Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
lalely07 spune:
BB_Yasmi merg la 12.30 si la 14.00 la medicul ginecolog,dar merg in Bucuresti asa ca intru mai pe seara sa va spun ce am facut.
Am asa de multe emotiii
17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
lalely aaa maine afli si ce e bebe din burtica.... de abia astept sa ne spui si noua!!!!
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
alina06st spune:
Yasmi, cele cu vata nu cred ca-s bune. Banuiesc ca vata asta cand se strange intr-un loc, asa ramane. Penele sunt sfinte, la perne.
Lalely, bafta maine la eco. Tare cred ca te intorci cu un carucior colorat la semnatura
Capucino, cine mai doreste, cine mai pofteste? Ca nu mai stau decat pana-l termin, apoi ma duc la
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Yasmi, cele cu vata nu cred ca-s bune. Banuiesc ca vata asta cand se strange intr-un loc, asa ramane. Penele sunt sfinte, la perne. Lalely, bafta maine la eco. Tare cred ca te intorci cu un carucior colorat la semnatura Capucino, cine mai doreste, cine mai pofteste? Ca nu mai stau decat pana-l termin, apoi ma duc la in sapt 17+ cu minune de vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
hai ca mai beau si eu o gurita cu tine, apoi mergem impreuna la smotru, ok?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
alina eu as bea....dar daca e cum il prefer eu (doar cu lapte si cu frisca ) atunci are prea multe calorii..... asa ca mai bine un pahar simplu de lapte caldut...
eu cred ca ma bag inapoi in pat la nani ca nu am chef de nimic....
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
madutza_bra spune:
alina, si inca ceva...nici eu nu am reusit sa spal si perdelele si geamurile in aceeasi zi, dar eu am spalat mai intai geamurile, fiecare camera in cate o zi , apoi toate perdele in alta zi . De aia fac 2 sapt de cand am inceput curatenia , dar macar sunt mandra ca am reusit sa o fac singura si nu a tb sa apelez la vre-o femeie.
Povestea nasterii
Poze
lalely07 spune:
Da o sa aflam ce am in burtica.
Sper sa fie sanatos bebe,pt ca eu inca nu l-am simtit...nu a miscat..si facem 18 saptamani.Oare este normal???
17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi alina eu as bea....dar daca e cum il prefer eu (doar cu lapte si cu frisca ) atunci are prea multe calorii..... asa ca mai bine un pahar simplu de lapte caldut... eu cred ca ma bag inapoi in pat la nani ca nu am chef de nimic.... mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
hai mai yasmi, cum sa te culci? din nou? pai noi ne indemnam sa mergem la treaba si tu ne tentezi cu patul?
Povestea nasterii
Poze
alina06st spune:
Da Madutz . De acord!
Yasmi, daca la voi e la fel de urat ca pe la noi, te inteleg perfect.
Oare gata, vine iarna?
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui lalely07 Da o sa aflam ce am in burtica. Sper sa fie sanatos bebe,pt ca eu inca nu l-am simtit...nu a miscat..si facem 18 saptamani.Oare este normal??? 17+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
nu iti mai face ganduri rele. bebe e bine merci si creste frumos. O sa-l simti tu pana la urma. Uite Viss are 2 bebei si abia i-a simtit dupa 20 de sapt.
Sa nu uiti diseara de noi, si sa ne spui cum a fost
Povestea nasterii
Poze