Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

missmj...LA MULTI ANI pt sot..ce cadou poate fi mai frumos decat sa isi vada copilul la eco de ziua lui?????

si va tb sa ma ocup de postnalal si nu stiu de unde sa incep..da vad eu sapt viitoare..

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Kitzy sa-ti fie de bine prenatalul!
felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco!

Confirm si eu, la odiseea lui Robert s-au format niste prietenii adevarate, cu fete care m-au ajutat nu doar virtual, ci-n probleme de viata reala, foarte frumos, imi aduc aminte ca una din mamici s-a intalnit cu mine pe Dorobanti la 11 noaptea ca nu mai rezista sa ma auda ca ma plang de colici si mi-a dat niste infacol din Anglia.

Am dormit nitel, parca e ceva mai buna starea mea, mi s-a facut pofta - prin somn - de "ursuleti" din mamaliga cu branza, daca va aduceti aminte din copilarie.

Fug la maraiciul meu!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.
Am revenit si noi de la eco cu vesti bune. Avem un dolofan de 2kg care e cu 2 zile mai mare. E in grafic. Sta cu capul in colul meu ceea ce inseamna ca nu a putut masura cu exactitate lungimea colului, are picioarele in ficatul meu si nu-i plac margelele sau fularele.
Va pupacesc. Revin mai incolo ca am ceva treaba in casa.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ocsanica mie nu mi a zis de vaccin si oricum poate sa ma si alerge, eu nu fac nici un vaccin
dintr un vaccin m am ales cu astm bronsic, fug de vaccinuri ca dragu de tamaie

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

loutzy felicitari ptr grasunel

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Laura LuizaEsti foarte foarte simpatica si mumoasa!felicitari!
loutzy 2KG!bravo Mami!
Am pus si Eu poze

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

mirela nu te stresa cu tot ce spune fiecare mai ales ca ai doi bebei acolo si nu se poate compara cu o sarcina cu un singur bebe; iar de safturi "prietenoase" este satula lumea;

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ocsanica no comment...
Loutzy ma bucur ca ai vesti bune

fetele eu si sotul mancam multa salata de sfecla rosie la borcan
azi am luat pt prima data sfecla cruda din piata
am inteles ca se fierbe, sau se poate manca si asa data prin razatoare
voi faceti, papati?

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor, inainte sa intru la dus sa ma pregatesc pt doctor,am vazut pe absorbant un firicel de sange.M-am bagat putin in pat, peste vreo jumatate de ora am simtit cum se scurge putin asa,m-am dus acum la baie,si pe absorbant era scurgere transparenta cu sange rozaliu.Sunt cam speriata, abia astept sa ajung la doctor,mai am 2 ore si plec.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor; pupici la toata lumea si felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco;

Carmen sa iti traiasca sotiorul, sa ii transmiti un "la multi ani" si din partea mea si sa va petreceti la maxim dupa ce il vedeti pe Andrei;

30+Alexandra - Maria

Mergi la inceput