Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu peste o ora plec sa imi vad nepotelul.....

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning! pe ritm de Vivaldi, ca am citit ce ati scris si zic hai sa caut si eu sa vad daca shuteaza si asta mica a mea, dar vad ca nu mai spune nimic, m-a mai intepat de dimineata cate un pic, dar acum de cand cu muzica, gata ... cred ca sta si asculta sau o fi adormit?

Mult ati mai scris si azi, v-am lasat aseara la inceputul capitolul si azi deja il dati gata la ora asta

Vad ca au aparut burtici de le-am strigat ieri la catalog , mai asteptam vesti si de la restul

Iony, ai o burtica frumusica tare , nu mare , nu mica, cat trebuie

Stefana, felicitari pentru baietel grasunel sa mai treci pe la noi si poate ne pui si pozici acum ca ai si parola

Madutza, tot iti vine sa asculti colinde? pai cate grade aveti azi ca nu am verificat inca pe siturile romanesti Spor la treaba anyway si baga mare sa termini azi tot si dupa sa iti faci unghiile cu rosu

Alina.n, pup pe burtica aia frumoasa si sper sa treaca repede contractiile

Roxy, nu aseara numai la sotz i-am facut cina , eu nu am mancat deloc din snitzele si piure cu salata, dar nu m-am putut abtine si am halit vreo 3 linguri din desert, rice pudding , reteta englzeasca adica pe romaneste lapte cu orez dar e ceva in ea ce pun si iese delicioasa

Happiness, cum de ai rezistat sa tii ascunsa asa burtica si mamica frumoasa atata timp? De Andrei nu mai spun cat e de scump si da iti seamana leit . Maria cred ca o sa semene cu tati ?

yasmi, deci ti-au iesit fulgii si penele ? Ai stricat bunatate de perna noua si scumpa sper macar sa iti fi iesit ceva pe care sa poti dormi bine acum

Dorinut@ frumoasa burtica cand te strig asa dorinuta, parca m-ar striga pe mine sora-mea din Bucuresti ca numai asa imi spune si nepotica la fel, cca deh ma alinta de la Dorina

Simona, am inceput eu sa numar zilele pentru tine pana la concediul mult asteptat in decembrie

MsBB sanatate Andrei si tie ca spui ca ai luat-o si tu

Andreea, ai calcat camasile ? Am si eu un subiect cu care sa te amarasc pup la burtic cu baietic

Miki, bun iaurtul ala si eu am aici niste iaurturi cica organize, super gustoase , cel mai mult imi place cu mere confiate si capsuni sau fructe de padure

Stefy, frumoasa burtica si lucrusoare pentru bebe , eu abia ma abtin sa nu dau iama prin magazine, mai astept, pana in ianuarie la reduceri

scrish, intrebarile tale m-au mai lamurit si pe mine cum e cu hainutele de bebe pentru primele luni, deci nici o fitza pana la 3 luni, am bagat la cap

Alina06, ai terminat de sters geamnurile ? a iesit soarele pana la urma?

Pff iar am scris un roman, scriitoare ma fac cand os a fiu mare

Ma duc sa trag burticul in poza, sa va arat si pijamlele ca inca nu le-am dat jos, m-am trezit tarziu

Revin cu pozici

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumphi, chiar ma gandeam ca ar fi tb sa apari pana acum La noi cica sunt maxim 16 grade, de dimineata era ceata si parca mai semana a iarna, de ceva timp a iesit soarele si parca vine primavara
Prea ciudata vremea asta...parca te da peste cap...nu stiu cum...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

happiness acum am vazut si eu pozele! sunteti doi frumosi si ce burtica frumoasa ai felicitari, andrei e mortal, se vede din poze ce drag ii e de mami

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mercic.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

strumf chiar imi era gandul la un orez cu lapte... dupa ce iau buburuza de la gradi fac si eu unul....cu scortisoara si vanilie...

pana atunci.....sa ma opreasca cineva din mancat ciocolata!!!!!!!!! plssssssssssss

Mergi la inceput

si sa nu mai spun ca am in cap doar cornul cu ciocolata de care spunea happy ca a mancat ieri....sau cu sampanie...ca imi plac toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mandreea
tu ce faci?

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hehe, neatza Strumpfi...cam tirziu, cam tirziu..scriitoare voiam si eu sa ma fac...dar cind eram micaAcum mi-a trecut!Sa stii ca d ela orez cu lapte mai greu ma abtineam si eu...Renuntam fara probleme la snitzelele de porc!
Dorinutza, Stefy, Happy wow burtici una si una...Copilasi la fel, Andrei e un dulcel si nepotica Dorinutzei, iar hainutele Gheorghiei...o minune
Happy esti o frumoasa si o slaba (!!!! f serios), burticile tale la ambele sarcini au fost frumoase...e clara diferenta intre burtici, dar sunt minunate si la A si la M
Lavi, imi pare rau de disomfortul creat de perna asta...uuf ce ai mancart de pranz?
Roxy, mamico!
Andreea, imi place tare dulceata de nuci..Mmm

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa nu mai spun ca am in cap doar cornul cu ciocolata de care spunea happy ca a mancat ieri....sau cu sampanie...ca imi plac toate

mi-am luat eu ieri ciocolata cand am fost la cumparaturi, Lindt cu portocale si Lindt cu alune de padure si mai un fel , am uitat... ahh una cu cacao 90%
m-am uitat dupa cadbury de care spunea miki dar numai de aia nu am vazut, restu de toate felurile, dar nu mi-am mai luat nici un fel Cadbury, numai Lindt ca tare-i bunaaaaaaaa cate o patratica nu mai mult in fiecare zi, cat sa ne treaca pofta de dulce

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si eu vreau orez cu lapte..maine ma bag si eu..
Chiar aveam pofta mai demult,dar acum Strumf si Yasmi mi-au deschis-o din nou.....

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput