Prietene la bine si la greu - 77
Raspunsuri - Pagina 14
dienutze spune:
Buna, dragelor
banuiesc ca sunteti la curent cu taierea perioadei la un an....nenorocitii...sdfghjkvbnmtuj
ce facem cu puii???
lylyana.ion spune:
ramonika, dienutze, vom vedea ce va mai fi, puii nostri sa fie sanatosi
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Buna, dragelor banuiesc ca sunteti la curent cu taierea perioadei la un an....nenorocitii...sdfghjkvbnmtuj ce facem cu puii??? Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009) |
http://www.ziare.com/social/indemnizatie-mame/indemnizatia-pentru-mame-vezi-cat-cui-si-cum-se-va-acorda-in-viitor-1056675
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
grigore_tina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
http://www.ziare.com/social/indemnizatie-mame/indemnizatia-pentru-mame-vezi-cat-cui-si-cum-se-va-acorda-in-viitor-1056675 un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
Deci la munca cu noi.Copiii ii lasam pe la bunici.La sotul se da afara.Asa ca vom trai tot mai prost.Traim intr-o Romanie de cacao
Scuza-ti limbajul dar sunt plina de draci.
Sper ca ati auzit si ca programul de lucru va avea 12 ore si nu 8.In toata Europa e de 6 ore la noi va fi dublu.Doar suntem sclavi,ce naiba?
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
ariadna33 spune:
pai inseamna ca ma intorc la programul meu de lucru normal, ca io asa lucram -12 ore, doar cand se marise burta si am cerut program redus am lucrat 8 ore
Edit: si sa zic mersi ca am unde ma-ntoarce!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
iar copiii or sa "bata" mobila buf-buf, or sa stie de bau-bau si de "nu e voie", or sa manance paine si gris la greu...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b http://www.ziare.com/social/indemnizatie-mame/indemnizatia-pentru-mame-vezi-cat-cui-si-cum-se-va-acorda-in-viitor-1056675 |
Multumim, Ralu !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
lylyana.ion spune:
si-acum sa va spun cum am petrecut ieri.
primele ore au fost cu program de , apoi am mers dupa tort, ne-am , si bineinteles putin ca veneau invitatii si casa nu era decorata, masa nu era aranjata
Alex, ca un sarbatorit mandru ce era, a adormit doar 15 minute in masina, cand am fost dupa tort, iar acasa nu a mai readormit, asa ca am avut parte de un marait somnoros frecat la cap de toti
de "mancare" nu s-au atins prea mult, tortul (foarte apreciat) si bauturile au fost baza, asa cum ma asteptam
cadouri a primit in principiu bani, de la bunici, strabunici si unchi, de la bunicii paterni un catelus, de la nasi o geaca si un saxofon, iar de la sora mea o bratara de aur inscriptionata cu "Alex". de la noi masina Chicco plus hainele de pe el
toata petrecerea a durat 3 ore, Alex a adormit dupa tort, pe la 8 jumate, ca era super marait, motiv pt care nu am reusit sa facem niste poze mai artistice.
so, asta a fost tot. astept vara sa facem si motz-dezmotz party
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
ariadna33 spune:
Laurici, acu vazui! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie asa cum iti doresti, peste cateva saptamani sa ne dai vestea!
grigore_tina spune:
Ava ai dreptate in ce spui.Eu tre sa ma duc la birou sa vad daca mai au nevoie de mine.Dupa lege,daca se mai aplica sunt obligati sa ma mai tina 6 luni dar pe urma ce fac?macar sa stiu.
Laura eu inca nu te felicit.Astept sa ne spui tu ca e da si atunci poate sa curga sampania.
Lyly cam asa a fost petrecerea si la noi.La mine s-a mancat tot mai putin friptura.
Raluci multam de link.
Eu azi am spalat.Maine trebuia sa fac asta dar cica e sarbatoare(cruce neagra care se tine).Ma duc sa strang hainele uscate si sa le intind pe restul.Am culcat mata.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)