Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Madutza, sa iti pregatesc oja rosie? sau pe mai tarziu ? ai de unde alege , am vreo 10 feluri de rosu tot de pe la atatea firme Tu cu colindele si eu deja de o ora ascult Vivaldi si mi-am facut capul patrat si bubulina mea tot nu mai spune nika, cred ca a adormit, ca se juca de dimineata , acum nimic

Simona, te astept la un orez cu lapte , de ala bun , reteta englezeasca si pe tine yasmi si lalely Aseara a mai ramas putin in oala si de obicei ii pun pachetel la sotz pentru pranz , ce mai ramane de la cina, ca cica e mai buna mancarea ce o gatesc eu decat un sandwich amarat si fara gust de pe la magazin , si mai bine nu mai da 5-7 lire in fiecare zi la pranz sa-si cumpere ceva de mancare, ii pun eu pachetel in caserole de alea ermetice si acolo la munca au bucatarie dotata ok si isi incalzeste mancarea daca e nevoie , si cica aseara orezul de a ramas sa i-l pun pentru pranz, azi are domnu si desert la pranz nu numai mancarica O alintatura de barbat am
Soacra-mea cand am fost acum la ea, i-a spus Nick de ciorbitza de perisoare ca ii place tare si tot ce gatesc eu si ea zice: vai ce imi place ca ai grija de el si il hranesti bine. Nick cand ai mai avut tu parte de rasfat si tratament de asta bun? Imi venea sa rad dar am tacut chitic Poate de asta mi-a scris socru cecu ala barosan ?

alina.n multumesc , mai am a creste pana la 40 sapt, acum numa` 21 sapt si 5 zile , desi in realitate nu prea o vad, in poze e mai mare parca decat in realitate... eu nu o simt, sincer... nu ma incomodeaza inca

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

stoopppp!!!!!!!!!!!!! pai mie ce-mi ramane ai??
cica cea mai buna aia cu peste 75%cacao asta daca tot nu ne putem abtine

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

aha deci eu am facut bine ca mi-am luat de 90% cacao

am pus pozici cu burtica si pijamalele papucii roz bombon nu au intrat in cadru

_

Din aia am luat si eu ca tot asa stiam, dar e al naibii de amara de la cacaoa aia multa.
Esti o frumoasa si-ti sta tare bine cu burtik.
Vezi ca am mai pus si o poza cu fluturasul si tati. Seamana si cu tati, dar mai mult cu mine, tind sa cred. Cra cra cra. Si da, sunt convinsa ca M va semana cu tati, ca asa-s fetele.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui scrish

dorinut@ problema asta o aveam si eu acum cateva zile :))) si mie mi se pare ft mult, mai ales k nu mai am rabdare si mi se pare ca timpul trece prea incet. din pacate nu avem ce face...aseara am inceput sa rad ca ma uitam la un documentar despre balene orca si la ele o sarcina dureaza 17 luni :))) deci noi suntem mai tari totusi :)

mandreeac

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Hmmm... acum inteleg eu de ce sunt balenele asa mari, pai la 17 luni tot pui kg pe tine

Deci clar noi suntem norocoase ca dureaza atat

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

apropo, azi dimineata incercam sa va scriu ceva..era DC deschis dar n-am mai reusit ca nu ma lasa vlad..si vede el ecranul cu iconitele acelea de gravi si zice fericit: mama, mama ..muuu, muuu sper sa nu va suparati, dar pe mine asa m-a distrat ca nici mesaj n-am mai scris..dragul de el, are si el dreptate..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Si uite asa, cat am facut chiftelutele am ras o chifla graham cu unt+cascaval si 1 cana de lapte batut. Pai daca tre sa ma resemnez ce sa fac?
Aaaa si 1 chifteluta mare si 4 mici, bilutze a se intelege. Asta ca uitasem sa-mi iau vitaminele si uleiul de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy inca nu m-am apucat de camasi! Si cu tine acum, toata ziua crezi ca am sa calc la camasi?????? Ii calc dar asa 2-3 si mai tarziu ca m-a luat si lenea. Super burtica, iar o particica dintr-un papuc se vede in ultima poza

Happy e mortal Andrei, ce sa mai!Imi vine sa il strang asa tare! I se citeste fericirea in ochi! Sa va traiasca, e scump foc!

Roxy ti-am trimis pm cu adresa mea de e-mail si cand ai timp astept sa imi trimiti alea! Eu inca nu am primit niciun semn de firma aia, o sa le mai trimit un e-mail sa vad de ce nu spun nimic!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

stoopppp!!!!!!!!!!!!! pai mie ce-mi ramane ai??
cica cea mai buna aia cu peste 75%cacao asta daca tot nu ne putem abtine

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

aha deci eu am facut bine ca mi-am luat de 90% cacao

am pus pozici cu burtica si pijamalele papucii roz bombon nu au intrat in cadru

_

Din aia am luat si eu ca tot asa stiam, dar e al naibii de amara de la cacaoa aia multa.
Esti o frumoasa si-ti sta tare bine cu burtik.
Vezi ca am mai pus si o poza cu fluturasul si tati. Seamana si cu tati, dar mai mult cu mine, tind sa cred. Cra cra cra. Si da, sunt convinsa ca M va semana cu tati, ca asa-s fetele.

vai multumesc, ma faci sa rosesc mai tare cand vine un compliment de la tine

eu tot sustin ca Andrei iti seamana leit abia astept sa vad daca Maria o sa semene cu tati

Eu vreau ca Sophia sa ii semene lui Nick ca el e frumusel Mi-a spus soacra-mea ca Sophia se numea bunica ei , noi nu am stiut , nici macar Nick nu stia , eu Sophia aveam in cap de acum vreo cativa ani in urma, pana sa il intalnesc eu pe el. De Nicole l-a intrebat daca el a vrut si eu i-am spus ca nu , eu l-am ales ca el nu avea inspiratie si el numai si-a dat acordul si se fasticise tot ca nu voia el prea tare ca aici cica daca pui numele parintilor sa duca mai departe copii nu e super apreciat, se uita chioras lumea si el i-a spus asta maica-sii si ea zice , las ca tu nu trebuie sa te uiti ce spune lumea O iubesc pe soacra-mea pentru asta

_

Mergi la inceput

Stefy, ce botosei frumosi am vazuttt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa nu mai spun ca am in cap doar cornul cu ciocolata de care spunea happy ca a mancat ieri....sau cu sampanie...ca imi plac toate

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

mi-am luat eu ieri ciocolata cand am fost la cumparaturi, Lindt cu portocale si Lindt cu alune de padure si mai un fel , am uitat... ahh una cu cacao 90%
m-am uitat dupa cadbury de care spunea miki dar numai de aia nu am vazut, restu de toate felurile, dar nu mi-am mai luat nici un fel Cadbury, numai Lindt ca tare-i bunaaaaaaaa cate o patratica nu mai mult in fiecare zi, cat sa ne treaca pofta de dulce

_

asta ca sa nu mai imi faci pofta cu Lindt nu ma ispitesti..poate pt ca o gasesc si pe aici..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui scrish

dorinut@ problema asta o aveam si eu acum cateva zile :))) si mie mi se pare ft mult, mai ales k nu mai am rabdare si mi se pare ca timpul trece prea incet. din pacate nu avem ce face...aseara am inceput sa rad ca ma uitam la un documentar despre balene orca si la ele o sarcina dureaza 17 luni :))) deci noi suntem mai tari totusi :)

mandreeac

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Hmmm... acum inteleg eu de ce sunt balenele asa mari, pai la 17 luni tot pui kg pe tine

Deci clar noi suntem norocoase ca dureaza atat

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

apropo, azi dimineata incercam sa va scriu ceva..era DC deschis dar n-am mai reusit ca nu ma lasa vlad..si vede el ecranul cu iconitele acelea de gravi si zice fericit: mama, mama ..muuu, muuu sper sa nu va suparati, dar pe mine asa m-a distrat ca nici mesaj n-am mai scris..dragul de el, are si el dreptate..

Ce simpatici sunt copilasii si ce asemanari fac, sunt mortali!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Alina.n dar nu ne pui si noua pe cont o poza cu Naty, sa iti vedem si noi printesa????????

Mergi la inceput