Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

voi deja ati arajant patutu si hainutele si tot pt bb??? sau doar k sa le faceti poze?? k eu cosu nu l-am pus inca, nici nu l-am adus aksa, hainutele sunt spalate, aranjate, dar sunt stranse intr-un sac vid, totu e strans. am zis k e prea dvrm. asteptam 5-10 decembrie. oare e prea tarziu atunci???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

missmj...hai cu vesti bune, inainte sa trimit laptopul la culcare

bine ca ati revenit fetelor si ca sunteti bine...tinetine la curent...

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

patutul l-am montat sa fie...iar aparatorile le-am pus asa ca sa vad cum vin,ca mi-era drag de ele.. oricum vreau sa spal toate. Si nici hainutzele nu sunt spalate..

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Doloress, dar daca nasti prin cezariana tot exista risc de displazie de sold?

da, asa a patit nasa lui Cristi. cica fetitele sunt mai predispuse

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Eu am avut la nastere si idiotii de doctori de pe vremea aia nu si-au dat seama... si acum trag ponoasele... de asta tre sa nasc cu cezariana acum

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu;bultica male si mumoasa..mamica fericita..lucrusoare foarte foarte frumi la bebe patutul e fan-tas-tic

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

super frumoase si patutul si lucrusoarele pentru bebe . Vroiam sa te intreb zumu daca patutul este cel din magazinul Cocor sau am incurcat eu borcanele? Si aparatorile sunt super super frumoase..

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Eu am aranjat dulapul pt bebita,adica am spalat din hainute si le-am pus frumos dar mai trebuie si calcate,asta mai tarziu,am facut toate astea pt ca am vazut la irina ce frumos aratau in dulap plus ca am foarte putin spatiu si nu mai stiu de ele...

La patut doar montarea lui propriu zisa si asta pt ca vroiam sa fiu sigura ca nu lipseste nimic din ,,compozitia,, lui...si cam atat,pt mine cam nimic pregatit...ca nu ma grabesc:))sunt tare tare speriata de ce urmeaza

30 cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

zumzu patutul nu e ala safari?

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

fetelor eu cred ca am o problema cu capu';
de 4 zile eu seara mananc doar mamaliguta cu telemea si cu smantana; plus laptele aferent fara de care nu se poate; sotu' imi spune ca o sa ma prind de la atatea lactate

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sunshine lasa k e bine... cu ocazia asta bagi lactate am si eu mom cand mi se pune pata p o mancare..si cateva zile, nuami din aia pap.
de ex, ieri a facut sotioru o salata orientala super buna..numai din aia mananc.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput