Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Cami, ti-am trimis! Buuuun tortul!
Simona, asa cum e tara asta de 2 bani, macar putem face analize si consultatii si ecografii cand ne taie capu'. E drept ca pe bani destul de multi, dar macar nu te tine nimeni pana la 11 saptamani sa mori de emotii si griji. Asta e, cu bune si rele. Am vazut ca multe fete din straintate vin in tara pt analize, ecografii, etc.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Aici ai dreptate...Uneori imi pare rau ca am plecat din tara tocmai din cauza faptului ca aici totul e cu programari si foarte riguros.Nu stiu daca medicii sunt mai buni dar sincer spitalele sunt ffff curate si bine dotate si medicii si astentele foarte amabile si cel mai important nimeni nu ia spaga.Asa este, nu pot sa fac analize cand vreau eu ci doar cand ma trimite medicul de familie.Asta e...mergem mai departe si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

bebelu multumesc frumos,acum am inteles.
si se iau 2 pe zi?
ca acum asa mia dat,una dimineata si una seara.
simo,intradevar spitalele din afara nu se compara de loc cu cele de aici,acolo esti respectat,ti se vb frumos,si cel mai important acolo fiecare persoana conteaza.intradevar e cam nasol la problema programari(din cate stiu se cam asteapta ceva...)si analize,dar macar acolo(nu cred)nu se da cu presupusul.
eu si lucrez acte si stau si aici,asa ca va rog sa ma scuzati daca scriu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da 2 pe zi. una de dim una seara, si asa iei si dupa..ma bucur k ai inteles si ti-am fost de ajutor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neata fetelor

acum am facut si eu ochisori

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Tocmai mi-am facut programare la un dr bun in Ungaria,pe vineri la ora 1

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau dragele mele

iancuelena am si eu un sfat (daca nu te superi) duphastonul sa-l iei strict DUPA ce esti sigura ca ai ovulat, poate tu ovulezi in z16 sau 17 si daca ai bagat duphastonul in z15 clar luna aia nu mai ovulezi pentru ca progesteronul inhiba ovulatia.
tu te monitorizezi cumva? iti iei temperatura sau faci teste de ovulatie? scuze ca imi dau si eu cu parerea dar vreau doar sa ajut cu ce stiu si eu

apropo de facut bebe in post... daca se face inseminare e pacat mare?

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Neatza Lorena...facem inca o cafea pentru tine.Sunt mai buni medicii in ungaria sau mai accesibili la pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

camcris imi era rau aseara pt. ca imi cursese sange din nas dupa care ma luase toate starile posibile

bebelu sunt de acord cu tine cu postul, am tinut si eu post trupesc in anii tineretii (pana acum 2-3 ani), acum avand 36 am sa prestez si in post ragandu-ma la DD sa ma ierte stiind ca fac o greseala dar la mine varsta chiar e o problema , daca eram mai tinerica fara discutie il tineam

va pup pe toate

Mergi la inceput

neatza simo

multam mult pt cafea dar eu nu am baut niciodata ca nu imi place si imi face rau dor mirosul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

fetelor va dau o veste
am hotarati si este sigur, in ianuarie parasesc tara
imi va fi foarte greu ca o sa plec doar cu fratele meu si sotul va ramane aici pana ma stabilesc eu acolo sa vad daca e totul bine si ma pot integra sau daca mi se permite sa lucrez acolo
am mari emotii

simo, peste tine vin

in londra, imi este frica cu actele, cat timp dureaza si apoi dacu nu imi gasesc serviciu
dar tot cred ca este mai bine decat in tara
la ce criza si taieri sunt
si oricum am ramas somera deci nu prea am nimic de pierdut

Mergi la inceput