Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

DianaR, drum bun, sa fie un nou inceput in viata voastra si sa aveti o viata minunata.

Cristiana, Gabi, Moni, Alina sa va faceti bine.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi, iti amintesti?

Daaa I-am aratat poza Ioanei si nicicum nu s-a recunoacut , a zia ca e Tudor si ea e Ade.
Flavia a iesit bun carnatul?
Daca tot imi faceti pofta cu dulciurile voastre, va fac si eu cu ale mele. Aseara am facut placinta cu dovleac si lapte de pasare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina uite ce am gasit aici intre pozele tale

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Alina ce tort frumos!
Si nasa mea e nascuta azi dar nu mergem la ei ca-s bolnavi copiii.

Noi ascultam colinde si Ale zice "deschide usa clestineAle tuseste si are nasul infundat, din nou, de fapt de cand a dat frigul tot asa e

Ce vreme urata, marti ninge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, daaa, am vazut apoi si poza aia, eram la Flavia. Ce faina-i!
Mi-ai facut pofta cu laptele de pasare.

Diana11, las'ca azi Ade mi-a cantat "La multi ani" si a zis "zile senile" in loc de senine. Vai cat am ras!

Flavia, tu mi-ai facut pofta de carnat. Abia astept sa taie ai mei porcul, carnatul facut atunci proaspat imi place mult.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Diana, drum bun !!
Tot mai multi prieteni, cunoscuti pleaca afara....
Va urez o seara placuta si va spun doar ca am pus niste bluzice superbe pentru gradinita, pentru cine e interesat.
Flavia, cum fu porcul? Cu sorici?
Clau, ce mai faci? Tare rar intri pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA ce m-am distrat cu zilele senile Da' lasa ca si Diana a consumat azi iaurt,a refuzat kefirul pe motiv ca "nu-i din ala ocazian " Se referea la caucazian
Si io vreau lapte de pasare Cred ca ma pun sa fac si io maine poimaine.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Alina!
-ici si la bolnaviori si bolnavioare!
Ce totala e Ade cu zilele "senile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Cristina multumesc frumos de buburuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc fetelor inca o data pentru urari!
Va pup!

Vorbeam acum la telefon cu prietena mea din Oradea (azi toata ziua am vorbit la telefon ) si ii povesteam cu zile "senile". Am inceput iar o tura de ras.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput