Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Hello, hello. V-am mai citit din cand in cand, dar mereu foarte obosita si foarte fara chef de nimic. Daca as avea net la serviciu... v-as poesti mai multe. Citindu-va, mi-am dat seama cate am de invatat, despre tetine, biberoane, pompite, sterilizatoare, masute de infasat etc. etc. Si cand o sa trebuiasca sa ma apuc de shopping...
Vorbeati de perne pt gravide. Eu gasisem pe http://pernegravide.weebly.com/, insa am ajuns la concluzia ca e prea mult totusi 144 de lei o perna. Asa ca mi-am facut. Am gasit in Selgros niste pernute cilindrice de pus la geamuri cand e frig, de 80 cm lungime si 20 cm diametru. Am luat 4, am pus-o pe soacra mea sa-mi croiasca o husa in forma de baston, cu fermoar, de cca 150 cm lungime si 25 cm diamentru si le-am bagat pe toate patru inauntru si a iesit o perna de toata frumusetea, foarte comoda.

Cerusem si eu la un mment dat contul si parola comuna de la poze, sa pun si eu si sa va si vad, dar inca nu le-am prmit. Cand le primesc, o sa pun si poze cu pernuta.

In rest, otul ok, bebe misca mult, am facut o ecografie simpla saptamana trecuta, la fix 20 sapt, si avea 328 g. Acum astept ziua de joi, cand o sa fac morfologia, ai apoi astept Craciunul, sa fac poze cu bradul si burtica :)
Eu m-am ingrasat cam 4 kg pana acum, nu e mult, dar nici putin. Adevarul ca se putea si mai putin, pt ca mananc multe dulciuri, mai ales bomoboane si prajiuri pe la serviciu, cand ne luam unii cu altii.

Nu gasesc in Iasi blugi faini de gravide. Doar cativa si aia fff mari si urati. Am gasit site-ul asta www.rodina.ro, unde sunt una-doua perechi mai ok, ins anu-i prea au pe stoc si nici nu stiu ce marime sa-mi iau. Eu inainte purtam 38 la pantaloni, 28 la blugi. Acum as purta cred cam 40, desi incap inca in vechii blugi, cu primul nasture descheiat. Insa pe site spun ca m-as incadra la 44, cu 94 cm in solduri, cat am acum. Oare sa-mi iau 44? N-or fi prea mari? Ce nu-mi place sa comand pe net, pe neprobate...

Vedeti ca eu scriu rar, dar mult. Imi pare rau ca nu pot sa va raspund la fiecare, insa cand citesc, citesc doua-trei capitole o data, si ori deja vi s-a raspuns la intrebari, ori nu mai stiu eu ce si cui sa spun.
Asa ca va pe toate si va doresc sa fiti la fel de sanatoase si active ca si pana acum.

Noapte buna!

Stef 20+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

yoni, acum am vazut si eu pozica ta..pai tu esti cam ca mine la saptamani, poate ai cateva zile inaintea mea..ca eu abia duminica fac 25 implinite..si burtica e si la tine micuta..inseamna ca asa trebuie sa fie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

cred ca glumesti
Nu se compara burtica ta mica cu burtosu meu as vrea eu sa arat ca tine
astazi am implinit 25s

fericita 25+ cu

uite ca m-ai facut sa ma mai uit o data..si imi mentin parerea, nu mi se pare mare deloc..si nu, nu glumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Hello, hello. V-am mai citit din cand in cand, dar mereu foarte obosita si foarte fara chef de nimic. Daca as avea net la serviciu... v-as poesti mai multe. Citindu-va, mi-am dat seama cate am de invatat, despre tetine, biberoane, pompite, sterilizatoare, masute de infasat etc. etc. Si cand o sa trebuiasca sa ma apuc de shopping...
Vorbeati de perne pt gravide. Eu gasisem pe http://pernegravide.weebly.com/, insa am ajuns la concluzia ca e prea mult totusi 144 de lei o perna. Asa ca mi-am facut. Am gasit in Selgros niste pernute cilindrice de pus la geamuri cand e frig, de 80 cm lungime si 20 cm diametru. Am luat 4, am pus-o pe soacra mea sa-mi croiasca o husa in forma de baston, cu fermoar, de cca 150 cm lungime si 25 cm diamentru si le-am bagat pe toate patru inauntru si a iesit o perna de toata frumusetea, foarte comoda.

Cerusem si eu la un mment dat contul si parola comuna de la poze, sa pun si eu si sa va si vad, dar inca nu le-am prmit. Cand le primesc, o sa pun si poze cu pernuta.

In rest, otul ok, bebe misca mult, am facut o ecografie simpla saptamana trecuta, la fix 20 sapt, si avea 328 g. Acum astept ziua de joi, cand o sa fac morfologia, ai apoi astept Craciunul, sa fac poze cu bradul si burtica :)
Eu m-am ingrasat cam 4 kg pana acum, nu e mult, dar nici putin. Adevarul ca se putea si mai putin, pt ca mananc multe dulciuri, mai ales bomoboane si prajiuri pe la serviciu, cand ne luam unii cu altii.

Nu gasesc in Iasi blugi faini de gravide. Doar cativa si aia fff mari si urati. Am gasit site-ul asta www.rodina.ro, unde sunt una-doua perechi mai ok, ins anu-i prea au pe stoc si nici nu stiu ce marime sa-mi iau. Eu inainte purtam 38 la pantaloni, 28 la blugi. Acum as purta cred cam 40, desi incap inca in vechii blugi, cu primul nasture descheiat. Insa pe site spun ca m-as incadra la 44, cu 94 cm in solduri, cat am acum. Oare sa-mi iau 44? N-or fi prea mari? Ce nu-mi place sa comand pe net, pe neprobate...

Vedeti ca eu scriu rar, dar mult. Imi pare rau ca nu pot sa va raspund la fiecare, insa cand citesc, citesc doua-trei capitole o data, si ori deja vi s-a raspuns la intrebari, ori nu mai stiu eu ce si cui sa spun.
Asa ca va pe toate si va doresc sa fiti la fel de sanatoase si active ca si pana acum.

Noapte buna!

Stef 20+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

stefana, in primul rand felicitari pt bebita, e grasunel
imi pare rau ca nu s-a sesizat nimeni cu user/parola, iti trimit eu acum PM..
eu siteurile puse de tine nu reusesc sa le deshid..dar in legatura cu pantaloni de gravide, eu mi-am luat la prima sarcina de la zara niste blugi si pe principiul ca o sa pun kg ( eram prin luna a 5-a cand i-am luat ) mi-am luat un nr mai mare, parca 38 in loc de 36..sau 40 in loc de 38..nu mai stiu si nici nu e important asta..ce vreau sa zic este ca asa cum i-am luat mari, asa au ramas pana la final..pt ca ei sunt croiti special pt gravide si eu n-am luat in calcul asta..adica eu trebuia sa respect masura mea si nu sa-mi iau nr mai mare..asa ca am purtat curea sau trageam de ei tot timpul ca-mi picau din talie acum nu stiu ce sa zic de firma asta, dar sunt mai multe pe net..poti sa mai cauti eventual..

edit: imi place numele ales de tine, daca era tot baiat si la noi probabil tot asa il chema..tudor sau teodor plus stefan

Mergi la inceput

daca va spun ce fac eu la ora asta...mananc iaurt cu fructe de la napolact..cu dulceata de coacaze..iar mai devreme am dat unul gata cu cirese amare..eu nu ma atingeam de asa ceva iar acum zici ca am inebunit..numai la ele ma gandesc.. iar taicamiu, ca el face aprovizionarea, de bine ce vede ca se risipesc ca painea calda, mai ceva cumpara..of, of..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Miki , saru'mana esti o dulcica- ce ma bucur ca-mi spune cineva ca am burtosu mic
Sa-ti fie de bine iaurtelul
Stefana ,felicitari ptr bebe sanatos si dolofanel

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki pofta buna la iaurt si multumesc si pentru felicitarile dinainte, in panica mea cu placenta si cordonul iti scrisesem un mesaj dar care s-a pierdut pe drum

am tot stat sa citesc despre placenta asta anterioara pe care o am si cand ma ingrijorez tare cand ma linistesc...sa speram ca totul o sa fie bine pana la sfasit...

am si eu o intrebare pentru mamicile de bebe2: lucram acum la un excel cu lucrurile necesare pentru bebe si m am impotmolit rau de tot la haine. in prima luna ce poarta? doar bodyuri? (eu prin body inteleg toate variatiunile, de la cele intregi cu maneca si picior, la cele cu maneca scurta si picior scurt si cele cu maneca lunga si picior scurt). de la ce varsta putem sa ii imbracam cu haine mai dichisite? ma gandeam acum ca probabil cand o sa nastem o sa fie racoare si ar trebui sa ii cumpar si niste pulovere, dar merg astea pentru un bebe de cateva zile sau o luna? sunt in ceata rau de tot...singurul lucru pe care il stiu e ca tot ce cumpar tb sa fie cu capse:))

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

miki pofta buna la iaurt si multumesc si pentru felicitarile dinainte, in panica mea cu placenta si cordonul iti scrisesem un mesaj dar care s-a pierdut pe drum

am tot stat sa citesc despre placenta asta anterioara pe care o am si cand ma ingrijorez tare cand ma linistesc...sa speram ca totul o sa fie bine pana la sfasit...

am si eu o intrebare pentru mamicile de bebe2: lucram acum la un excel cu lucrurile necesare pentru bebe si m am impotmolit rau de tot la haine. in prima luna ce poarta? doar bodyuri? (eu prin body inteleg toate variatiunile, de la cele intregi cu maneca si picior, la cele cu maneca scurta si picior scurt si cele cu maneca lunga si picior scurt). de la ce varsta putem sa ii imbracam cu haine mai dichisite? ma gandeam acum ca probabil cand o sa nastem o sa fie racoare si ar trebui sa ii cumpar si niste pulovere, dar merg astea pentru un bebe de cateva zile sau o luna? sunt in ceata rau de tot...singurul lucru pe care il stiu e ca tot ce cumpar tb sa fie cu capse:))

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

scrish, esti tare haioasa..pai eu zic ca n-o sa ai nevoie de pulovere pt 0-3 luni ca e greu de imbracat..din bodyurile acelea ( gen costumas-maneca lunga/picior lung sau body doar ca tricou cu pantalon si bluzita ) il bagi direct in costumasul in care il scoti afara..adica din acela mai gros cu fermoar eventual de sus pana jos si ai terminat treaba..rapid si comod..
acum nu stiu, parerile difera..si eu cochetam la inceput, adica inainte sa nasc cu hainute care mai de care mai sic..dar sincer singurul lucru care-ti doresti atunci e sa fie comod pt bebe ( materiale moi ) si rapid de imbracat..sa nu-l chinui prea rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Noapte buna burticute somnic pufos

fericita 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata
Iony, tu inchizi ziua, eu o deschid
Cami multumesc tare pentru ca ai intrat special sa-i urezi lui Matisor. Multumesc si celorlalte fete care ne-au urat. Sa ne dea DUmnezeu sanatate la toate si la bebelusi!. Pupic si Antoniei
Cu kg luate in sarcina, eu zic ca dc mamica a fost mai plinutza inainte si a avut rezerve e ok sa iei si 5-6 kg...am colega d ebirou care a luat 6 kg si fie-sa a avut 3300, deci greutate absolut normala.
Happy, ai dreptate, e mult mai greu la a doua , a treia sarcina..asta e si parerea si experienta mea.
Sdcrish, ca si Miki spun si eu body cu totul si apoi costumasul de deasupra mai grosut...sau pantaloncu picior si body cu maneca lunga pe sub acel costumas...Cel putin in primele luni cind e mic si trebuie sa stea comod si noi sa ii imbracam usor, nu sa ne chinuim cu cine stie ce hainute...dar e adevarat la un eveniment, o vizitz ceva, poti sa-l imbraci mai ca pe un baietel...eu am si camasutze, veste, pantalonasi...pentru 3-4 luni..
Miki, buuun iaurtul cu fructe si eu sunt innebunita, dar nu prea cumparam pe motiv de E-uri nebuneli, mai ales de cind i-a dat stomacelul peste cap lui David...Si oricum incerc s atin si eu post...cit voi reusi..vreau sa ajung s ama spovedesc si impartasesc neaparat.
e bine ca toate sa facem asta pt bb...ii e de mare folos!

Am mai slabit si eu cam 800 gr, adica aveam 64,7 de dimineata...totusi fata de 65,5 e bine...

AM mincat o gutuie uriasa si un mar de dimineata. Sper sa ma tina!

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza, fetele!

Am vazut strigarea voastra frumoasa fetelor, Yasmi si Strumfi si am intrat sa zic ca sunt alive , ma cam tarai dar sunt in viata.
Am si scutire .
Andrutza mea s-a imbolnavit iar , sapt trecuta a facut conjuctivita, apoi si-a tras o raceala faina cu febra, muci, tuse &co pe care i-a facut-o cadoo masii . Am fost aseara iar cu ea la pediatru si suntem consemnate sapt asta acasa, fara gradi, inca cu antibioticul in buzunar, sper sa nu ajung la antibiotic, tot o taraim asa de o sapt.
In rest.... am la treaba . Mai rau e ca nu prea m-am odihnit in ultimul timp, ba tusea Andrei , ba a mea, ba insomnii si acum functionez pe sistem ZOMBI .
In ianuarie termin si eu cu munca si poate atunci ma mai linistesc si eu.Desi planuiesc sa modific camera Andrei , sa redecoram si sa folosim spatiu la maxim. Vedem ce iese - acum sunt in tratative cu firme de mobila si cu meseriasi

Incerc sa va urmaresc, sa va citesc cat se poate de des , ma bucur alaturi de voi , ma intristez alaturi de voi ... doar imi doresc sa am mai mult timp sa apuc si eu sa raspund fiecareia, nominal, nu doar asa, mesaje telegrafice

Va , ma duc sa o fugaresc pe fie-mea cu medicamente, tre sa si gatesc azi , sa ajung si pe la finante si si si
Asa ca ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput