau de voi ca nu o scoateti la capat cu bolile. Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca sunt sigura ca le-ai incercat pe toate. Poate doar sa te iei sa te duci in varf de munte cu copila pana isi mai revine un pic.
Si noi suntem mucosi, dar veseli.
Miercuri merg cu copii mari la Alba Iulia, a si cu Cami si Ana. Vom sta pana joi la manastire la Rameti, sper sa fie o excursie reusita.
Anca noi cum facem cu fulgul?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ancapolgar spune:
Miha, spune-mi tu cand si unde iti e mai bine sa ne intalnim si o rezolvam. Serbarea noastra e in 16.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Salutare,
Cris, sa va faceti bine toate.
Eu am stat putin in asteptare pt ca varul primar al lui B facuse scarlatina si noi ne intalnisem cu o saptamana inainte si era tusitor rau atunci. Am citit ca e maxim 7 zile perioada de incubatie asa ca eu zic ca am trecut peste, ca maine is 2 saptamani de cand ne-am vazut noi.
Pe de alta parte i-a revenit chestia cu clipitul des, daca tineti minte v-am mai spus eu de pe la 2 ani si ceva ca avea problema asta. I-a disparut si i-a aparut de vreo 3 ori pana acum, dar acum nu s-a mai oprit din clipit des de vreo 2-3 luni asa ca i-am facut programare la neuropsihiatrie infantila ca data trecuta zicea doctorita ca se poate cataloga ca si tic nervos abia dupa 4 ani. Pe data de 9 avem programare la dr Corciu.
Mai zice cineva ceva de intalnirea propusa de Cristina_rubi de Craciun sau in perioada aia? de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
Cristale spune:
AlinaM La multi ani si multa sanatate. Sa fii fericita alturi de familia ta.
DianaR drum bun si acomodare usoara.
Noi suntem bine, ne-am obisnuit cu David si el cu noi. E cumintel, doarme si mananca iar cand sta treaz se joaca singur cu manutele si piciorutele. Plange doar cand ii e foame.
www.floar3d3colt.blogspot.com