Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am uitat sa-l felicit pe Bogdanel.
La multi ani Bogdanel!Niko sa va aduca numai bucirii!

Nu mai stiu cine intreba de pelerine de ploaie pt adulti.Am vazut la Selgros ,in cosurile de la case,se numesc poncho .

Da mai fetili,pleaca si nasa lui Serban.A lui Mela era deja plecata si nasii de cununie si-au luat si ei talpasita acum 5 ani.Beton!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Ioana ma bucur sa aud vesti de la tine.
Gabi si eu stiu de faza cu urechea si cu echilibrul.Cauta-te si acolo.

Pupici bolnaviorilor!Ioi vad ca ai mei se tin tare.Serban e cel mai vizat,a invatat sa mestece guma ,bineinteles ca intr-un final o inghite,cred ca asa vrea, si i-a revenit placerea de a consuma hartie igienica

Mergi la inceput

Ce-i cu buburuzele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fuga fuguta. Multumesc de urari, pe masura ce se apropie plecarea ma iau transpiratiile.

Flavia, invat germana singura dupa ceva carti si chesti de pe net. Sunt cursuri de germana in Arad poti sa cauti sa vezi.

Miha, in principiu Vlad si Timi abia asteapta. Azi Vlad la gradi a desenat o lista enorma cu lucrurile pe care urmeaza sa le luam cu noi. Daca tot ne aude discutand. Singura lui nemultumire e ca nu prinde serbarile de la gradi si aerobic, dar i-a trecut si supararea asta relativ repede. Timi chiar n-are nici o treaba.

Gabi, mergem cu cea neagra, aia rosie e vanduta de vreo 3 luni.

Ioana, , o sa-ti trimit un mail de pe alta adresa, la asta o sa renuntam (e de la RDS).

Ok, pupilici, mai vb cand apuc.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata!
Noi acum plecam la Oradea si Salonta la nasi si rude, nu i-am mai vazut din iulie si iesim un pic din oras sa ne aerisim. Fetele sunt tusitoare, Mara dadea spre laringita azi-noapte dar, sper eu, abatut-o de la drumul asta, Dora tuseste ca si de bronsita. E tare ciudat, Dora a fost acasa 3 zile, nu stiu cum a comis-o...

Multumesc Mirelei si Laurei25, ele s-au ocupat de aparitia buburuzelor, sper ca va plac!

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, ce ciudat mi-e ca tu sa n-ai buburuza.
Alina moro, merci de atentionare, i-am dat PM Laurei sa corecteze. Am trecut=o gresit pe Niko, Niko26 in loc de Niko_26. Sper sa se rezolve repede.
Diana, putin timp mai aveti, dar lasa ca nu-i chiar atat de departe nici Germania asta. Spor la facut bagaje.
Carmen, buburuzele sunt pentru donatoarele pentru Cristina Rubi de cand s-a facut campania la umanitare pentru operatiile ei complicate. Hartie igienica zici? Macar e parfumata?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nico, da repede un mesaj sa vedem daca e ok ca mi-a dat LAura PM ca e rezolvata problema si sa verific..

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

DianaR, ma gandesc ce agitatie e la voi acum! Spor la facut bagaje!
Sunt sigura ca pruncii se vor acomoda mai repede.
Parca m-apuca si pe mine plecatul...
La cat de bine merg toate in tara asta, de la anul si mai rau in Sanatate...de vreo 2 luni tatonez si eu terenul.

Ada, a primit Niko buburuza.

Carmen, o fi buna hartia igienica pentru imunitate.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana spor la facut bagaje.Ioi, n-as vrea sa fiu in pielea ta acum.Nu imi place sa fac bagaje, si ma gandesc la tine ca trebuie sa te hotarasti cei iei cu voi si ce nu.
Alina nu mi-am facut radiografie... Am fost la birezonanta (pentru prima data) si nu i-am zis la aia decat ca nu ma simt bine. M-a socat ce chestii mi-a zis. A zis ca am lipsa foarte mare de potasiu si din cauza asta combinata cu spondiloza am ameteli. De cand iau potasiu si ginkophyt ma simt muult mai bine. Nu mai am ameteli, imi simt doar ceafa foarte incordata. Nici cand dorm nu imi gasesc pozitia potrivita, tot tesionata si incordata imi simt ceafa.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, mananca banane ca au mult potasiu.
Am fost si eu o data la biorezonanta ca o cunosteam pe tipa care facea, dar nu prea cred ce spun ei acolo.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput