Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Off fetelor voua nu vi se pare lunga sarcina de 40 de saptamani? parca nu mai am rabdare sa-l vad pe mititel, ma topesc numai la gandul cand o sa-l tin in brate .. Dar trebuie sa creasca si sa se faca mare sa vina pe lume, asa ca sa stea acolo la culcus

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Gata burticilor, am ajuns si eu la zi cu cititul!

Madutza am trimis pm! Multumesc inca o data si spor la treaba

Happy foarte frumoase burticile, iar de Andrei nu mai spun ca e asa dulce si bland! De la anul ma voi mandri si eu cu baiatul mamei!

Dorinut@ foarte frumoasa burtica, a crescut, iar nepotica ta e dulce rau de tot!

Stefy f frumoasa burtica! Imi plac foarte mult hainutzele, iar botoseii cu vacutze sunt dementiali!

Stefana si Ioanales ma bucur ca ati mai trecut pe aici

Roxy, Yasmi, Scrish, Iony, Ama, Wmagnolia, Simo,Alina.n, Alina06, Anaxena

MsBB multa sanatate si tie si Andrei!

Alina.n imi pare rau ca ai contractii. Ai mare grija de tine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

dorinut@ problema asta o aveam si eu acum cateva zile :))) si mie mi se pare ft mult, mai ales k nu mai am rabdare si mi se pare ca timpul trece prea incet. din pacate nu avem ce face...aseara am inceput sa rad ca ma uitam la un documentar despre balene orca si la ele o sarcina dureaza 17 luni :))) deci noi suntem mai tari totusi :)

mandreeac

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

dorinut@ problema asta o aveam si eu acum cateva zile :))) si mie mi se pare ft mult, mai ales k nu mai am rabdare si mi se pare ca timpul trece prea incet. din pacate nu avem ce face...aseara am inceput sa rad ca ma uitam la un documentar despre balene orca si la ele o sarcina dureaza 17 luni :))) deci noi suntem mai tari totusi :)

mandreeac

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Hmmm... acum inteleg eu de ce sunt balenele asa mari, pai la 17 luni tot pui kg pe tine

Deci clar noi suntem norocoase ca dureaza atat

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

yasmi,roxy

yasmi ce ti-ai mai facut de lucru cu perna, eu am una de la primii pasi primita dar nu am incercat sa dorm cu ea

fetelor cand va aud ca vb de curatenie si eu as vrea sa fac dar din pacate nu pot, am obs ca daca stau in pat cat mai mult am mult mai putine si rare contractii asa ca voi incerca sa evit pe cat posibil sa stau in picioare

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

pai stai linistita, mai ales cu contractiile alea. Am vazut ca ai deschis si sub separat. Nu te poate ajuta nimeni cu Naty? macar cateva zile?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

din pacate nu am cu cine sa o las pe Naty si oricum nu e vb doar de cateva zile cred ca asa va fi pana nasc...deci incerc sa ma menajez cat pot, sper sa fie bine pana in final, merci pt griji

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Asa e Happi am citit intr-un articol ca le place Vivaldi si e bine sa le pui 'Anotimpurile' sa asculte. Am zis ca imi fac si eu o selectie cu muzica sa vedem daca-i place lui bebe.

Ana-Maria

Si iti spun eu, ca daca apuci tu sa le asculti, or sa ajunga sa-ti placa si nu mai conteaza la bb, ca el nu protesteaza si asculta si ajunge sa-l linisteasca si sa-i placa si lui.
Mie imi plac la nebunie, aveam si in masina cd si-i puneam lui Andrei cand era agitat si nu mai avea rabdare pana acasa. Nu misca, asa cuminte statea si gangurea.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Sa stiti ca asa este,copii asculta muzicuta din burtic si isi formeaza preferintele, de ex Naty a ascultat tot timpul Every Baby-Kelly Family si de cand s-a nascut e innebunita dupa ea,in masina numai cu asta o linistim daca este agiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza e super frumos acest program! Hai ca m-ai facut tare fericita astazi. Ce imi place cum se asterne zapada pe documentele deschise de mine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

mandreea
tu ce faci?

Mergi la inceput

Mandreeac
Auzi tu cand vrei sa intri in prenatal?

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Asa e Happi am citit intr-un articol ca le place Vivaldi si e bine sa le pui 'Anotimpurile' sa asculte. Am zis ca imi fac si eu o selectie cu muzica sa vedem daca-i place lui bebe.

Ana-Maria

Si iti spun eu, ca daca apuci tu sa le asculti, or sa ajunga sa-ti placa si nu mai conteaza la bb, ca el nu protesteaza si asculta si ajunge sa-l linisteasca si sa-i placa si lui.
Mie imi plac la nebunie, aveam si in masina cd si-i puneam lui Andrei cand era agitat si nu mai avea rabdare pana acasa. Nu misca, asa cuminte statea si gangurea.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Sa stiti ca asa este,copii asculta muzicuta din burtic si isi formeaza preferintele, de ex Naty a ascultat tot timpul Every Baby-Kelly Family si de cand s-a nascut e innebunita dupa ea,in masina numai cu asta o linistim daca este agiata.

Eu i-am pus Stefan Banica: Danseaza baba!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput