Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragele mele, am o durere infioratoare in gat care se duce deja spre urechi, se pare ca asta e iarna in care sufar si sufar cu racelile. O otita mi-ar mai lipsi, ar fi cireasa de pe tort dupa sinuzita pe care abia am potolit-o .

David e la tanti, vesel nevoie ca i se cauta in coarne dupa placul inimii. Azi mai apuc si eu sa adun un pic prin casa, trebuie sa intind si un covor in sufragerie dupa care am sa ma ascund intr-un pat sau pe canapea la televizor. E prea liniste fara el, dar sunt foarte obosita, azi a fost plin de clienti. Miercuri am fost mult mai fresh decat azi, azi cred ca la 21 voi fi la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Of Cristina ce nasol cu durerea asta de gat. Si eu am fost asa si abia acum mi-a trecut, dupa 3 saptamani, cu 7 zile de antibiotic. Acum ma dor salele ca am smotruit si asa patesc cand fac efort
Insanatosire grabnica

Diana, multa bafta si drum bun spre noua ta casa. Vreau si eu...

Alina iti urez de astazi ca maine poate nu mai intru si ratez din nou un sarbatorit.

Maria_rubi am votat in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
noi suntem singurei de miercuri, asa ca am facut un tur de forta cu dus-adus copii de peste tot. Ieri ne-a parasit si Daria ca a plecat la Blaj cu majoretele, vine in seara asta. Ca urmare noi cei ramasi am fost de dimineata sa vedem Aventurile lui Samy. Chiar ca-i super filmul. Victor insa a plans aproape tot timpul de mila broscutei. Am mancat in Atrium si apoi am venit acasa la somn. Am tras la aghioase toti 4. Din pacate am avut si un deces in famile, ne-a murit broasca aia ranita, asa ca am tinut si un pic de priveghi

Doamne Diana ce repede plecati. Eu ma bucur sincer pentru voi si-mi pare rau pentru noi astia care ramanem sa stingem becul. Atatea familii stiu deja care pleaca ca de chiar ma apuca plansul. Drum bun va doresc si acomodare usoara.

Cristiana multa sanatate iti doresc. Apeleaza cu incredere la propolis e miracol pentru gat.

Moni tu iar ne-ai parasit? De ce nu mai zici nimic? La bazin nu mai veniti? Matia a progresat super , deja il lasa Moni singur cu pluta sa faca bazine.

Na tre sa inchid ca se bat astia mici.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si de la mine.
MIHA nu v-am "parasit" ca citesc zilnic,doar ca n-am avut chef de scris.Am fost cam prost dispusa si m-am simtit ca naiba si nu-mi place defel sa ma plang,asa ca mai bine nu scriu deloc.
Unul din motivele ce m-au scos din pepeni e si ca Diana a refuzat marti cu indarjire sa mearga la inot pe motiv ca "nici nu-i distractiv acolo" Si cum saptamana de dinainte pierduse sedintele de marti si vineri din cauza ca a fost cu febra,nu mai aveam cum recupera asa ca i-am zis la aia ca eventual o inscriu la cursul viitor,prin 14 dec cred.Asta daca am pe cine,ca e ingrozitor de capoasa cand ii intra ceva in cap.
Felicitari pentru Mattia,se vedea oricum pe el ca are talent in domeniu La Diana a fost totul ok pana a inceput Moni sa o lase tot mai mult netinuta si se tot indeparta de ea ... clar ii e teama de apa adanca.Am incercat sa o conving zicandu-i ca vorbesc cu Moni sa o lase doar cu pluta pana mai capata curaj,dar n-am cu cine ca nu ma crede,zice ca o prostesc si e sigura ca Moni o va lasa iar singura ...
Mi-e lene acum sa raspund fiecareia la cat ati scris p-aci,dar vreau macar Dianei sa ii zic inca odata drum bun si acomodare usoara !
Si lui Ducky felicitari pentru premiu - tare m-am bucurat pentru tine

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Noi acum ne-am repatriat, cu fetele super obosite si maraite. Pe Dora am trecut-o direct pe antibiotic, tuseste rau, muci si febra. Sunt si eu epuizata,asa ca o sa va scriu pe scurt.

Ada, eu am buburuzele mele, doua . Oricum arata foarte frumos, imi plac mult.

Moni, cat de rau te simti? Hai, daca ai nevoie de incurajari si de un umar,noi suntem aici. Te rog,plange-te!

Cristiana si tuturor fetelor ce ma voteaza, multumesc!

Ducky, eu nu stiu ce concurs ai castigat, dar te felicit!

Miha, nu ati aflat inca ce se ascunde in burtica? Condoleante pentru testoasa!

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Noi am fost la Cicir cu pizza si tort.

Diana11, mersi de urari!

CristinaR, si eu am votat in fiecare zi.
Imi pare rau ca-i asa bolnavioara Dora, multa sanatate!

Cristina70, multa sanatate si tie, sa te refaci pana luni cand mergi la lucru!
David e bine?

Moni, vezi ca noi suntem pe-aici ca sa te ascultam, deci poti sa te plangi linistita, poate avem vreun sfat, incurajare...

Miha, unde-i tata Susu?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Alinush! Sa fii sanatoasa, frumoasa si devreme acasa!

Eu merg cu Mara la teatrul de papusi. Dora e pe antibiotic, dar deja dupa prima doza e mult mai bine. Am uitat de aparatul de aerosoli, tre sa-l pun in functiune.

O duminica frumoasa si calduroasa sa aveti! Brrr, e un ger afara!!!

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Alina! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Noi am fost aseara la Primarie, au papat piticii hot-dog, ne-am plimbat si am plecat acasa.
Sanatate multa bolnaviorilor mari si mici!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

E un frig de numa afara si ma innebuneste mirosul de cirbita de rosii cu carnat care e pe foc acum...n-am nici rabdare sa se termine
Ca tot vorbisram la un moment dat de bazar, uite ca si sora-mea are puse cateva lucrusoare acolo http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=cristaluna&searchtype=2&show=current&sortpref=UMANITAR_asc
De fapt am intrat sa va salut si sa pun o poza cu dedicatie ADA(ghici de ce...)
iata-ma aseara, dupa o zi plina de curatenie, spalat, mancare, copii etc http://i28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/DSC06728_resize.jpg

Duminica placuta si o saptamana frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alina
no, bine ca mai am cafea in cana si intrai p`aci altfel ratam sa te lamunltianesc

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput