Am facut azi RMN si CT, concluzia asa pe intelesul nostru al tuturor este ca nu mai am nicio urma vizibila de cipercuta prin torace si postoperator sunt ok. Astept sa vad ce zic joi si doctorii de la Szeged. Trebuie sa am grija sa nu ridic si sa-mi intaresc musculatura paravertebrala ca sa ajute implantul la sustinerea coloanei. Mi-a fost o frica... Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, apoi doctorilor si voua tuturor pentru ca m-ati sustinut in cea mai grea perioada a vietii mele de pana acum!
Ieri am mai auzit una buna: ca vecinii din curtea blocului, care m-au vazut inainte de operatii si auzisera ca sunt "rau", i-au marturisit lui Adi ca ei credeau ca nu mai am multe zile de trait.
Acum incep sa fiu mai optimista si sa vad si eu mai in roz. Destul despre mine!
Diana, drum bun sa aveti, acomodare usoara si viata frumoasa! Pentru Teo o sa fie cel mai usor, ea o sa invete direct in germana totul.
Moni, ma bucur ca esti mai bine! Sincera sa fiu, ma speriasem, credeam ca ai patit ceva si nu poti sa ne spui.
Alinus, tare bine arata tortul tau. Cine te-a cadorisit si cu ce?
Ati vazut mailul de la Ioana, cu cantina lor? Mi-a plouat in gura!!!
Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
Subiect nou aici.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC