FIV Europa(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Fetelor vin si eu cu o intrebare...vii s-a intamplat ca la eco sa vada medicul foliculi ramasi inauntru?
Mie ieri la primul eco mi s-a zis si aratat de fapt ca am niste foliculi ramasi acolo, se pare ca am o hiperstimulare asa s-a exprimat medicul.
A patit careva asa ceva?....Ar trebui sa ma sperii?....Mi-a mai spus ca atata timp cat sunt insarcinata nu poate umbla la ei....si pe deasupra ia numit si babani.

nu prea este normal sa ramana "foliculi babani", eu am patit-o insa la unul din fivuri care s-a soldat cu sarcina (din pacate acea sarcina am piedut-o). mi-au fost nepunctionati foliculii sub 10 mm si sub hormonii de sarcina acestia au crescut foarte tare si s-au transformat in chisturi. cand m-am dus la eco in sapt. 7 de sarcina aveam 6 chisturi enorme, dupa cum le-a numit doctorul care mi-a facut eco atunci, aveau in jur de 40 mm fiecare... simteam si eu ovarele foarte inflamate, si era chiar dureros, dar mi s-a spus ca dupa luna a 3-a vor incepe sa scada... nu am apucat sa verific acest lucru pentru ca sarcina am pierdut-o la circa o saptamana. Nu din cauza chisturilor, insa.
dupa aia la urmatoarele fivuri am intrebat doctorul daca mi-au fost punctionati toti foliculii si doctorul din Ungaria m-a asigurat ca el punctioneaza toti folculii, chiar daca unii contin ovocite imature, tocmai pentru a evita dezvoltarea lor ulterioara. La ultimul fiv care s-a soldat cu gemeni nu am mai avut aceasta neplacere.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, insist sa stai linistita in privinta foliculilor care se vad la eco si sa ai incredere ca sarcina ta va fi ok. Daca esti nelinistita si iti faci griji din orice, nu faci altceva decat sa iti faci singura rau.
Daca simti ca te streseaza problema asta, mai bine scrie-le celor de la Wunsch, fiindca te vor lamuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

bryny felicitari pentru grasunel!
Sa fiti sanatosi, mult laptic si bebe cumintel!

Si pentru toate fetele sa vina mos craciun cu cel mai frumos cadou.

pishko +24
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Ariadna,multumesc

Balanta, multumesc ca m-ai trecut pe listuta si sper sa raman acolo de acum incolo.
Da am cam multi foliculi acolo, doctorul mi-a zis ca vede o hiperstimulare aici, o sa le scriu celor de la wunsch pt ca normal sunt ingrijorata.
Cred ca v-am zis , nu ca ieri seara am avut o scurgere maronie , in seara asta se pare ca iar o am ..plus o durere de burta ca la ciclu si dure de spate.
Mi se pare cam ciudat totul,desi medicul mi-a spus ca nu e nici un semn de avort.
Cum isi da seama un medic daca e posibil sa pierzi sarcina stiti?....cum stie el ca sarcina e bine?....sau dau cu presupusul si ei?

Mergi la inceput

brunadria
Si eu iti recomand cu mare caldura clinica goldnes kreutz. Noi tot acolo am fost la dr Obruca si am reusit sa aducem pe lume o minunatie de baietel conceput cu icsi. Apoi DD ne-a mai facut o mare surpriza si ne-a mai trimis o mica minunatie... am ramas natural, nu stiu cum (de fapt am eu idee cum dar sincer nu ma asteptam sa experimentez eu genul asta de surpriza). Asa ca fruntea sus si sper din tot sufletul ca 2011 sa-ti aduca bebe mult dorit.

pishko +24
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

melisa asa am avut si eu niste foliculi babani. Nu te speria ca or sa se retraga pana la urmatorul eco. De obicei asa se intampla. Iar scurgerea maronie e semn ca s-a implantat ceva pe-acolo. Uneori apare uneori nu. Eu la prima sarcina n-am avut-o insa am avut-o la a doua. Si nu s-a intamplat nimic rau. Stai linistita si bucura-te si nu-ti mai face griji.

pishko +24
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pishko, felicitari pt sarcina naturala! "Te stiu" demult, am citit candva capitolele vechi de la FIV in Europa si stiu de reusita ta de la GK.
melisa, poate ar fi fost bine ca dr care te-a alarmat in privinta "foliculilor babani" sa iti spuna exact cati foliculi ai si ce dimensiuni au, ca sa fii mai concreta cand le scrii celor de la Wunsch. Daca tot le scrii, spune-le si de scurgere. S-ar putea sa considere ca ai nevoie sa iti suplimenteze progesteronul.
Fetelor, eu nu stiu de ce este atata pesimism la topicul asta.
Pai inseamna ca eu ar fi trebuit sa o iau razna avand in vedere ce am patit cu sarcina. Maine ar fi trebuit sa il nasc pe Albert. Sigur ca imi e foarte greu zilele astea, dar cred in o a doua sansa de a avea un copil sanatos. Ca sa nu mai zic ca m-am pricopsit si cu o urticarie postpartum la care nu ii dau de cap (care deja a devenit cronica) si normal ca pana nu scap de ea, nu pot sa incep FIV2. Insa stiu ca nu am de ales: strang din dinti si merg mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balanta m-am uitat pe ecografie, si sunt masurati:
1Dist:2,1cm
2Dist:2,6cm
3Dist:2,7 cm
Intradevar sunt f mari daca asta inseamna ceea ce cred eu, valorile lor.

Tu esti atat de puternica, te admir pentru asta...stiu ca ti-e greu dar gandeste-te ca daca acum il nasteai, micutul Albert ar fii suferit mai mult,si exact cum spui tu mereu va venii si ziua cand vei fii mamica de un copilas sanatos, in curand.Doamne ajuta!

Pisho, felicitari pt sarcina si ai grija de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

orchid - da,eu. Pana in saptamana 35. De la crinone sunt. O data la 2-3 zile curata f usor zona cu degetul (sa folosesti manusi sterile).

bryny - bravo, sa fiti sanatosi.

Catalina

Catalina multumesc mult pentru raspunsul promt. Mi-a raspuns si asistenta de la Centrul IVF si m-a linistit si ea.
Melissa28 multumesc . Nu te mai gandi la nimic rau ca va fii bine vei vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Bryny felicitari! Refarcere rapida si bebelus sanatos si mancacios.

Balanta ma treci si pe mine te rog pe prima pagina?
Am facut IVF la Monash IVF in Melbourne, Australia. ET pe 8.11.2010 cu embrion de trei zile.

Mergi la inceput