Fluturasi de martie-aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

apar de dupa aragaz mai bine spus nu canapea, as vrea sa stau eu cu fundu in sus pe canapea dar m-am bagat tare in bucatareala si pana la noapte nu mai ies

am fost pe afara si numai la H&M nu am mai ajuns eu am luat-o la vale , nu la deal unde trebuia sa ma duc la mall , m-am dus sa gasesc carnati la un magazin polonez sa fac cu fasolica si mi-am mai gasit de cumparat de m-am intors cu 7 sacose acasa, ieri cu altele 8 de la supermarket zici ca vine sfarsitul lumii nu alta si dispar magazinele deci nu incercati asta acasa , adica asa ca mine

De vreo 2 saptamani am o durere continuua , nons top, de bazin sau cum naiba i-o spune, acolo in triunghiul de la fofo dar azi vad ca durerea isi face de cap abia ma misc si pasesc , nu mai spun de urcat scarile prin casa

ma duc sa toc legumele in fasole si sa pun carnatii si sa pun si placinta cu mere la cuptor si mai am si de intins o masina de rufe

revin mai tarziu

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

EU as sta cam o luna asa la tine in vizita. cred ca gatesti tare bine mincarica...iar Happy e cu prajiturile. Vreti sa fiti prietenele mele?

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Madutzaaaaaaaa vreau si eu hainutze frumoaseeeeee!
Doamne ce dulci mai sunt culorile.
Si bodyurile alea crete la spate sunt alea inventate de Andreea Marin? Ca eu nu mi-am elucidat enigma inventiei ei.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

da, cica sa nu-l stranga pe bebe la picioruse si sa nu ramana mici asa repede

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Da, fetelor, si eu am innebunit cu clamele de par. in Cipru am intrat intr-un amgazin de dimensiunea carrefour doar cu lucruri pentru copii(Stefy stie ce vorbesc ), ai aveau acolo tot ce vrei si ce nu vrei. Nici nu stiam ca sa mai aleg de acolo. hainutele nu erau cine stie ce, dar jucarii, accesorii si restul erau dementiale

laura, parca mi-a mai trecut nistel supararea, a venit al meu in bucatarie, si-a pus singur sa manance (ca eu nu l-am chemat si am mai si mancat toti cartofii singura)si apoi a spus Saru'mana pentru masa.Dar eu nu vorbesc cu el, ca prea imi trece tot timpul repede supararea

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fata mea face la gradi repetitii pt thanksgiving day.....si o aud acum"
"thank you for my mummy, thank you for my daddy, trank you god"

uitati ce site cu hainute am gasit: http://www.3suisses.ro/ro/shop/copii/nou-nascuti-baieti-0-3/9-16378.html

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra

si apropo imi face al meu cartofiori prajiti ca mie

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cam scumpute unele dar arata superrrrr.....

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Multumesc, Miki, pt cont. Am intrat si am pus cateva poze. V-am si vazut, care de care mai frumoasa si mai burticoasa. Eu, fiind la prima sarcina, m-am si speriat de cat de mare ar trebui sa-mi creasca burtica. Pana acum abia asteptam, acum ma mai gandesc, dar oricum n-am incotro.

Si, citind ce a scris Scrish, in numele, meu, al ei si probabil si al celorlalte mamici pt prima data, as vrea sa va rog pe cele cu experienta sa faceti o lista, undeva pe prima pagina, cu tot ce ar trebui sa cumparam pentru primele 2-3 luni, ce ar trebi sa avem neaparat in casa, haine, cosmetice, medicamente etc. Ca de exemplu: 3 body cu capse, flausate, 5 caciulite, 1 costumas fas gros etc. Eu una am salvat lista pe care ati facut-o cu dotarile unui carut bun si o sa o folosesc in cautari. V-am fi foooaaaarte recunoscatoare, pt ca multe dintre noi habar n-avem de unde sa incepem.
Ce parere aveti? Ar fi utila o astfel de lista?

Multumesc si va

Stef 21+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

madutza_bra

si apropo imi face al meu cartofiori prajiti ca mie

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

sper sa nu ma injure pe mine ca ti-am facut pofta

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

yasmi, sunt ff dragute

Stefana, ai dreptate, sa vedem cum ne organizam sa facem si asta . cred ca ar tb postata o lista si apoi comentarii

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

dorinut@ , daca sunt putin insarcinata inseamna ca tre` sa stau statuie? cam asa ceva ar vrea si Nick si maica-mea, sa stau si sa nu fac nimic, pai in ritmul asta ar fi vai si amar de acasa asta si plus ca nu-s genul care sa stea, eu sunt un mic titirez cand sunt in priza dar din cand in cand tre` sa mai iau si o pauza si o gura de apa rece

Happiness, sa iti fie de bine chiftelele... mi-a iesit o fasolica super bunaaaaaa acusi ma bag si eu in ea, sa apara soatza si imi pun si eu 2 linguri in farfurie sa mananc macar cu atata sa pacatuiesc in seara asta

Simona, pai mai stai ? Biletu` repede si fuguta la avion ca am cu ce sa te tratez , chit ca nu-s eu o mare priceputa cu prajiturelele, dar fac cozonac si placinte si biscuiti si prajiturele mai simplute

Madutza, maine stiu ce mananc de pranz, cartofi prajiti cu branza deasupra hai ca deja imi ploua in gura numai gandindu-ma

Stefana, ce frumisca burtica si mamica Buna ideea ta cu lista dar cauta pe mailul comun ca este o lista trimisa de anaxena , e foarte complexa si gasesti multe chestii bune acolo

yasmi, frumusele hainute si papucei pe site , dar scumpe , mai ales papucii pai aici cam 35-40 lire sunt cele mai scumpe perechi de pantofiori sau adidasi si pe situl asta cica vreo 80 lire

Oare sa bag un no spa pentru durerile astea de oase din zona fofo ? Cred ca am avut si ceva contractii azi dupa ce am ajuns acasa de pe afara carand sacosele alea dar mi-a trecut, am ramas numai cu durerea de o am de vreo 2 saptamani ...

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput