Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

offfff..ce am uitat!!!

LA MULTI ANI ,MADAM CAPISON!!! SA AI PARTE DE TINERETE FARA BATRANETE ALATURI DE MINUNATII TAI BAIETI !!!!SI EGRETELE SA RAMANA MEREU IN VERVA PE ACEST FORUM!!! SA NE TRAIESTI,MAMICO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
dupa cum stiti/banuiati sunt prin zona, dar m-am rezumat decat la citit si daca nu va e cu suparare asta o sa fac si de acum in colo. Daca va e cu suparare, atunci ...
Nu mi-a trecut inca starea de kko, asa ca prefer sa tac.
Imi cer scuze ca nu am felicitat fulgusorii la prima aniversare sau mamicile care s-au aniversat luna asta, dar va zic din tot sufletul un sincer LA MULTI ANI si sa stiti ca in fiecare zi ii ziceam lui Dominic, uite mami, azi e ziua de nastere a lui...x,y si ne uitam la poze, daca aveam.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna seara,
dupa cum stiti/banuiati sunt prin zona, dar m-am rezumat decat la citit si daca nu va e cu suparare asta o sa fac si de acum in colo. Daca va e cu suparare, atunci ...
Nu mi-a trecut inca starea de kko, asa ca prefer sa tac.
Imi cer scuze ca nu am felicitat fulgusorii la prima aniversare sau mamicile care s-au aniversat luna asta, dar va zic din tot sufletul un sincer LA MULTI ANI si sa stiti ca in fiecare zi ii ziceam lui Dominic, uite mami, azi e ziua de nastere a lui...x,y si ne uitam la poze, daca aveam.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

hai zi-ne ce mai face soricelul scump..plizz...mie una mi-e dor de postarile tale si cred ca nu sunt singura...asa ca hai lasa kko de-parte si vino ici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Tina, ca intrebai de pampersi, noi tot cu cei mirositori de la pampers suntem, tot iritata e mai mereu, cum ii trece a doua zi reapare..Si cu baby charm la fel. Deci nu mai stiu ce sa zic. O sa intreb pediatra cand ajung cu fata la bilantul de 1 anisor.
Miany, nu am folosit libero, deci nu stiu ce sa iti spun
RamoXXX, hai ca tre sa revii la sentimentele de alta data, ca stii ca aici te asteapta o maaare gasca de feti! Cum te mai intelegi cu tati de xoricel? xoricelul ce mai face?

Fetili va invit la inaugurarea Firefly's shop , vin si cu cinsteala, un pahar de fresh proaspat de portocale
...sper sa am noroc si sa compensez ce ne taie boii de la g.. cu marea mea' afacere si profitu de milioane care il voi face

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty de vanzare

Mergi la inceput

Andre ia zi-ne si noua in ce combinatii dai mierea...

apropo de dulciuri-deserturi,eu ii mai dau la david ,dupa masa de pranz, cate o rondea de orez sau juma de piscot inmuiat in suc de portocale,sfecla,mar sau alt fruct ce il am la indemana...ma gandeam sa trec si la chestii mai "complexe" ,dar nu stiu care ar fi alea(sanatoase)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

inca unul si chiar plec..foloseste cineva scutece Libero?! as vrea sa le incerc ...ca vreau sa schimb marca..nu mai suport mirosul de medicament de la pampersi...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Noi folosim acum libero si sunt foarte multumita.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

inca unul si chiar plec..foloseste cineva scutece Libero?! as vrea sa le incerc ...ca vreau sa schimb marca..nu mai suport mirosul de medicament de la pampersi...

Noi folosim acum libero si sunt foarte multumita.

nu au miros,nu?! ca sunt obsedata de asta acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Fetili va invit la inaugurarea Firefly's shop , vin si cu cinsteala, un pahar de fresh proaspat de portocale
...sper sa am noroc si sa compensez ce ne taie boii de la g.. cu marea mea' afacere si profitu de milioane care il voi face

Sa fie intr-un ceas bun, ma apuc de PR

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
nu au miros,nu?! ca sunt obsedata de asta acum..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Eu nu simt nimic , lasand gluma la o parte lui Vlad tare bine i-a mers cu ei si el este tare sensibil la funduletz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Tina, ca intrebai de pampersi, noi tot cu cei mirositori de la pampers suntem, tot iritata e mai mereu, cum ii trece a doua zi reapare..Si cu baby charm la fel. Deci nu mai stiu ce sa zic. O sa intreb pediatra cand ajung cu fata la bilantul de 1 anisor.
Miany, nu am folosit libero, deci nu stiu ce sa iti spun
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty de vanzare

licurici,asta e un alt motiv ptr. care vreau sa le schimb; la cateva zile-o saptamana ii apare si lui David o iritatie ..initial am zis ca e de la ceva papa,dar ii apare pe linia scutecului,adica in jurul taliei si pe linia de la elastice...e ca o ciuperca..parca..

Mergi la inceput