FIV Europa(38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni, analizele sunt OK si histeroscopia pare si ea in regula (nu sunt ginecolog, dar cunosc termenii medicali). Poate are dreptate Sisipisi, merita sa incerci cu un alt embriolog. La 34 de ani ovocitele sunt inca bune calitativ, nu esti low responder, uterul pare OK, trombofilie nu ai, cariotipul normal, spermograma ok, deci NU se poate sa nu reusesti!!! Ai incercat si FIV cu ICSI?
Pupici si nu te da batuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

A folosit cineva de aici Crinone gel vaginal in cele doua saptamani dupa ET?
Eu am un fel de scurgere - impropriu spus scurgere ca sunt "clumps" mai mici si mai mari de culori variate - de la alb murdar, rozaliu maroniu. Este de la Crinone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adria fiv 4(protocol scurt) ,a fost ICSI insa din 10 ovocite fecundate au iesit doar 2 embrioni pe care i am transferat in z3!
parerea mea personala este ca produc ovocite multe (28 fiv2 si 18 fiv3, astea cu protocol lung) dar nu de calitate!
poate mai e si laboratorul de vina sau embriologul, nu stiu ce sa zic!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mesaj de la bryny:
"Azi la 9:20, s-a nascut minunea noastra. Are 3700 grame si 52 cm! E frumos, curat, par negru si seamana cu tati. Eu sunt bine!"

Draga mea, sa va traiasca, sa fie sanatos, si sa va bucurati de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bryny, sa ti traiasca minunea si sa fiti friciti!!
bravo, mamica! inca un vis implinit

cred ca in curand urmeaza buburuza

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

orchid - da,eu. Pana in saptamana 35. De la crinone sunt. O data la 2-3 zile curata f usor zona cu degetul (sa folosesti manusi sterile).

bryny - bravo, sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor!
Din pacate boii astia de la romtelecom m-au lasat fara net de cateva zile, asa ca azi am fost sa-mi iua un modem ca deja nu mai suport sa stau fara net.
Bruni,multumesc de intrebare

M-am cam ingrijorat ieri, m-am trezit cu o scurgere maronie pe chilot si am intrat in panica....neavand internet sa ma documentez , am dat la telefoane la toate cunostintele gravidutze sa imi spuna ce o fii, pt ca mi s-a intamplat asta si seara si mai du-te la un ginecolog la ora aia ca nu aveam unde....Intr-un final am gasit un ginecolog care primeste paciente si dupa ora 20, si am dat fugutza la el.
Se pare ca m-am ingrijorat degeaba, scurgerea e posibil sa fie din cauza ca un al doilea embrion se pare ca incearca sa se implanteze in mucoasa uterina....asta a fost parerea dr. Dantes .
In schimb mi-a vazut clar un embrion care spune doctorul e bine , nu prezinta semne de avort, asa cum am crezut eu....insa nu mi-a zis nimic de inimioara daca ii bate sau nu....poate e prea devreme am facut azi 6 saptamani.

Balanta trece-ma te rog si pe mine pe listuta de reusite cu FIV .....Nu mai vreau sa gandesc negativ....trebuie sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Orhid, felicitari din toata inima!....si sa ajute Dumnezeu!

Bruni, mult succesc in alegerea pe care o vei lua , sunt sigura ca vei merge pe un drum care iti va purta noroc!

Mergi la inceput

Fetelor vin si eu cu o intrebare...vii s-a intamplat ca la eco sa vada medicul foliculi ramasi inauntru?
Mie ieri la primul eco mi s-a zis si aratat de fapt ca am niste foliculi ramasi acolo, se pare ca am o hiperstimulare asa s-a exprimat medicul.
A patit careva asa ceva?....Ar trebui sa ma sperii?....Mi-a mai spus ca atata timp cat sunt insarcinata nu poate umbla la ei....si pe deasupra ia numit si babani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, stai linistita cu foliculii; nu esti singura careia i s-au vazut la eco. La mine se vedea unul si in saptamana 12 de sarcina.
Te-am trecut pe prima pagina .

Mergi la inceput