Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Tooooort . Ti-am raspuns Cami

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

hai ca mi sa facut mila de voi si va trimit virtual cate o feliuta de tort si un www.revistafelicia.ro/uploads/modules/news/1006162/sucuri_exotice.jpg" target="_blank">suculet

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Distractie placuta la munca camacris didi32: nici eu nu inteleg de ce trebuie sa asteptam un an de zile ca sa facem invetigatii mai amanuntite, mai ales ca si eu ca si miha locuiesc in londra si tocmai ce a zis ca abia din sapt 11 fac astia analize....cea ce mie mi se pare absurd....dar de e tara lor si noi suntem rezidenti.Cred ca la particular costa destul de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Nu stie nimeni sa-mi zica si mie de metroanexita mea nimic? Adica ma intereseaza daca raman insarcinata e vreo problema ptr bebe sau ptr mine? Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi poti sa-mi dai emailul

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Multumim pentru felia de tort....foarte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami, ti-am trimis! Buuuun tortul!
Simona, asa cum e tara asta de 2 bani, macar putem face analize si consultatii si ecografii cand ne taie capu'. E drept ca pe bani destul de multi, dar macar nu te tine nimeni pana la 11 saptamani sa mori de emotii si griji. Asta e, cu bune si rele. Am vazut ca multe fete din straintate vin in tara pt analize, ecografii, etc.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

roxy ce faci graviduto? cum iti este? cum e bb? eu una acum as veni cu tine, dar elena nu ma pricep cum e cu duf dar iti tin pumnii sa pleci cu roxy ceva simptome? simo neata,cf?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Andra,eu sunt ok , adica dimineata grata , voma tot tacumul iar spre dupamasa incep si imi revin si dupa ce imi revin incep sa mananc mult iar pe bebe vineri mergem sa-l vedem sper sa fie totul bine!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

andra simptome nu stiu ce sa zic la prima sarcina(care am pierduto)ma ardeau sanii,vomitam...dar acum ma jenat burta de vreo saptamana,ma jena vreo 5-10 min ma lasa o zi, si tot asa.
bebelu am inteles,numai ca eu iau duph pt reglare ca sa am un cm de 28 si sa am ovulatia in zilele normale(eu am ovulatie,am fost monitorizata,dar cum cm meu cel mai mic a fost la 30 de zile,nu prea stiu zilele)...daca iau cum ai zis am ovulatie normala din a 2 luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu tot pt reglarea menstruatiei am luat.
deci..acu iei alea 5 zile k sa iti vina menstra. sau sa vezi dc iti vine.
dupa ce vine menstra, numeri 15zile. din a 15-a zi incepi sa iei duphastonu. timp de 10 zile. asa scrie si pe prospect.
dc tu incepi sa iei din prima zi, dupa ce il termini, vine iar menstra si nu ai facut nimic. se deregleaza si mai rau

DIDI

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput