Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha, asa m-ai facut si tu sa rad
eu chiar asta am crezut

te pup

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salutare tuturor fetelor si multi

Dupa doua zile de absenta, m am gandit sa apar si eu, cu toate ca v am zis, exact acum o saptamana am aflat ca sunt dar tot mai mult pe la aspirante sunt.

Am sunat doctorita ieri ca sa verific ca programarea de vineri e inca valabila si tin sa precizez ca mi s a zis ca in tara asta nu e ca in romania. Aici ai prima intalnire la 8 saptamani cu asa numita midwife cu care vorbesti cica timp de o ora. Apoi la aproximativ 11 saptamani incep analizele, deci va dati seama ce tara!!!! Cica doar daca te simti rau te iau mai repede, altfel tre sa respecti regimul lor. In fine, eu ma simt bine, cam balonata mai tot timpul dar e ok.

In legatura cu prestatul in timpul postului eu personal sunt de acord. Eu stai si ma uit la doamna preoteasa, Bebelu. Daca stam si calculam bine draga mea tu ai ramas insarcinata in Postul Pastelui, asa i? Deci luati exemplu si prestati ca cine stie, poate chiar atunci vine bebe si e pacat sa pierdeti momentul.

Dau pupici lui Bebelu pe burticuta
Pinuta mult spor la bebe, chiar daca incerci de 13 ani niciodata nu se stie!!
BB_yasmisa stii ca azi mi a fost o foame de lup, asa ca am mancat pentru toata saptamana. Am eu ceva cu manacarea condimentata (imi cam plac ardeii iuti si mancarurile picante). E mare rau sa consumi asa ceva?

Racheel bafta multa!
Nerama te pomenesti ca tu esti urmatoarea la dedicatie!!! Hai ca poate e bebe!! Cand te testezi?de molipsire.

Camady succes la prestat!!! Si eu am disparut de pe forum vreo doua zile cand am prestat ca eram la ovulatie si uite ca acum sunt bortzoasa!!!Asa va vreau si pe matale!!!
Andr@ diferenta de fus orar, dupa cum zicea si Lorena e de doua ore. Acum la mine e 22:45, in romania e 00:45, deci de aia iti apare ca scriu asa tarziu. E enervant, stiu, dar nu am ce face. Uite niste si sa stii ca ma gandesc la tine.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Katy, Kitty
Katy felicitari pentru inspectia reusita!!! Yeahhh!!!

Walkiria am tot respectul pentru tine si uite niste . Totusi Bebelu cred ca a ramas insarcinata in postul pastelui. Ia vezi ce recomandari iti da ea.

In legatura cu postul, fetele eu de pe 15 noiembrie 1997 eu nu mai mananc carne si nici peste, deci sunt vegetariana convinsa!!! Vroiam sa va intreb doar daca branza feta e permisa in graviditate, caci am auzit ca cica nu ar fi, iar eu sunt innebunita dupa ea!

Mie imi vine sa rad: am ce am eu cu manacarurile interzise: piperate si branzeturi moi. Ia zi mi si mie Bebelu, am voie piperat, iute si branza feta?

Simona S in legatura cu afirmatia ta ca aici se ia 90% din salariu nu este aplicabil in orice situatie. Trebuie sa precizez ca iei 90% din salariu doar daca esti angajata permanent (Lorena eu sunt angajata prin angentie, deci nu sunt permanent) si doar pentru primele 16 saptamani am impresia. Eu am vreo 3 mamici care au nascut si nici una nu a zis ca are 90% din salariu. Crede ma ca mi ar placea sa iau si eu 90% din salariu, dar din pacate, din cauza ca sunt angajat suplinitor prin agentie ma voi califica pentru maternity allowance care e de 120 lire pe saptamana si asta pentru ca am platit taxe si NIN.

Daca crezi ca ma insel te rog sa ma clarifici si pe mine. Poti sa mi scrii PM sau pe site, nu ma deranjeza!
Simona prinde niste de la mine.

Mie deja mi se inchid ochii de somn. Tot timpul imi propun sa citesc despre sarcina in fiecare saptamana si credeti ma ca acum la 5 sapt si nu am citit nika. Rusine!!!

Va doresc o noapte minunata si mai vb maine. Am sa intru maine prima data la odisee, ca s or supara fetele alea pe mine ca am postat o data si apoi le am lasat balta si apoi vin si pe aici, ok?

Pa si pupici

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata gagici cu cine imi beau cafeluta azi?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Vin eu la cafelutza

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata fetele!!

Cami multumim pt capitol nou vad k deja esti experta

Lia ma bucur k esti mai bine. macar fizic. stiu k psihic esti la pamanat, dar trebuie sa-ti revi si sa continui lupta pt bb.

Miha imi pare rau sa te contrazic, dar eu p bb l-am conceput dupa Paste. adica pe data de 7aprilie. iar postul s-a terminat pe 4. Pastele pica in fiecare an, in alta perioada.

in legatura cu facut copiilor in post, nu e indicat. chiar dc se considera k sunteti casatoriti, ca e o cauza nobila, etc. postul este pt rugaciune, sa fi mai bun, sa te abtii de la toate poftele printre care si impreunatul. acum fiecare face cum considera. nu vreau sa dezvolt subiectul pt ca se creaza discutii inutile, care nu isi au rostu aici.

va si sa aveti o zi frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

paulici cum e cafeaua? ca vad ca numai tu ai vrut sa bei azi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

F.buna
Imediat sun la Ungaria sa-mi fac programare la medic,sper sa reusesc pt vineri,daca nu,atunci si pt vinerea viitoare ar fii bine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

neata fetele..am ajuns si eu la munca.si incerc sa fac ochii(sunt obosita).
de ieri iau duhp 5 zile(adika mai am 4 zile) daca in astea 4 zile nu apare cm,inseamna ca e sarcina,daca apare,va trebui sa tin un tratament de minim 3 luni pt reglare.acum am si eu 2 intrebari:din prospect nu prea am inteles nimik,si nu stiu in ce zile se ia pt reglare?stiu doar ca din prima zi de cm dar pana cand?
am vazut ca vb de post si prestare...tin sa va zic ca eu una am prestat si prestez(chiar daca e post) pt nu cred ca DD ne va pedepsi,deoarece vrem sa reusim sa ramanem si sa aducem pe lune un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata,fetele!Ce mai faceti?Cine se mai testeaza, avem nevoie de personal la odisee si mi-ar face mare placere sa va iau cu mine acolo . Va -acesc pe toate

Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput