Fluturasi de martie-aprilie 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 21
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Asa e cel mai bine. Ca sa fie pe prima pagina ar tb postata intr-un capitol si apoi pus pe prima pagina link separat la cap respectiv. Ma gandesc ca atunci cand isi mai dau si fetele cu parerea sa o posta la inceputul unui capitol sa fie mai usor de gasit. ma intelegeti ce vreau sa spun? Ca parca nu sunt tocmai coerenta..Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cu Catalina IoanaPoze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Esti coerenta,esti.

Mai poate fi trecuta pe prima pagina ca si raspuns la subiect, si la fiecare capitol nou, copiem amandoua primele postari. SI eventual trecut cu litere mai mici, ca sa nu ocupe loc mult.
Zic si eu.
Mamica fluturasului Andrei si
26+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi EU NU M-AM MOLIPSIT CU CARTOFII PRAJITI ![]() ![]() la cina (ora 18) am mancat mamaliguta 80 gr cu branza si smantana 80 gr si un ou prajit!!mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Hai ca m-ai omorat cu gramele astea.
Si am cantar de bucatarie, ca folosesc la praji, dar nu vreau sa ma apuc sa cantaresc ca daca incep sa fac asta, am luat-o rau pe aratura.
Plus ca eu o sa scap totul de sub control cand o sa fiu in Ro, cu mama care gateste fel si fel de mancaruri si doar sa zici as manca... ca imediat ea face.
Ma gandesc cu groaza la perioada aia.
26+
madutza_bra spune:
happiness, ai dreptate, tb puse cu litere mai mici. eu acum le-am postat normal.
Tb sa fug la baita, vb dupa ora 2 cand ma intorc

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
26+ cu
Catalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui scrish si noua ne-a placut mult. ne mai uitam la stokke dar sincera sa fiu mi se pare mult prea scump pentru ce face si nici nu ma da pe spate designul...il astept cu mare interes pe al nostru:) cand vine cred ca o sa ma apuc sa l plimb prin casa de nebunas 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
Si noua ne-a placut Stokke cand eram in cautari de carut.
Ce m-a uimit pe mine f tare, este ca desi are un pret al naibii de mare, ptr salariile din Ro, peste tot, in marketuri sau parcuri, Stokke era la loc de cinste.

Adica m-a surprins sa vad multe culori, ca imi sareau in ochi ca e mai ciudat designul.
Nu mai zic ca ptr trotuarele din Ro e cam pretentios. Merge numai in parcuri pe alei bine asfaltate. Dar pana in parc, cu ce ajungi?

Ca noi si cu QunnyBuzz-ul nostru ne-am chinuit, mergeam, si il ridicam, mergeam si il ridicam. Groaznic.
26+
anaxena spune:
| citat din mesajul lui scrish madutza da, cu albastru e ce am facut/achizitionat la noi scoica e diferita de scaunul de masina, de aia le am trecute asa. crema de fata pentru bebe am trecut-o la recomandarea unei prietene care a avut ghinionul ca fetita ei sa se umple de bubite pe fata, crema aia e klorane coldcream si se pare k ei i a facut bine, eu am trecut-o ca sa o am de referinta. cat despre haine iar sunt indusa in eroare pai la inceput atunci in ce il imbrac? ca banuiesc ca il schimb macar de doua ori pe zi nu? si daca in prima (si poate a doua)luna il imbrac exclusiv in bodyuri ca sa nu il chinui cu pantaloni si pulover/hanorac, nu trebuie sa cumpar mai multe ca sa am rezerve pana le spal si le usuc?![]() sa mi se ierte ignoranta dar chiar nu ma pricep la partea asta ![]() s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
eu sunt de parere ca tre sa ai cele 10body-uri!...baietzii, in cazul meu,shtiu ca au obiceiul de a face pipi in aer si stropesc tot,pai ce ma fac eu cu 5-6 bodyuri cand il schimb de minim 2x/zi,in 3 zile s-ar duce..si ce sa speli 4 body-uri la masina de spalat?eu ash lua 10 bodyuri dar de 56cm ca sa ajunga mai mult timp
Ana-Maria mami de
22+
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui scrish cat despre haine iar sunt indusa in eroare pai la inceput atunci in ce il imbrac? ca banuiesc ca il schimb macar de doua ori pe zi nu? si daca in prima (si poate a doua)luna il imbrac exclusiv in bodyuri ca sa nu il chinui cu pantaloni si pulover/hanorac, nu trebuie sa cumpar mai multe ca sa am rezerve pana le spal si le usuc?![]() sa mi se ierte ignoranta dar chiar nu ma pricep la partea asta ![]() s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
parerile sunt impartite cu hainele.
Daca ma intrebi pe mine, acum sigur iar mai multe hainutze, ptr ca la Andrei, alaptat fiind la san, mi se parea ca trebuie manevrat foarte usor, ca daca faceam vreo manevra mai brusca, regurgita lapticul pe care ma chinuiam sa i-l dau, si evident ca trebuia schimbat.

Eu il schimbam de cateva ori pe zi, cel putin de body.
Daca are costumas cu totul, e mai usor, dar tre sa fie cald inc asa sa il tii numai in costumas si e mult mai rapid de schimbat.
In concluzie, mie mi se par putine 5-6.
Acum fiecare cu experienta ei, ma refer la mamicile de bb2.
26+

Ca parca nu sunt tocmai coerenta..
si noua ne-a placut mult. ne mai uitam la stokke dar sincera sa fiu mi se pare mult prea scump pentru ce face si nici nu ma da pe spate designul...il astept cu mare interes pe al nostru:) cand vine cred ca o sa ma apuc sa l plimb prin casa de nebuna