Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 2
miki1979 spune:
yoni, acum am vazut si eu pozica ta..pai tu esti cam ca mine la saptamani, poate ai cateva zile inaintea mea..ca eu abia duminica fac 25 implinite..si burtica e si la tine micuta..inseamna ca asa trebuie sa fie..
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
madutza_bra spune:
anaxena, nu stiam ca placenta anterioara poate fi motiv de cezariana. poti explica de ce?
eu am avut-o posterioara si la cristi si asa o am si acum.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina06st spune:
Apropo de placenta... si eu m-am speriat putin, ca am grad 2 la 18 sapt. Dar incerc sa nu ma stresez. Medicul a zis ca nu e o problema. Si cum merg in paralel si la un medic din Bucuresti, si acela a zis ca nu e problema si in cazul asta incerc sa stau linistita. Sigur, nu m-am abtinut pana n-am cautat eu pe net, am mai gasit cazuri ca mine si totul a fost in regula, am gasit bineinteles si variante mai naspa, fete care au facut cezariene mai repede sin cauza imbatranirii placentei...
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
de la un morcov...???? o sa mananc si eu unu+o rosie si un ardei rosu cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+ |
Nu de la un morcov. Nu stiu ce am , dar nu imi e foame. Am decis sa mananc un morcov, ca stiu ca are vitamine, altfel nu as fi mancat nimic.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi uffff andreea cand te aud...... la mine ar incapea... stefy asteptam maine pozici cu burtica!!! iony creste burtica!!!!! mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Lasa Yasmi ca eu nu am doar 5 kg luate si cred ca d-asta imi zice bebe, hai mai mamico, nu mai manca atat.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
scrish spune:
anaxena multumesc pt raspuns dar dc placenta anterioara inseamna sansa de cezariana? intreb pentru ca habar n am
citind mai sus am vazut ca gradul placentei="varsta" deci m am linistit vazand ca e 0, e proaspata deci
s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena in final am terminat de citit alina.n te vaiti de 8 kg,dar intre noi sunt 6 sapt!! oricum azi am mancat numai cartofi,deja am cu 300gr mai putzin decat azi dimineata,maine dimi sigur cu cel putzin 1 kg mai putzin bb_yasmi pe mine au sarit fetele cu kg!!dar tot eu care pledam inca din prima zi la ideea de avetzi grija cu kg,cu tot chinul meu tot m-am ingrashat mandreeac nu mi se pare normal sa iei sub 8 kg la o sarcina scrish nu cred ca are cordonul in jurul gatului,placenta o ai anterioara ceea ce inseamna ca ai shanse de cezariana si ca o sa-l simtzi pe bb mai slabutz(in mishcari) decat dc era posterioara,grad 0 e super si grosimea la fel,cam scurtutz colul,important e sa fie inchis Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Si mie mi se pare ciudat, dar sunt multe femei care nu prea pun in sarcina. Totul tine de organism. Important e sa fie bebelusul sanatos.
alina06st spune:
Yasmi, ai luat perna din vreun magazin cunoascut? Poate am sanse sa gasesc si eu pe aici... Daca nu o sa iau din aceea ca a dorinutei de pe site. A ta e mai ieftina
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!