Fluturasi de martie-aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Simo, langa mine am doar troleu si tramvai Ori tb sa o iau pe jos, ori tb sa schimb mijloace de transport, in ambele cazuri pierd timp, iar maine au anuntat si ploaie...

yasmi, da, sper sa aibe si ceva par, sa ma mosteneasca pe mine. Cristi e mai chlios ca barbata-miu

Prietena mea nu rapunde..oare e la toaleta sau a patit ceva ? de pe 30 este in spital si azi a implinit 30 de sapt. Daca mai rezista inca 2 sapt at fi super.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

apar de dupa aragaz mai bine spus nu canapea, as vrea sa stau eu cu fundu in sus pe canapea dar m-am bagat tare in bucatareala si pana la noapte nu mai ies

am fost pe afara si numai la H&M nu am mai ajuns eu am luat-o la vale , nu la deal unde trebuia sa ma duc la mall , m-am dus sa gasesc carnati la un magazin polonez sa fac cu fasolica si mi-am mai gasit de cumparat de m-am intors cu 7 sacose acasa, ieri cu altele 8 de la supermarket zici ca vine sfarsitul lumii nu alta si dispar magazinele deci nu incercati asta acasa , adica asa ca mine

De vreo 2 saptamani am o durere continuua , nons top, de bazin sau cum naiba i-o spune, acolo in triunghiul de la fofo dar azi vad ca durerea isi face de cap abia ma misc si pasesc , nu mai spun de urcat scarile prin casa

ma duc sa toc legumele in fasole si sa pun carnatii si sa pun si placinta cu mere la cuptor si mai am si de intins o masina de rufe

revin mai tarziu

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Helloooo e o femeie insarcinata in zona pe nume Dorina (Strumpfy) si care e putin cam insarcinata?? Pai cari 7 sacose si zici ca te doare. Obraznico ce nu stai cuminte? Pai nu-i buna greutatea!!

Hai ca acum ma urc in avion si te paruiesc bine sa te linistesti.

Capisci??

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetelor au la next niste lucrusoare de puiuti ....erau fete care spuneau ca vor costumase cu tematica de craciun....au la next si am vazut si la prenatal

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Eu plec sa vad un film. Va doresc o seara placuta fara nervi, fara contractii si cu odihna multa.

Ne 'vedem' maine cand vin de la analize.

Pupici multi

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

dorinut@ vizionare placuta

madutza_bra te-ai mai calmat?

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Madutzaaaaaaaa vreau si eu hainutze frumoaseeeeee!
Doamne ce dulci mai sunt culorile.
Si bodyurile alea crete la spate sunt alea inventate de Andreea Marin? Ca eu nu mi-am elucidat enigma inventiei ei.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

madutza_bra acum am vazut superebe lucruri ptr bebita mai ales bentitele si clamutele sunt bestiale vreau si eu

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumphule, las-o mai moale ca in stilul asta te rapui, zau!
Asculta la mine ca stiu bine ce zic!

S-am incalecat pe=o sa si vb maine!
Somn usor, burtici!

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Happiness_4_ussa visezi frumos

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza ce hainute superbe.
Deci bebelusa va avea si hainute create de Andreea Marin (Violet).Chiar cum sunt preturile la aceste hainute???
Si accesorii..mai dar ce domnisorica dragutza va fi...
M-ati terminat..vreau si eu hainute si toate cele.Inaca nu m-am uitat de nimic,de cumparat nici atat....
Super faine..toate!

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Sunt scumpe dar eu am prins la reduceri. De la 40 ron un body, eu am dat 10 ron, dar altfel de hainute nu am ami gasit din gama asta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput