Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.....
Lorena mult succes in ceea ce priveste plecarea ta cu serviciul in strainatate, ma bucur mult ca esti bine si Dumnezeu sa iti dea puterea sa mergi mai departe, dupa ce toate lucrurile se vor aseza intr-o pozitie favorabila va venii si bebe cu siguranta
Lia suntem alaturi de tine si Bunul Dumnezeu sa iti dea multa sanatate si sa te ajute sa depasesti acest moment dureros din viata ta, te asteptam cu mult drag sa revii cu forte proaspete, te pup
Eu sunt bine, astazi am implinit fix 10 saptamani de sarcina, duminica vine si sotul di Germania, sta acasa pana in luna ianuarie, la sfarsitul lunii sunt programata la medic pentru masuratorile pliului nucal al bebelului, o sa merga si sotul cu mine pentru prima data o sa il vada live pe bebe.
Bebelu tu esti tare frumoasa, si ai o burtica dragalasa tare, nu mai este mult si te vei intalnii cu printesa ta Natalia, pupici
Va doresc o zi frumoasa, pupici tuturor

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor voi vedeti ce postez eu? Ca am pus o intrebare si nimeni nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu ce burticuta frumoasa ai!!!!
Fetele va pup pe toate, aspirantele spor la facut si sa veniti cu vesti II iar gravidutele sarcina usoara si frumoasa in continuare.

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Eu nu am mai primit nici un raspuns....e asa de linistite sau am eu o problema cu calc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

am revenit si eu...am atata de munca(dar nu ma plang).
bebelu..frumoasa burtica..cat mai ai pana ai sa vezi pe bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simo eu ti-am scris ....cred ca pe o pagina in urma

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iancuelena

am revenit si eu...am atata de munca(dar nu ma plang).
bebelu..frumoasa burtica..cat mai ai pana ai sa vezi pe bebe?

teoretic, 7 sapt maxim. practic, cat o vrea Domnu si buba. spre sa ajung macar pana la 38. adica inca 5s. dar cum bb e deja bine infipta cu capu in jos si e cam prea jos, nu se stie.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele eu stau cu comprese de otet de mere pe frunte si talpi, am ceva febra si cred ca ma paste o raceala

luizza ia uite ce am gasit:
Daca femeia ramane tot timpul sanatoasa din clipa in care sarcina e sigura, daca pastreaza infatisarea placuta a fetei si obrazul curat, daca nu apar pistrui pe fata, atunci se poate lua asta drept semn ca copilul va fi baiat.

Semnele care vestesc conceptia unui copil de parte femeiasca sunt numeroase: indispozitii dese in timpul sarcinii, obrajii palizi, pete si pistrui, dureri ale mitrei, vise rele in timpul noptii, innegrirea sfarcurilor, o senzatie de apasare pe partea stanga, sangerari nazale pe aceeasi parte.

si acum pentru fetele care urmeaza testarea:
ca sunt oarecari indoieli cu privire la sarcina, lasa femeia sa bea, inainte de culcare, apa cu miere, si daca simte dupa aceea o greutate in abdomen, asta e o dovada ca are copil in pantece. Daca isi simte partea dreapta mai grea decat partea stanga, atunci va fi baiat. Daca sanii i se umfla din cauza laptelui, si acesta e un semn care vesteste ca bebelusul din pantece va fi de parte barbateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

lore ma bucur f mult ptr tine, sper sa fie bine, desi nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu o sa-i fie sotului tau fara tine paula iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune mikado voiam sa-ti spun ca si la mine imi arata pozele voastre, la semnatura ta; zici sa fi setat ceva eu? intreb, ca nu ma pricep ralu frumoasa burticuta ,kitty (tu parca ma intreba-i; sorry memorie scurta) eu sunt ok, am fost ieri la dr, cu mine nu sunt probleme dar sotului ia iesit la spermograma cam inceti; ia dat tratament si apoi sa mai faca una sa vedem daca s-a imbunatatit ceea ce m-a dat peste cap e ca ne-a chemat peste 3 luni asa am ramas; si ma intreb eu acum, daca peste 3 luni situatia nu e ok ce o sa faca, ne mai da inca 3 luni, si inca 3 luni si tot asa? si unde ajungem asa? offf cum se joaca dr astia cu timpul nostru, cu disperarea noastra

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele eu stau cu comprese de otet de mere pe frunte si talpi, am ceva febra si cred ca ma paste o raceala

luizza ia uite ce am gasit:
Daca femeia ramane tot timpul sanatoasa din clipa in care sarcina e sigura, daca pastreaza infatisarea placuta a fetei si obrazul curat, daca nu apar pistrui pe fata, atunci se poate lua asta drept semn ca copilul va fi baiat.

Semnele care vestesc conceptia unui copil de parte femeiasca sunt numeroase: indispozitii dese in timpul sarcinii, obrajii palizi, pete si pistrui, dureri ale mitrei, vise rele in timpul noptii, innegrirea sfarcurilor, o senzatie de apasare pe partea stanga, sangerari nazale pe aceeasi parte.

si acum pentru fetele care urmeaza testarea:
ca sunt oarecari indoieli cu privire la sarcina, lasa femeia sa bea, inainte de culcare, apa cu miere, si daca simte dupa aceea o greutate in abdomen, asta e o dovada ca are copil in pantece. Daca isi simte partea dreapta mai grea decat partea stanga, atunci va fi baiat. Daca sanii i se umfla din cauza laptelui, si acesta e un semn care vesteste ca bebelusul din pantece va fi de parte barbateasca.

ce ma mai distreaza p mine babismele astea
la mine nu se potriveste nimic.

sanatate multa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput