Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

am uitat sa spun ce era cel mai importanta , creier de om care inca se mai duce la serv; am vazut pozele cu voi si toate dar absolut toate sunteti niste mamici incredibil de frumoase si sexy, chiar daca va vaitati ca v-ati ingrasat nu stiu cate kg, ma uitam la nimeni nu se vede; se vad doar burticile care sunt superrrrr. Si dupa asa mamaici abia astept sa vad ce bebei extrem de frumosi se vor naste.
missmj sa iti traiasca sotul;
loutzy oauuu ce bebe mare ai sa fie sanatos si sa stea cumintel la mami in burtica;
sunt atat de curioasa sa o vad si eu pe bebelina mea vinerea viitoare cand o sa mergem la eco dar mai ales sa vad cat de mare a crescut ca ma uit la voi si fiecare vine cu niste super rezultate.

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Laura felicitari pentru vestile minunate de la eco!

Carmen hai incearca sa nu te stresezi. Poate nu e nimic. Tinem pumnii sa vi cu vesti bune de la dr!!!

Tunde ~ sexy mamica cu burtica dulce ce esti tu!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tierry bine ca e bebe sanatos , nu ti-a zis dr ca isi poate schimba pozitia pana la termen ?

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Carmen hai ca mergi la dr., incearca sa nu te stresezi prea mult. O sa-ti zica ce si cum!
Si sotului!

Lucia sfecla e mai buna coapta in cuptorul aragazului decat fiarta; eu cand o fierb ..dureaza si mai mult, plus ca-i ies toate sucurile din ea; la cuptor, cand o intepi iese un suc rosu asa, se vede ca ramane ce-i bun acolo. Mi-ai dat idee de salata de sfecla cu pui...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Fetelor, inainte sa intru la dus sa ma pregatesc pt doctor,am vazut pe absorbant un firicel de sange.M-am bagat putin in pat, peste vreo jumatate de ora am simtit cum se scurge putin asa,m-am dus acum la baie,si pe absorbant era scurgere transparenta cu sange rozaliu.Sunt cam speriata, abia astept sa ajung la doctor,mai am 2 ore si plec.

carmen
30+ cu Andrei

ai facut efort azi? stai in pat sa iti revii; poate e doar un incident izolat; eu am mai patit asa dupa ce imi lua analize la secretii de pe col; am un vas de sange fix pe col la iesire si e foarte subtire si la fiecare atingere imi sangera cate un pic; si in timp ce aveam "activitati familiale placute" la fel sangera cate un picut; si acum dc e sa fac efort sau e presiune mai mare pe acolo nenorocitul ala mai scapa cate un fir de ma pune pe jar; dar niciodata nu a fost de la bebelina; doar de la ala; poate si la tine e la fel si o sa treaca; pup fata

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunshine_rox

ai facut efort azi? stai in pat sa iti revii; poate e doar un incident izolat; eu am mai patit asa dupa ce imi lua analize la secretii de pe col; am un vas de sange fix pe col la iesire si e foarte subtire si la fiecare atingere imi sangera cate un pic; si in timp ce aveam "activitati familiale placute" la fel sangera cate un picut; si acum dc e sa fac efort sau e presiune mai mare pe acolo nenorocitul ala mai scapa cate un fir de ma pune pe jar; dar niciodata nu a fost de la bebelina; doar de la ala; poate si la tine e la fel si o sa treaca; pup fata

Chiar nu am facut nimic azi,m-am trezit,am mancat ,am stat la calc, si cam atat. Bine ca am programare azi ca altfel innebuneam. Auzi ma gandam, ai idee cum o sa luam banii ? pe 5 si 20 ca inainte ?sau doar o data ? Si de Ada ce mai stii ?

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

missmj, stai cumintik in pat pana pleci la dr si vezi ce spune, da nu te stresa pana atuci
Tunde imi plac pozele..
Lorich zi mi te rog, bagi sfecla la cuptor intreaga sau taiata, sau...si cam cat o tii?ms

si eu sunt stressi ca desi sunt cuminte, aseara la control mi a zis ca daca vreau sa nasc la termen sa stau in pat...., acu parca ma si doare asa jos cand sunt in picioare...
Tiery tu ti faci griji la 33 s ca nu s a intors, a mea la 29 e intoarsa....offf

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.Ati fost tare vorbarete de dimineata pana acum.
carmen-ai pm.la multi ani sotului,sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de bebe mic.
maimutzica-eu asa cred,la mine au aparut pe barbie destul de multe.si daca trece un cos apare altul repede in locul lui.Ma bucur k iti place numele.
lorich- sa treaca starea naspa
foxy-le si loutzy-felicitari pentru vestile bune de la eco.

Andreea 27+ cu Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

si eu sunt stressi ca desi sunt cuminte, aseara la control mi a zis ca daca vreau sa nasc la termen sa stau in pat...., acu parca ma si doare asa jos cand sunt in picioare...

Si pe mine ma doare daca stau in picioare , ma rog,eu sunt si cu cerclaj si nu e bine deloc sa apese pe col. ce sa faci?trebuie sa stai mai mult in pat daca asa ti-a zis dr,gandeste-te pt bebe,sa stea cat mai mult timp in burtica

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si eu am intepaturi cand stau in picioare. Cred ca si asta e cauza depresiei mele- cum zicea Cramen "ai grija, trasmiti lui bebe!" asa imi zice toata lumea + griile si stresul cu Robert, uite aseara singura solutie pt reducere febra la copil care refuza orice si care s-a deranjat la burtica (deci -fara supozitoare!) a fost sa-i pun supozitor cu nurofen si sa-l tin in brate cu mana sub fund..ca sa se apuce sa se dizolve....apoi logic stresul ca ii fac rau bebelinei, deci...pe scurt toate asta cu "ai grija, ca nasti prematur" ma afunda si mai mult, ma simt vinovata, dar aia e..fac si eu cat pot, cunoscand riscurile.

Lucia sfecla o spal frumos si o pun pe gratarul din cuptor la foc mediu. cand intra furculita in ea e facuta (eu imi aleg exemplare nu f mari); apoi o cureti, o dai pe razatoare/cuburi si e deliciu...aia fiarta are alta culare, se vede ca aiesit tot din ea.

de ea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput