Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, votat!
Da ce s-au intamplat cu pozele ca sunt mai putine? Vad ca a disparut si o poza a lui Ducky!?
Am vazut buburuza la Mirela.

DianaR, drum bun si acomodare rapida!
Te astept cu impresii si vesti bune.
Copiii (cei mari) stiu ce se-ntampla?

Cristiana70, cand am plecat eu la lucru erau 0 grade.

X-ray, pupici Elisei! Imi pare rau ca s-a confirmat dg. de astm.

Niko, multa sanatate printesei tale!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Dupa senzatii ciudate pe care le-am avut deja aseara azi m-am trezit cu o durere crancena in gat , era tot ce ii lipsea cu o zi inainte de inceperea lucrului. David e tot cu muci si tuseste asa ca desi nu ma omor dupa varianta asta aseara i-am preparat antibioticul prescris in urma cu doua saptamani si pe care doctorita mi-a spus sa i-l dau daca nu trece fara. Se pare ca am intarziat cu cura de Broncho Vaxom anul asta, am inceput-o prea tarziu. Ieri a dormit o gramada dupa amiaza si ca niciodata a vrut sa mai leneveasca in pat, asta nu ma prea incanta.

Sper ca voi si piticii vostri sunteti mai bine , pupam pe toata lumea si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Cristina70, imi pare rau de voi ca sunteti bolnaviori. Si Vlad dintr-o data e cu muci si tuseste urat..l-am dus la gradi, Iulia e acasa ca e cerc pedagogic azi.
Am vazut si eu la Mirela buburuza, arata super fain!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana ma bucur din suflet ca reusiti si voi sa plecati din tara! Acolo nu preamai e de stat...
Sa va ajute Dumnezeu sa va acomodati usor si rapid(cum amfacut-o eu aici) si sa mearga toate lucrurile in directia buna pentru voi!
Drum bun,si sa aveti o noua viata mai linistita si fericita!

Alina eu iti spun de pe acum la multi ani pentru 28 ca nu stiu daca si cand mai apuc sa intru! Sa fii fericita!
Sicu scuzele de rigoare tuturor sarbatoritilor din ultimul timp carora nu am apucat sa le urez din timp!

Alina imi pare f rau ca s-a confirmat dg de astm la printesa ta. O sa fie bine, ai sa vezi!Curaj!

Va pe toate si pe pitici(si pe fetele nenominalizate din lipsa de timp) si mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Diana, mult succes pe toate planurile, la noua locatie!
Sanatate multa puisorilor bolnaviori si mamicilor de asemenea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

salut
Cristina si Ducky votai si eu!
Astazi e mai bine printesa mea si nu a mai facut nici febra!A zburdat pe aici cu printzu, adica "Printzulu" , cum zice Bogdi.
Diana acomodare usoara! Ma bucur pentru voi.
Alina a -ici la amandoua.
-am si bolnaviarii sa le treaca repede.
Parca-i festivalul racelilor.
Ioana , ma bucur ca esti bine.Sper sa treaca cat mai repede anul asta ce te tine departe de pitici!

Mergi la inceput

Cristina70, multa sanatate va doresc!
Am inceput si eu sa stranut acum dupa masa si parca am nasul infundat, inca nu stiu daca-i rinita cea de toate zilele sau ma paste o raceala.

Ioana, multumesc pentru urari!
Ma bucur ca te-ai acomodat asa repede.
Ne primesti si pe noi acolo ca aici ii un frigggg?
Am vazut ca ti-ai schimbat tara la profil.

Edit:
Ducky, felicitari ca ai castigat la concursul Lenor!
Ce s-a intamplat cu o poza de la concrsul ared? (a disparut)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ce faina buburuza am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, wow ce repede placatiO imbratisare calda si stransa din partea mea. Mergeti cu 2 masini, nu?
Flavia are rezultate ceaiul, o sa vezi!
Ioana cum suporta copiii despartirea de tine?
Eu nu ma simt prea bine. Cica am spondiloza cervicalaAm vertij, si noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta se invarte caa cu mine

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Gabi, esti sigura ca-i spondiloza? Ti-ai facut radiografie la coloana? Poate fi si de la urechea interna.
Am avut si eu ameteli o perioada, au inceput in iarna cand am fost la Straja, era graznic, m-a tinut cateva zile cu ameteli, senzatie de greata cand miscam capul..., apoi a trecut fara niciun tratament. Mi-am facut atunci radiografie col. cervicala si nu am avut nimic, nu era spondiloza (asa mi se spusese si mie initial), arata chiar bine coloana.
Eu evitam miscarile bruste, nu ridicam capul brusc, nu ma aplecam...nu ridicam brusc capul de pe perna. De atunci nu mai pot dormi fara perna(eu numai fara perna am dormit), simt ca se invarte casa cu mine.

Mergi la inceput