Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

SALUTARE NATIUNEEEEEEEEEEE!!!

Bai gagici e dulce impacarea, aaa? V-am zis eu ca este ca in casnicie aici, ne certam, ne impacam, ne terfelim, dar important este ca gasim resurse sa mergem mai departe, si sa nu-mi spuneti ca de data asta nu s-a certat nimeni, ca si tacerea este o forma de protest

La mine perioada asta nasoala a "casniciei" de aici a coincis cu vizita unei persoane pe care o iubesc tare mult, prietena mea cea mai buna, pe care o vad 1-2 ori pe an, a fost la mine cateva zile si initial n-am avut timp de forumeala, apoi n-am avut chef sa scriu pe un forum apatic, acum ca si-au revenit lucrurile cat de cat incep iar sa-mi bag nasul pe aici

Erina cand am citit mesajul acela cu mail-ul tau lasat pe contul comun, mi-a sunat a adio, vad ca ai revenit, te imbratisez

Michelle cred ca lipsa socrului face bine la tine m-a impresionat mesajul tau, cata memorie o draguta, multumim de urari

Ami esti o scumpa, multumesc de strigare, vad ca si tu ca si Michelle ma asociati cu papa, oare ce-o fi in capul vostru : Andra+Ianis=Mancare ?!?!?!!?!?

Vio felicitari pt casa, o mare realizare, sa o stapaniti sanatosi si sa va regasiti calmul si armonia in cuibusorul vostru l-am vazut si pe Tudor, este uul dintre putinii baieti precoce de pe aici

Alinush te pup tare, si pe printesa Asteropi la fel

Stanucel ce tare ai fost, auzi tu, sa-ti iei laptol pt forumeala multumim de urari

Corina, Silvia imi pare f bine sa aud ca ati trecut de la virtual la real, dar de ce v-ati ferit? ca nu ma prind

Oana si tu scumpa ca de obicei iti multumesc pt urari, ca sa nu spuneti ca va las nebaute de cele 10 luni ale lui Ianis, na aci de va ungeti gatlejele cu niste vin
pun meniul la sfarsitul mesajului

Sanzi multumim si voua de urari, tie iti puteam da de baut asa face-to-face, dar sunt atat de nedormita, incat abia trag de mine sa nu adorm pe buda pup fetele frumoase

Anca va pup si pe voi, tu saraca de tine de cateva zile ne strigi pe aici si noi nimic ... no, iti trimit o ureche la Bistrita sa ma tragi de ea

Briza cand citeam urarile de la tine : "Ianis si Ricardo sa ne traiti si sa cresteti mari si cuminti" in loc de cuminti am citit impreuna, na oboseala si am facut ochii mari si-am zis: Briza chiar e nebuna, nu stie ca Ianis e tot baiat te pup, si pe Ericutu, de asemenea

Ella fata te pup, cred ca esemesu' de la Geo a fost de rahat, scuzati, adica de kkt, si Ianis baga niste carnati de o juma' de metru in olita de ma intreb unde ii tine

Sensibila cat de consecventa esti si tu urarile, danke

Irina eu pe Ianis il pun in fundul gol pe olita si sta fara probleme, a cazut de cateva ori in nas intinzandu-se dupa vreo jucarie, dar n-a fost bai, aaa, si il pun dimineata cand face de obicei sau cand il vad ca se screme

Rebiana

Ina te pupa Ianis pt urarile facute

Ioana am scos si eu capul la lumina, dar sa stii ca la bara nu ma bag, se-ndoaie

Child sanatate multa acolo la voi, aveti nevoie

moooama ce carnat de mesaj, se vede ca am chiulit o saptamana

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna si de la noi!

Am citit mai pe sarite in ultima vreme. Acum ne-au plecat musafirii si eu am ramas nostalgica cu casa cam goala(l-am avut o sapt pe fratele meu care sta in UK).
Michele_sf, multumim ca ai intrebat si de Petala
Sensibila felicitari pt progresele Giei, ce domnisoara desteapta ai tu acolo!! bravo!pupam mica ta coamoara!
Ella un tzoc de la Petala pt Geo cel precoce, cate stie el sa faca!
BordeancaVio chiar ma intrebam ce mai faceti, am vazut pozele de la semnatura, sunteti super! si bebe al vostru un ghidush precoce si el
Vladi toate cele bune baietilor! A fost totul ok cu intzarcarea pana la urma? poate ne mai scrii cate ceva

Mie mi-e dor de vremea cu poze la semnatura. Ma voi invrednici sa-mi refac un album.
Petala a fost o rasfatata, cu unchiu si buni la Bucuresti. Avea 1 dinte, aseara am depistat ca mai ies 2. Am primit un leagan electric Graco (SH) si e incantata. Face mici pasi in picioare la ea in pat tinandu-se de gratii. Daca vreau sa o tin se subtiori lasa picioarele moi ca macaroanele. Nu vrea sa bea nimic, decat tzitzi, si nici acolo nu suge prea serios. Mi-e frica ca se deshidrateaza si o tot alerg cu un biberon cu diverse....dar ea pauza.

Honey pupam pe Maya cea haioasa. Stiu ca ea doarme singura in camera ca si Petala noastra. Noi ii inchidem si usa ca sa nu fie curent si ma intreb daca e ok. Voi noaptea ii lasati Mayei usa deschisa la camera?

Va pup si va salut pe toate
Sa aveti un we cat mai placut!
editez-de emotie (ca nu m-am mai adresat forumului de mult) nu am bolduit corect

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

promit solemn ca diseara intru sa mai pun si meniul , dar acum nu mai pot, ma trage Ianis de 10 min de maneca, il scot la o plimbare scurta, va pup

Denisa dupa VA IUBESC, ne abandonezi?????????
nu te juca bre cu sentimentele noastre ca te vede Mos Craciun si-ti aduce un batz maaaare .... aaa, si-ti ia si presul de la usa

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
Ella un tzoc de la Petala pt Geo cel precoce, cate stie el sa faca!

Cori sa inteleg ca iti surade ce am povestit eu despre Geo?Unde-i cucu???Pupam Petala!!
Fata Andra esemesu nu era de kkt ci mai mult de rashini.cat despre lungimi....stii carnatii de bere????aia e la noi.....pe sistemul....pic cu pic....vai ce scarbos.fug ca-s atacata pe la maus si usebe.s-a trezit omologul Brianei(atomicutz)

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Hai ca si-a gasit ocupatie si atomelul meu, roade de zor la o ratusca de cauciuc, ma mir, ca pana acum n-o baga in seama...

Sa urez si eu La multe lunite iepurasilor: Ianis Stefan de Andra, Riccardo de nafi Isabella Katy de 25miky! Sa cresteti mari si sanatosi!

Meniul de azi:
- para+branzica+suc de clementina(putin)
- piure de legume(dovlecel, conopida, broccoli, cartof dulce) cu piept de curcan
- iaurt cu cereale

De vreo trei zile face mofturi la iaurt,nu inteleg de ce, n-am schimbat marca, daca nu-l mananca ii fac gris cu lapte...

Ce fel de biscuiti le dati bebeilor? Cereale biscuiti sau biscuiti adevarati? Eu am avut o cutie de biscuiti de la Plasmon, mi-a adus-o Alexandra, dar s-a terminat, tare ii placeau. Acum am rugat o prietena de acolo sa-mi aduca cand vine acasa, dar doar peste vreo luna vine...

S-a plictisit, ma duc ca-mi trage pantalonii de pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ioanaa28 batrana sunt pentru tehnologia asta moderna,pentru restul activitatilor sunt foarte tanara...

andra_s ce nu fac eu pentru mamicile de aici ...da am luat leptopul si pentru a face unele lucrari ac.
nu este usor sa convingi un adolescent sa te lase la calc....
acum e mai bine,nu trebuie decat sa ma inteleg cu adelina sa ma lase...

fetelor eu i-am dat adelinei azi supa cu galuste,se uita atat de atent la frate-sau cum manca,si mesteca si ea....a papat asa frumos cu frate-sau....nici nu va inchipuiti ce fericita sunt cu doi copilasi...sunt cu inima pana la cer...

acum un sfat: faceti doi copii,chiar si cu vremurile astea in care traim...sunt cele mai minunate realizari in viata...va

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ella esti f haioasa! Petala mea e pudica draga...

Oana, multam pt articolul de pe EVZ...brrr..ce viitor sinistru.
Oricum, se exprima f ciudat sau eu m-am ramolit. Voi ce intelegeti de aici?
Cei care se īntorc la munca; īn primele sase luni ar primi un stimulent lunar de 100 de lei, īn timp ce parintii care īsi reiau activitatea profesionala; ar beneficia de un stimulent din partea statului de 400 de lei pentru cele sase, respectiv 18 luni ramase, mai prevede proiectul, care este discutat īn aceasta; perioada; cu partenerii sociali.
Deci sa inteleg ca daca ne ducem la munca mai repede primim un stimulent lunar, pe langa salariu. Dar cat e stimulentul...100 ron, 400...?f ciudat.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Eu mi-s sagetator... deci nu am observat ca lipseste scorpionul. Asa lipseste si pe pagina de unde am copiat. Uite unul asemanator:

Scorpion
Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominanta: Pluto, planeta obsesiilor si paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserva, dramele i ghinioanele. Are emotii intense, idei fixe si puterea de a deochea.. Este atat de īncordat, īncat da impresia ca sufera, iar incordarea lui face sa se defecteze obiectele din jur. Chiar si cei apropiati sunt profund afectati, de unde si bafta pe care o are la mosteniri. Stie ce vrea, dar cauta sa obtina totul pe cai ocolite. E genul care mai bine isi otraveste dusmanul decat sa-i dea un pumn in nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi si conspiratii. Asta nu-l impiedica sa umble cu fitile si sa-i manipuleze pe ceilalti. Ii considera prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au incredere in el, fiindca stiu ca n-are mama, tata sau scrupule, si ataca subversiv, sub centura. In dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos si posesiv, care-si scoate din minti perechea cu banuielile si cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivita: detectiv, medic
legist, pandar, scafandru, vanator de fantome.
Pizza magica: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de matraguna..

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara mamici.. ma bucur sa vad forumul din nou la viata Ma chinui sa va scriu de dimineata dar nu am avut cum pentru ca mandra mea a reusit sa-mi darame tastatura si cana de cafea peste , a 3-a tastatura pe care o strica, asa ca am fost sa iau alta... intre timp am aflat ca sotul mi-a facut o surpriza, a strans un grup de prieteni si a rezervat teren de paintball pt duminica asa ca duminica imi las mandra la mama si ma duc sa ma impusc si sa-i mai adaug sotului cateva vanatai la cele de saptamana trecuta cand a fost fara mine
gata fug sa fac putina curatenie ca intre timp mandra mi-a faramat cativa biscuiti si i-a intins pe covor apoi ma apuc de calcat
Pup mamici si pitici

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita ca intrebai de dinti, si mariei de niki i.au iesit cam la fel, in alta ordine

child sanatate lui albert!

nu mai tin minte....

rebiana ti.am scris inapoi pe yahoo, in ziua aia, nu eram la comp, era leo si a intrebat foarte interesat cine esti :))) crezand ca esti aia din avatar cu acadeaua in gura :))))

am lasat niste poze
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana7Luni#5541235238072474530

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput