FIV in Ungaria 119

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Ariadna33 - multumesc. Esti tare draguta, intradevar Bunul Dumnezeu ne-a ajutat si acum avem o burtica de baiat de 25 saptamani si 3 zile. Sunt extrem de fericita!
Asa cum ati zis, important este sa nu renuntam, sa aveti rabdare si incredere, nu este important unde/cum reusim ci ca REUSIM! Este cateodata foarte greu, uneori apare depresia si dispererarea, neincrederea si ganduri de a renunta, dar SUNTETI NISTE FEMEI FOARTE PUTERNICE, si toate aceste stari "rele" sunt inlocuite cu ganduri de reusita, ganduri la bb-le mult dorit.
Stiu sigur ca toate veti reusi, ca ne veti da vestea foarte curand!

Elenus26 - stai cumintica si ai grija de mica comoara!! te asteptam cu vesti de beta Mare!!!

Samira - am auzit si la TV despre targul de Craciun! Veti prinde o perioada tare frumoasa, care va va ajuta sa va relaxati, sa faceti bbe!!!!!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +25
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

imi pare rau sa va anunt ca noi nu am reusit de data asta; beta a fost <0.1, progesteronul de 46; asta e, fruntea sus si mergem mai departe, vom mai incerca in primavara anului viitor

va doresc multa bafta celor care acum sunt la fiv si sarcina usoara viitoarelor mamici

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza,

of, ma doar inima cand vad nereusite.
samiro, puteai sa ma saluti linistita de la campuri surduc, la ce maraiala a fost la mine ca baietelul nu vroia sa puna geana pe geana si pace.bafta1 sa ma tii coretata.salutari lui pk! i-am scris azi un mail.
cum bine zisesi, sonya, nu mai am timp de intrat. inca 2 lunisoare cel putin de nopti nedormite.
nu am uitat de poze, va fac link.

o la toate!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Edennoa, imi pare tare rau! Nu te da batuta, o sa reusesti anul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

edenno,nu te da batuta,cu siguranta la anul o sa reusim tote fetele care nu au reusit anul acesta,trebuie sa speram sa ne indeplinim visul!

Mergi la inceput

multumesc mult, adria, iti urmaresc povestea de mult timp, inclusiv la fiv europa si pot sa spun ca exemple ca si al tau ne fac sa mergem mai departe

multumesc naty, asa o sa fie la anul vom reusi; sunt lucruri care nu intelegem de ce se intimpla asa si dupa un timp vedem ca de fapt a avut totul o logica, chiar daca nu am inteles la momentul respectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

edennoa imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela1981 spune:

buna tuturor fetelor ,sunt noua pe acest forum,si vreau sa va spun in mare povestea mea : de 4 ani eu si sotul meu ne dorim o minune in viata noastra, (2 IA nereusite), 1 fiv la care nu stiu inca rezultatul...in zilele 12 si 13 am avut unele sangerari.la 14 zile dupa ET am facut bhcg:1,20 . medicul a zis sa nu intrerup tratamentul de sustinere(pana nu vine CM), ca se poate sa se fi prins mai tarziu....ce credeti???? A mai patit cineva asa ceva????acum sunt la 3 sapt. dupa ET si nici urma de CM.......peste 2 zile repet bhcg.

Mergi la inceput

merci, corina

Mergi la inceput

mirela, la beta sub 5 de obicei se intrerupe tratamentul de sustinere; daca nu il intrerupi e posibil sa impiedici sa vina ciclul

Mergi la inceput