Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)
Raspunsuri - Pagina 4
andr@ spune:
roxy ce faci graviduto? cum iti este? cum e bb? eu una acum as veni cu tine, dar elena nu ma pricep cum e cu duf dar iti tin pumnii sa pleci cu roxy ceva simptome? simo neata,cf?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bebelu86 spune:
Iancuelena duphastonu se ia numai dupa ce ai ovulat. nu din prima zi a cm. de obicei se incepe in z15-16 si se ia 10 zile. dupa ce ai terminat, in maxim 10 zile trebuie sa vina menstruatia.
acum iei asa 5 zile cum ti-a dat medicu, dar de la urmatorul ciclu trebuie sa iei dupa ovulatie. sper ca m-am facut inteleasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
SimonaS81 spune:
O prietena de-a noastra a intrebat cum tratam anexita si de curand am scris un mail unei firme mari producatoare de produse naturale.Nu stiu daca am voie sa pun numele firmei sau produsele, dar daca vreti detalii puteti sa-mi scrieti pe PM. si multa sanatate
didi32 spune:
Neata dragelor, vin si eu la cafea, daca tot am ratat strudelul de ieri
Vad c-ati avut ceva activitate, e bine ca am ce citi!
Lia draga, esti puternica si dorinta de a avea din nou bebe te va ajuta sa-ti revii si psihic ici multi din partea mea si te-asteptam inapoi cand esti pregatita!
Altfel, vad ca faceti investigatii, analize, asta e bine. Ma bucur cand vad ca nu stati cum am stat eu si-am pierdut vremea cu tot felul de "doctori" ca s-ajung acum la FIV. Sincer, nu inteleg de ce te pun sa incerci minim 1 an si abia apoi sa faci analize, adica sa pierzi 1 an aiurea pt ideile lor. Iar m-apuca nervii
Cosmi esti ok?
Paula abia astept sa mergi la dr in Ungaria sa vezi ce-ti zice!
Cami, Ralu, Draguta, Andra si tot alaiul aspirantelor dragi ici multi si o zi cat mai frumoasa!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
camcris spune:
neata fetele
poftiti si de la mine la o cafeluta ca, cealata sa racit
ce fac fetele?
eu azi am program de "chef" este ziua sefului meu, deabia astept sa vina sa-l urechem
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
didi si eu abia astept sa vad care-i baiu
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
didi32 spune:
Asa Cami, deci azi faceti mare petrecere, vreau si eu, dar n-am voie sa beau nimic ca iau antibiotice !
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
camcris spune:
fetelor va invint la mine la chef, tort si ceai ca alceva nu aveti voie ca doar ii zi de lucru fara beutura
didi ai PM
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC