FIV in Ungaria 119

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna mirela,bine ai venit pe acest forum si sedere cat mai scurta.si pe restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Hei Luminita, ce bine imi pare ca te apropii de termen! Nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si sa va umple viata de bucurii! M-am gandit de multe ori la tine, am vazut acum doua luni cred, o poza de-a ta la subiectul cu inseminarile. Esti super sic si graviduta!
Te imbratisez cu drag si iti transmit toate urarile mele de bine!

Adria multumesc mult, la fel si tie, sa ai parte de sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
Elenus, te pup si eu si iti tin pumnii pentru un rezultat pozitiv!
Sami
Multa, multa bafta tuturor fetelor!

Lumi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor

am dormit ca valiza-n gara de asta nu am scris mai devreme
dimineata am ajuns la timp pentru a ne caza si pentru un dus inainte de clinica.
asadar...azi,in ziua 9 se opreste stimularea mea de asta data...diseara fac ultimele Merionale iar maine seara 1,5 Ovitrelle si Joi,la 10,30 am punctia.
aveam endo de 10,5 si dupa numaratoarea mea-ca vorbea Kovacs si cu mine in engleza si cu asistenta in ungureste si cred ca m-am incurcat la un mom.dat...avem cam 8 foliculi de 15-16-17 mm.
am iesit nitel bulversata de la el ca nu ma asteptam sa ne orpim dupa doar 9 zile...imi ramane intact tratamentul pentru 3 zile ca io eram pregatita pentru 12 zile de tratament...da,nu-i bai...asta sa fie tot necazul nostru.

in rest...am inceput cu prostiile...rad cu barbate-miu de zici ca suntem apucati
va pup...azi nu iesim...suntem in pijamale ,in varfu patului si fiecare cu laptopul lui in brate.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Bafta pt.joi samira!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

edennoa - imi pare rau. Data viitoare sigur va fi bine. Nu trebuie sa ne dam batute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

edennoa imi pare tare rau....
sincer nu gasesc cuvinte de consolare

mirela1981 de ce nu faci beta mai repede sa vezi de e alba sau e neagra?

luminita, ce burtic de 35+
samira. tin pumnii pt joi!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

edenoa,imi pare tare rau

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

alla ce faci,cum te simti?
azi ai avut punctia nu?bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ariadna
daaaaaaa , imi aduc aminte , primisem de la tine o schema de tratament numai cu progesterone injectabil iar eu incercam sa iti spun ca s-ar putea sa am nevoie si de estrofem (stii ca ma certai tot timpul ca …comentam) , apoi mi-ai recomandat 1 pastila la 2 zile , moment in care ti-am spus de valoarea scazuta a estradiolului din ziua 9 dupa ET si mi-ai spus ca ar fi bine sa iau 1 pastila/zi.
Acum am luat totusi 2 pastile de estrofem pe zi iar valoarea estradiolului in ziua 3 dupa ET a fosr de 240.
Ideea e cum as putea sa-mi dau seama cat estrofem imi trebuie , daca mi-a scazut valoarea estradiolului si sa suplimentez?
Sa fac o analiza a estradiolului in ziua punctiei (sau a ET ????????????) si sa o repet cam la 3 zile dupa ET?
samira
sunt cu pumnii stransi alaturi de tine pentru ziua de joi !!!
Multa , multa bafta !!!!!!!!!!
tanno
ce mai faci , in ce stadiu?
alla
excelent rezultat , te astept maine cu cele mai bune vesti.
naty76
cred ca in Budapesta ,la PK!
adria 42
FELICITARI !!!!
cred ca am pierdut partea asta , spune-mi te rog unde ai facut fiv 3?
Si mai spune-mi te rog tratamentul de stimulare , post ET , cu cine ai facut si ce mai stii tu … please !!!
Imi aduc aminte cand ai facut la Budapesta.
Cate sedinte de acupunctura ai facut si cu cat timp inainte de fiv?
elenus
sa ai grija de puiut si te asteptam cu un beta mare.
edenoa
imi pare tare , tare rau , dar nu ne pierdem speranta,ne ridicam si mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty76

alla ce faci,cum te simti?
azi ai avut punctia nu?bafta in continuare.

maine am punctia. azi a fost denisa, pe care o astept cu vesti bune!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput