Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Miki, super tare Vlad. E belea cu ei. Sunt atat de scumpi...
Amdreea zambarici de A ne incarca bateriile zi de zi. Daca nu era zambarici, o imbulinam.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ma bag sa fac capitol nou, ca l-am terminat si pe asta.
Madutza, gata bucataria? Vezi, iti tin locul la facut capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
apropo, azi dimineata incercam sa va scriu ceva..era DC deschis dar n-am mai reusit ca nu ma lasa vlad..si vede el ecranul cu iconitele acelea de gravi si zice fericit: mama, mama ..muuu, muuu sper sa nu va suparati, dar pe mine asa m-a distrat ca nici mesaj n-am mai scris..dragul de el, are si el dreptate..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

zi repede la cine a vazut Vlad ca eu mai demult am spus ca seman cu asta din iconita , cu paru` intre ochi si cu burta inainte si-s vacutza Lola

Asta ca sa va amuz nitzel , am schimbat Vivaldi si am pus la loc radio online din romania si e ceva muzica dance si asta mica din burtica se dantzuie iar , muzica lenta nu ii place

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
apropo, azi dimineata incercam sa va scriu ceva..era DC deschis dar n-am mai reusit ca nu ma lasa vlad..si vede el ecranul cu iconitele acelea de gravi si zice fericit: mama, mama ..muuu, muuu sper sa nu va suparati, dar pe mine asa m-a distrat ca nici mesaj n-am mai scris..dragul de el, are si el dreptate..

zi repede la cine a vazut Vlad ca eu mai demult am spus ca seman cu asta din iconita , cu paru` intre ochi si cu burta inainte si-s vacutza Lola

Asta ca sa va amuz nitzel , am schimbat Vivaldi si am pus la loc radio online din romania si e ceva muzica dance si asta mica din burtica se dantzuie iar , muzica lenta nu ii place

_

eee, erau multe..stai linistita, e loc pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fete pt complimente!!
voiam sa va spun de braul acela cu care m-am laudat ieri...azi l-am dus inapoi pt ca nu il pot purta,ma deranjeaza la burtos cand stau jos,si eu cum la munci sunt mai tot timpul pe scaun..deci...pt cele care au in minte un brau din asta...think twice..nu-i o minune

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

alina.n multumesc , mai am a creste pana la 40 sapt, acum numa` 21 sapt si 5 zile , desi in realitate nu prea o vad, in poze e mai mare parca decat in realitate... eu nu o simt, sincer... nu ma incomodeaza inca

_

eh da esti usurica acum stai sa mai vb peste 10-15sapt
nici mie nu mi se pare grea,eu nu mamisc deloc greoi dar ma restrictionez la patuc ,acum sunt nevoita asta este

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Stefy, ce botosei frumosi am vazuttt!!!!

eu sunt amorezata de ei...i-am pus si pe desktop...i-am postat si pe facebook....siiii ..fac si zgomot la fel ca jucarioarele

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Citat:
Si da, sunt convinsa ca M va semana cu tati, ca asa-s fetele.

Ei uite ca a mea seamana cu mami

Mergi la inceput

Citat:

Si uite asa, cat am facut chiftelutele am ras o chifla graham cu unt+cascaval si 1 cana de lapte batut. Pai daca tre sa ma resemnez ce sa fac?
Aaaa si 1 chifteluta mare si 4 mici, bilutze a se intelege. Asta ca uitasem sa-mi iau vitaminele si uleiul de peste.

sa-ti fie de bine, lasca ca ii e foame lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitolul 72!

Mergi la inceput