Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa nu mai spun ca am in cap doar cornul cu ciocolata de care spunea happy ca a mancat ieri....sau cu sampanie...ca imi plac toate

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Vezi ce rea esti? Vezi?
Ma faci sa ma duc pana la naiba-n praznic la mag de polonezi ca numai acolo gasesc Chipiqao, sau cum s-o scrie , cu sampanie. Si imi plac de morrrrr.
Offffffff.
Sper sa nu am timp si cu Andrei nu ma car dupa mine ca e greu si vrea in brate cand e vant afara.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Happy esti o frumoasa si o slaba (!!!! f serios), burticile tale la ambele sarcini au fost frumoase...e clara diferenta intre burtici, dar sunt minunate si la A si la M

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Auzi, tu zici de mine?
Dar matalutza? Ca m-am holbat de 100 d eori ca nu imi venea sa cred ca acadelelea alea dulci sunt ale tale. Pe urma cautam disperata semnatura. Si cand m-am convins ca asa e, valeu ce m-am mai deprimat.
Pai daca as arata si eu asa dupa sarcina cu M, ar fi super tare. Dar n-am eu sanse.
Adica, puteai sa fii si sora cu acadelele, asa tanara, frumoasa si slaba esti.
Ah ce ma mai oftic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bbyasmi, mi-am adus aminte cu perna ta..eu de fapt am luat-o ca sa-l sprijin pe bebe cand doarme, ca el dormea f agitat si din cauza asta se trezea, ca se speria de manute..si din cauza bilutelor care fosnesc ceva de groaza..n-am reusit sa-mi ating scopul..acum o folosim doar la joaca...

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
''

miki schimba-i si tu continutul.tocmai de aia nu o puteam folosi nici eu....la alaptat sau stat/dormit bebe nici atata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa nu mai spun ca am in cap doar cornul cu ciocolata de care spunea happy ca a mancat ieri....sau cu sampanie...ca imi plac toate

Vezi ce rea esti? Vezi?
Ma faci sa ma duc pana la naiba-n praznic la mag de polonezi ca numai acolo gasesc Chipiqao, sau cum s-o scrie , cu sampanie. Si imi plac de morrrrr.
Offffffff.
Sper sa nu am timp si cu Andrei nu ma car dupa mine ca e greu si vrea in brate cand e vant afara.

ba nu sunt rea ...tu ai inceput prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dorinut@, laura, scrish

gata, am fugit si eu la smotru...cred ca alina mi-a luat-o ianainte ca nu mai zice nimic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

maduza spor la smotruiala, dar ai grija sa mai bagi pauze cand obosesti si vezi cu spatele ai grija daca te bagi la spalat de geamuri.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Dorinut@, merci, geamurile le-am terminat deja, mai am doar bucataria de smotruit: faianta, cuptor, hota, dulapuri, ordine, etc

Dupa cum se vede inca nu am plecat , ma duc sa bag colinde ca fara vad ca nu ma urnesc

Catecele de copii, eu am luat la Cristi Cutiuta muzicala 4 si 6, sunt cele mai tari! cristi cand auzea "Albinuta" tacea din cel mai teribil plans

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

da, cutiutele muzicale le avem si noi pe toate..dar noi le-am apreciat mai tarziu, respectiv de cand dansam..cam de la 10-11 luni..zilnic avem 2-3 ore de dans..e cea mai mare placere a lui, are si pasi speciali pe fiecare melodie..
vlad de cand era micut si acum doarme cu un radio lasat pe un fasait, adica fara post am citit metoda asta intr-o carte, nu mai stiu in care, ca eram disperata..si a functionat inca o mai folosim..plus ca amortizeaza zgomotele, aviz fetelor care stau la bloc si au vecini cum am avut eu explicatia era ca sunt obisnuiti cu zgomote din viata intrauterina si se linistesc..sunt CD-uri cu fasait, zgomotul valurilor, vantul sau mai stiu eu ce..dar am folosit cea mai simpla metoda..radioul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mandreea
tu ce faci?

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Alina m-am apucat de calcat si pe la 2 si ceva fac o pauza ca vreau sa ma spal la cap. In rest sunt bine, doar vad ca ametesc daca stau prea mult in picioare. pentru tine si pentru Naty

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Strumphuletz, cu dedicatie ptr tine, am mai pus o poza cu mocutza ranjita si castorasii la vedere, de ieri.
Ca tu il stii pe Andrei demult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Mandreeac
Auzi tu cand vrei sa intri in prenatal?

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Cred ca la inceputul lunii ianuarie voi intra in prenatal.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

daca va spun ce fac eu la ora asta...mananc iaurt cu fructe de la napolact..cu dulceata de coacaze..iar mai devreme am dat unul gata cu cirese amare..eu nu ma atingeam de asa ceva iar acum zici ca am inebunit..numai la ele ma gandesc.. iar taicamiu, ca el face aprovizionarea, de bine ce vede ca se risipesc ca painea calda, mai ceva cumpara..of, of..

Sotul meu a cumparat cu dulceata de nuci verzi si sa stii ca e delicios si acela. Am strambat eu din nas cand am vazut ce a luat, dar a fost grozav, dupa cum am mai spus.

stiu, l-am pastrat sa-l savurez azi..

Mergi la inceput

eu merg sa ma imbrac.
va pe toate!!!

Mergi la inceput