Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oof, draga de Andra, ce mai trageti si voi..>Deh, un anotimp minunat...si inca e frumos afara zilele astea..
Eu intru din decembrie, ieee, mai am citeva zilisoare, abia astept sa se termine odata...

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

azi am zis ca bag iaurt cu cereale pe stomacul gol si am uitat . Brr cam urata vremea de afara...asa intunecat...bine ca mi-am spalat toate geamurile

Despre hainute de bebe, si eu sunt de acord cu costumase intregi(cu capse de sus pana jos pe picioruse), body-uri cu pantalonasi, iar pentru afara o salopeta groasa si fff important : fara fular pus pe gura/nas. Blugi si camasute si "fitze" din astea i-am luat lui Cristi dupa 3 luni, dar nici atunci nu prea se potriveau..adik imi era greu sa-i pun blugii pe el. Plus ca bebelusii pot sa aibe scaun la fiecare masa si deci la 2-3 ore tb sa-i dezbraci si sa-i schimbi.

Azi sunt tot cu curatenia din buc, fetelor tineti-mi pumnii sa termin azi cu totul, ca maine vreau sa-mi fac unghiile si apoi nu ma mai apropii de smotru...vre-o 4 zile

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

cris, eu nu mai raspund ca ti-au raspuns fetele bine. totusi daca vrei ceva mai fancy (de mers undeva) poti lua si un plovarel sau rolling cu pantaloni sau un trening misto. eu asa fac.

msBB, offff multa sanatate printesei!!

simo, bravo!!! acum incearca sa te mentii vreo 2 saptamani la aceasta greutate!!! eu mai am azi si maine si vineri dimi e " zi oficiala" de cantareala. oricum ma cantaresc zilnic.....

happy, tu cum stai?? ce ai mai facut bun de papa??

miki sa iti fie de bine iaurturile. eu de cand sunt gravi nu am mai putut manca decat sana (si aia nu de la orice firma ) apoi de cateva luni o tin tot cu iaurt fulga eu ieri am fost "pedepsita" si am mai mancat doar 1 mar si 1 baton proteic. dar a fost suficient pt mine.

merg sa imi iau cornul cu iaurt sa pap....ca imi e foameeeee.....

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata
Iony, tu inchizi ziua, eu o deschid
Cami multumesc tare pentru ca ai intrat special sa-i urezi lui Matisor. Multumesc si celorlalte fete care ne-au urat. Sa ne dea DUmnezeu sanatate la toate si la bebelusi!. Pupic si Antoniei
Cu kg luate in sarcina, eu zic ca dc mamica a fost mai plinutza inainte si a avut rezerve e ok sa iei si 5-6 kg...am colega d ebirou care a luat 6 kg si fie-sa a avut 3300, deci greutate absolut normala.
Happy, ai dreptate, e mult mai greu la a doua , a treia sarcina..asta e si parerea si experienta mea.
Sdcrish, ca si Miki spun si eu body cu totul si apoi costumasul de deasupra mai grosut...sau pantaloncu picior si body cu maneca lunga pe sub acel costumas...Cel putin in primele luni cind e mic si trebuie sa stea comod si noi sa ii imbracam usor, nu sa ne chinuim cu cine stie ce hainute...dar e adevarat la un eveniment, o vizitz ceva, poti sa-l imbraci mai ca pe un baietel...eu am si camasutze, veste, pantalonasi...pentru 3-4 luni..
Miki, buuun iaurtul cu fructe si eu sunt innebunita, dar nu prea cumparam pe motiv de E-uri nebuneli, mai ales de cind i-a dat stomacelul peste cap lui David...Si oricum incerc s atin si eu post...cit voi reusi..vreau sa ajung s ama spovedesc si impartasesc neaparat.
e bine ca toate sa facem asta pt bb...ii e de mare folos!

Am mai slabit si eu cam 800 gr, adica aveam 64,7 de dimineata...totusi fata de 65,5 e bine...

AM mincat o gutuie uriasa si un mar de dimineata. Sper sa ma tina!

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

da, simona, e plin de prostii, eu nu i-am dat pana acum lui vlad deloc, decat iaurt simplu..dar eu sunt mai pacatoasa
dar tu tii tot postul ? si fara lactate ? eu nu cred ca reusesc..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata, si eu tot la micul dejun.

Yasmi sa inteleg ca nu bei lapte, doar sana? Eu sunt tare stresata de treaba cu laptele, ca nu-l pot bea. Ma apuca durerile de burta. Prin urmare doar iaurt si branza. Ceea ce am servit si in dimi asta. Plus o rosie, 3 biscuiti si 2 lingurite de pateu (de pofta, de').
Cum ai dormit cu perna???

Msbb, sanatate multa fetitei si tie!

Ionales, Stefana, bine ati mai venit pe la noi, ma bucur ca sunteti bine.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

alina ba da beau lapte!!!! imi place la nebunie laptele. vb doar de gama iauturi.
cu perna nu am putut dormi nici cum ma enerveaza la culme bilutele din ea.... acum ma gandeam sa scot bilutele si sa bag pene dintr-o perna + cateva bilute..... dar tare imi e sa nu stric amandoua perne

Mergi la inceput

simo si ce papi intr-o zi de post??? tii zilnic?
eu spre rusinea mea nu am tinut niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata,

Astazi ma rup un pic numai sa va zic si eu "Neata".
Si eu tin post miercurea si vinerea si chiar sunt curioasa ce mananci Simona..ca eu nu prea gasesc multe alternative.
M-am hotarat sa tin doar miercurea si vinerea sa nu privez de lactate toata saptamana.

Maine merg la eco...Abia astept.Sper sa fie bine bebe,am asa niste emotii....

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, exact la bilutele alea aveam si eu temeri... mi le confirmi. Eu am un somn foarte usor, ma trezesc imediat... Cred ca mai degraba ar merge totusi cu niste fulgi... ma gandesc si eu, nu dau sfaturi. Oricum si eu trebuie sa gasesc o solutie in maxim o luna.

Madutza, spor la treaba, eu am fost putoare ieri si doar am spalat perdelele de la balcon. Geamurile le-am lasat pe azi. Nici nu mai stiu de cand n-am mai facut asa ceva, cred ca niciodata. Sa ramana cu perdelele intinse prin casa de lene sa spal geamurile. Si azi e asa de urat afaraaaa... Sa-mi fie invatatura de minte

Fetelor ceva post o sa tin si eu, dar cateva zile inainte sa ma spovedesc si poate miercurea si vinerea. Stiu ca femeile gravide ca si batranii si copiii nu trebuie sa tina post, desigur doar daca vor si simt nevoia. Dar eu mereu am tinut. Nu tot postul, asa cate o saptamana, in general ultima, si mai ales miercurea si vinerea.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

lalely la ce ora mergi maine la eco??? sa vi cu vesti super bune!!!!

alina06 imediat ma apuc eu de operatiunea "modificat perna" era si varianta cu ceva gen vata inauntru dar am tot citit si am vazut ca si cele mai scumpe contin bilute.

Mergi la inceput