Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

andra, ii va fi greu dar cred ca merita sacrificiul

dar eu cred ca imi va fi mult mai greu mie, el ramane aici, cu limba lui si prietenii nostrii, familia.....dar eu merg la straini, unde nu suntem vazuti prea bine ca suntem romani, cu o alta limba, nu stiu ce imi gasesc sa lucrez, o sa-l am doar pe fratele meu si doua dragute aspirante, care sa ma incante cu sfaturile lor, ba chiar mai nou gravidutza de miha si simo vb.

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumesc bebelu

ce scrie aici este la fel ca si cu sarea in cap gravidutei si alte presupuneri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Lorena imi pare bine ca te-ai hotarat sa pleci, sunt sigura ca o sa fie mai bine acolo. Mai nasol e ca sotul tau ramane aici, o sa va fie fff dor unul de altul. Dar gandul ca totul va fi bine pana la urma va va ajuta sa treceti mai usor peste acea perioada
Ralu, sa nu te deochi ca frumoasa mai esti! Bine, stiam deja asta, dar acum cu burticaaaaa . Zici ca va da emotii buburuza?
Camady, inca esti moderata si fetele nu vad mesajele tale decat daca citesc din urma. Mai scrie si tu cateva mesaje ca sa scapi.
Andra, pai si in astea 3 luni stati degeaba? Adica n-aveti voie la prostioare?

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele eu stau cu comprese de otet de mere pe frunte si talpi, am ceva febra si cred ca ma paste o raceala

cu privire la sarcina, lasa femeia sa bea, inainte de culcare, apa cu miere, si daca simte dupa aceea o greutate in abdomen, asta e o dovada ca are copil in pantece

si cat sa beau?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

cata poti andra[:D

esti aproape de testare? hai ca apa cu miere oricum face bine, ne umflam toate in abdomen si se umple forumul imediat de gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sare in cap? Da' cu ce-a gresit saraca gravidutza?
Lore, eu zic sa nu-ti faci griji, ca sigur iti gasesti ceva. Esti bine pregatita, esti desteapta, esti gata sa muncesti, nu vad de ce n-ai gasi ceva. Si in plus, noi suntem aici sa te incurajam orice-ar fi!
Simona, mai pune o data intrebarea daca n-ai primit raspuns. Poate fetele au trecut peste ea din viteza. La mine merge tare greu forumul!

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da DIDI ne cam da emotii. de la 26s e cu capu in jos. e bine k e asa. dar probl e ca e prea jos. cand am mers vineri la eco, asta s-a speriat cat de jos era. iar al meu sotior e si mai speriat k ii e frica sa nu iasa el crede k gata, taca paca iese bb.
dar speram k nu ne face nci o surpriza prea dvrm. trebuie oricum sa stea min 2sapt. sa trecem de perioada asta critica.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, va place folk-ul
eu ascult acum ducu bertzi, stefan hrusca, semnal m....etc

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

didi , am ramas si eu masca atunci cand am vazut, umblau niste babe cu sare in mana sa-i puna in cap la o graviduta sa se convinga ele, fara sa stie ea ca i se pune si ziceau daca da cu mana pe la gura e fetita, daca pune pe la nas e baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

draguta nu, nu sunt inca la testare, sunt abia la ovulatie; didi ba da, avem verde la dar nu stiu cat succes o sa fie; mi-a zis ca ne vedem in 3 luni dar intre timp sa ia sotul tratamentul si sa avem contact normal, mai ales intre z10-z20

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput