Prietene la bine si la greu - 77
Raspunsuri - Pagina 15
lylyana.ion spune:
Ariadna, ziceai de un kk colorat, cum este azi?
Alex se coloreaza in portocaliu cand mananca borcanel Nestle
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ariadna33 spune:
mai, nu am vrut sa va plicitisesc cu detalii, dar oricum mi se pare ciudat comparativ cu al lui Dragos... nu stiu cum sa zic, tot asa rosiatic la suprafata, si nu inteleg de ce... e posibil sa fi inghitit ceva si sa fie sange? ca ma gandesc la toate nebuniile... copilu' nu pare sa aiba vreun disconfort, dimpotriva, e foarte linistit...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
nu, zilele astea nu le-am dat borcanel...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
dana n. spune:
Coquelicot
Multa sanatate si fericire iti doresc!
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Dana, m-ai intrebat mai de mult de branza. Eu i-am dat quark de la inceput si i-a placut f mult. inainte ii luam de la piata iara cum iau de la andecheser si de cele mai multe ori mananca singura bucatele. 400 g este multisor...mancarea este gatita de tine sau este de la borcanel? Ca daca este borcanel este alta poveste desi tot mult e. si daca e borcanel inseamna ca nu este suficient de consistenta pt ca altfel nu-mi explic unde i-ar intra atata. poze Europe is the best! |
Laura-andreea cand a mancat asa mult a fost mancare la borcanele( 2 borcane Alnatura dovleac, pui si orez), dar in general nu conteaza daca este de la borcan sau gatita de mine mancarea...el tot nu se satura.
Mersi ca nu m-ai uitat si mi-ai raspuns in legatura cu quark-ul.
Felicitari ptr bilant!
Sa stii ca te "invidiez" ptr pediatra pe care o ai...al nostru niciodata nu discuta despre alimentatia copilului. Mi-a spus de la inceput ca este pro mancare la borcanase si atat. Tu spui ca a urmarit-o pe Giulia cum se joaca... la noi nici vorba de asa ceva.
Nu stiu altul mai bun, asa ca nu am decat sa ramanem la el( nu mai zic ca mi-a fost recomandat de vreo 2,3 moase diferite).
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laura - andreea spune:
Ma tot uit pe ceva site-uri cu idei de retete pt copii de la un an si nu mai stiu ce sa cred.
Calim sau nu legumele?
Dam ciuperci sau nu? Le-am vazut introduse cam peste tot.
Dam ceapa sau nu? la fel, este bagata ca baza pt majoritatea mancarurilor/piureurilor.
Am ajuns sa cred ca eu ii dau cam tot ce-i dadeam si acu cateva luni, cu mici exceptii. Ma refer mai mult la modul de preparare - felul de baza este piure de legume mixat sau pasat cu furculita(din lipsa de dinti) cu carne sau ou, fructe, iaurt, cereale, branzica.
Diana, Stephy,voi cum ati facut sau faceti?
poze
simina_kin spune:
IOR 16 NOV
IOR AZI
mai mult nu pot acum...........revin la noapte
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
buna ,fete dragi!!
mai,iar sunt vesti nasoale la orizont...eu am refuzat sa ma mai uit la stiri de cand cu taierea de 15%,nu e neaparat k sa nu fiu informata,dar pur si simplu NU MAI POT sa-i vad pe nenorocitii astia cum isi bat joc de o tara intreaga si implicit de noi..probabil,cred ca sunt nemuritori si de asta se gandesc sa "incurajeze" procreerea si sustinerea mamelor...fir-ar sa fie!!! mi-e pur si simplu greata si incep sa regret ca nu am emigrat imediat dupa ce ne-am casatorit ( depusesem actele ptr.canada,dar am renuntat ..ca ,deh, avem familie,prieteni aici )..acu ,privind din perspectiva de mama care doreste ce e mai bun ptr. puiul ei stau si ma intreb ce viitor are copilul meu intr-o tara in care minciuna,furtul,mitocania,si alte 'minunatii' sunt ridicate la rangul de principiu...nu mai zic decat vai de noi si de steaua noastra....mno,scuze ptr. 'refularea' asta,dar la un moment dat te saturi pana in gat de tot si de toate...
revenind la oile noastre,ma intorc si zic...
ms tuturor fetelor care mi-au raspuns vizavi de periaj
licurici doamne-ajuta sa fie cu lipici si de craciun sa bem in cinstea celor 2 liniutze!!
Laura-andreea felicitari ptr. bilantul reusit; dar ce faina pedi ai..a noastra in afara de a se uita in gat si a pune stetoscopul pe el ,nu face nimik..ce sfaturi despre alimentatie..ce joaca ...astea sunt vise,taica!!! doamne,iar ma mir ce departe suntem de ceea ce ar trebui sa insemne puericultura in tara asta...anyway,sanatosi sa fim!!!
cineva intreba de sterilizat,nu mai retin cine...zic si eu ca mai sterilizez bibele zilnic (am mai multe si cand sunt ramane doar una -doua pun o tura la sterilizat);suzete si lingurite doar din cand in cand...
cred ca imi scapa unele chestii ,dar atata pot..for the moment..
va
miany75 spune:
apropo de sanatate,am fost ieri la pedi-contra-cost se pare ca fornaiala care o are david se poate traduce intr-o rinoadenoidita acuta..am primit tratament 5 zile cu niste picaturi...si daca nu trece se impune un consult ORL..sper sa nu fie nevoie...
va las ma duc sa spal niste vase...ca n-am spalat demult
miany75 spune:
inca unul si chiar plec..foloseste cineva scutece Libero?! as vrea sa le incerc ...ca vreau sa schimb marca..nu mai suport mirosul de medicament de la pampersi...