Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)
Raspunsuri - Pagina 7
walkiria spune:
Salutare gagici, mai e cafeluta?
Fetelor referitor la postul trupesc sa stiti ca este alegerea fiecareia, eu am ales sa fac asta acum tocmai pt ca ma simt destul de incarcata sufleteste si asta este modalitatea prin care reusesc sa imi revin. Nici eu nu obisnuiesc sa tin fiecare post, doar ca acum asta simt sa fac.
Plus noi nici nu suntem casatoriti inca.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, eu doar va spuneam ce am de gand sa fac.
Lia noi suntem alaturi de tine cu tot sufletul,insa personal am ramas fara cuvinte, nu mai pot sa spun decat sa te ajue Dumnezeu sa treci peste aceasta durere ingrozitoare si sa iti daruiasca pana la urma bebelul mult visat.
Miha, ma bucur ca ti-ai revenit cu alimentatia, insa din cate stiu de la Bebelu e necesar sa incepi sa iei vitamine, deoarece nu poti asimila necesarul pt bebe numai din alimentatie.
Bebelu hai mai arata-ne si noua burticuta....ca mai ai asa de putin timp pana la marea intalnire...
Apropos, cum stai cu pregatirile pt nastere?
Pup toate fetele, nu va enumar ca nu cumva sa omit pe cineva.
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor va dau o veste am hotarati si este sigur, in ianuarie parasesc tara imi va fi foarte greu ca o sa plec doar cu fratele meu si sotul va ramane aici pana ma stabilesc eu acolo sa vad daca e totul bine si ma pot integra sau daca mi se permite sa lucrez acolo am mari emotii simo, peste tine vin in londra, imi este frica cu actele, cat timp dureaza si apoi dacu nu imi gasesc serviciu dar tot cred ca este mai bine decat in tara la ce criza si taieri sunt si oricum am ramas somera deci nu prea am nimic de pierdut Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Scumpa de tine...te astept cu bratele deschise.Imi pare rau ca trebuie sa pleci fara sotul tau dar poate in scurt timp vine si el.Sfatul meu ar fi sa plecati amandoi pentru ca e mai usor sa depuneti actele impreuna.De ex eu si sotul am aplicat in acelasi timp si mie mi-a dat cardul galben si lui cardul albastru si dupa un an de munca cu cardul albastru depuneti actele din nou si iti da si tie cardul albastru.Iar sotul tau dupa un an de munca cu cardul albastru nu mai are nevoie de nimic...poate sa munceasca liber.Acum noi am depus actele pentru a mi se da si mie cardul albastru dar nu am primit nici un raspuns...oricum dureaza.
Ma scuza-ti fetelor daca conversatia este off topic.
bebelu86 spune:
Walkiria uite aici poze cu burtica
asa e..mai e ff putin pana la marea intalnire. in mare sunt gata si cu bagaju si cu cele necesare pt bb. astept sa intram in decembrie sa punem si cosuletu lu bb si sa aranjez totu asa cum trebuie. momentan sunt strnase, spalate, calcate. dar nu sunt inca aranjate la locu lor.
Lorena bafta multa sa ai. sa dea Domnu sa te realizezi acolo si sa iti fie de 100000 de ori mai bine acolo decat aici. noi oricum suntem alaturi de tine indif ca esti aici sau in alta parte.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Walkiria uite aici poze cu burtica asa e..mai e ff putin pana la marea intalnire. in mare sunt gata si cu bagaju si cu cele necesare pt bb. astept sa intram in decembrie sa punem si cosuletu lu bb si sa aranjez totu asa cum trebuie. momentan sunt strnase, spalate, calcate. dar nu sunt inca aranjate la locu lor. Lorena bafta multa sa ai. sa dea Domnu sa te realizezi acolo si sa iti fie de 100000 de ori mai bine acolo decat aici. noi oricum suntem alaturi de tine indif ca esti aici sau in alta parte. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria |
Ce frumoasa esti si ce bine iti sta.Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebe sa fie sanatos...ca frumos cu siguranta va fi.Abia astept sa vedem poze cu bebe.Ma bucur mult pentru tine
mikado spune:
pup fetele
lore ma bucur ca esti bine, atat timp cat RMN-ul este ok nu trebuie sa-ti faci griji ...succes acolo unde te-ai hotarat sa mergi!
bebelu tare frumi buritca mai ai un pic
eu tot pe fuga sunt, cu treburi de nu-mi vad capul , sper sa am timp sa stau mai mult la vorba cu voi
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
draguta spune:
bebelu ce burtica frumoasa
lorena sa-ti ajute DD sa ajungi si sa-ti fie bine acolo din toate punctele de vedere
Paula bafta pentru vineri la doctor
walkiria spune:
In sfarsit am vazut pozele cu burtica ..nu vroia deloc sa se deschida.
Ce sa-ti spun Bebelu ca esti o suuuuper graviduta...ai o burtica dragalasa si mai ai si o silueta de invidiat.
Abia asteptam sa o vedem pe bebelina!!!!dar deocamdata sa fie cumintica si sa stea acolo la caldurica pana la termen.
Esti o scumpa
bebelu86 spune:
multumim
sa dea Domnu sa fie bine pana la final
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
cixinica spune:
bebelu burticuta, mai ai putin si ne arati poze cu buburuza. Nastere si refacere usoara iti doresc!
lorena multa bafta si daca ai luat hotararea asta nu te razgandi, mai ales ca il ai pe fratele tau acolo sa te sustina pana ai ceva stabil. Dupa cum vezi aici nu poti sa iti permiti luxul de a te imbolnavi sau sa-ti ceri concediu medical ca te si arunca in strada fara sa clipeasca.
Katy82 spune:
Buna fetele! Referitor la post nimeni nu este de judecat, fiecare tine cat si cum poate. Eu una o sa incerc dar nu garantez ca vom reusi. Sincer nici pana acum nu am reusit sa tinem decat intr-o mica masura, incercam totusi. 40 de zile e f. mult oricum. Deci Lore, Gaby stati linistite ca nu arunca nimeni cu rosii. Mai ales ca majoritatea nu pot tine un post atat de lung.
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!