Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Da Madutz . De acord! Yasmi, daca la voi e la fel de urat ca pe la noi, te inteleg perfect. Oare gata, vine iarna? in sapt 17+ cu minune de vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Pai daca vine iarna, eu ma duc sa dau drumul la colinde si dau drumul la programul ala pe calc care iti ninge tot ecranul , il stiti, nu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
Miki, Lavi, Lalely, maninc mincarica d epost, fructe si legume. Oricum eu imi fierb mereu legume amestecate si le pap cu sare, fructe, si eu gatesc oricum fara carne felul doi. Carnea o fac separat fie la cuptor, fie gratar.
Sper sa reusesc!
Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
Lalely, nici eu nu am simtit. Stai linistita. Noi maine implinim 18. Mie medicul martea trecuta mi-a zis ca undeva in sapt 19-20 o sa simt. Bine, eu am niste dubii. Adica am simtit eu niste chestii dubioase, care nu erau nici de la gaze, nici de la intestine, dar daca nu sunt sigura, mai bine tac. Las sa se faca el mai maricel si o sa-l simt ca lumea. Si tu la fel!
De maine intram in luna a cincea
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
nuuuu!!! la noi e vreme frumoasa cu soare!!!
lalely nu iti fa ganduri negre degeaba. teoretic se spune ca in jurul sapt 20 se simte la prima sarcina.
alina 06 felicitari pt intrarea in luna a 5-a.
mada, m a luat un somn..... dar stau sa rezolv cu perna apoi sa o probez
simo, , eu oricum am mancat iaurt de dimi si cioco acum
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
alina06st spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Pai daca vine iarna, eu ma duc sa dau drumul la colinde si dau drumul la programul ala pe calc care iti ninge tot ecranul , il stiti, nu? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Nuuu, ca asta nu e atmosfera de smotru. E de stat la gura sobei...
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Madutza..maine merg la eco.Asa ca maine o sa va spun ce si cum...
Alina06 si eu tot maine fac 18 saptamani,ca doar aveam aceeasi UM.De ce zici ca intram in luna a 5-a?facem 4.5 luni.Cateodata si mie mi se pare ca este ceva ciudat cu burtica mea,dar eu cred ca de la gaze...Maine intreb doctorul cand o sa-l simt pe bebe,dar si el mi-a zis ca dupa 18 saptamani..
Simona.,/si eu mananc fructe si legume dar nu ma satur.
Oricum trebuie sa rezist,si eu tin mult la post...
Am fost afara sa cumpar un covrig si este asa un aer de iarana.Parca am simtit ca vin sarbatorile...Frumos tare!!!!
Si eu astept Craciunul...
17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
Neatza fetelor!
Vin si eu cu intarziere la un laptic cald (desi m-am trezit de mult...)
Am avut o noapte foarte agitata, bebe nu m-a lasat sa dorm pe nicio parte. Cum ma puneam pe stanga incepea sa ma bumbaceasca acolo, ma puneam pe cealata la fel. Asa ca am dormit un semi pe-o parte cu fata in sus si m-am sprinjint la spate cu perna..oricum m-am trezit cu niste dureri de articulatii.. Am mai avut cateva zile asa cand la fel nu i-a convenit sa dorm pe-o parte, dar nu-i bai ce nu face mami pentru puiul mic .
Azi trebuia sa ma duc la analize si am lasat-o pentru maine..eram prea ametita azi..
Simonacip felicitari pentru sutele de grame pierdute
Laley Te asteptam cu vesti bune de la eco maine (sunt convinsa ca vor fi bune).
Vroiam sa mai spun ceva dar nu mai stiu. Cand imi aduc aminte revin .
Pupici
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
scrish spune:
buna dimineata
miki, simo, madutza, yasmi, multumesc mult pt raspuns si eu tot asa gandeam, lucruri cat mai simple si mai comode pt bebe ca nu vad sensul sa il chinui aiurea...doar ca nu stiam de la ce varsta incep cu haine care nu sunt body acum m am lamurit...lucram la excelul asta si e aproape gata, sunt tare happy ca le vad si eu mai organizate. o sa dau o fuga si la baby expo sa vad ce discounturi au si ce pot sa mai cumpar si de acolo.
aseara n am dormit mai deloc si sunt zombie azi, numai prostii am visat
fetele!
s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat
djlaura01 spune:
buna dimineata burtici,sper ca a-ti dormit bine
lalely07 bafta la eco
alina06st vreau si eu capucino
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina06st
Nuuu, ca asta nu e atmosfera de smotru. E de stat la gura sobei... in sapt 17+ cu minune de vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
incearca niste colinde din alea mai saltarete, sa vezi ce chef ai sa pregatesti casuta de sarbatori. Eu doar asa pot face curatenie
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png