FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 14
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Ariadna Mi-ai luminat mintea in priviinta celui de-al 2lea FIV al meu.Am avut in schema de tratament clostybegit (la care n-am reactionat bine nici in stimularile facute inainte de a ma apuca de FIV), endometrul la ET era de 9mm si PK mi-a spus ca nu mai este nevoie la FIVul acesta sa iau estrofem (desi am insistat un pic cu intrebarile). Ca urmare la 45 de zile dupa ET nu-mi venise menstruatia si cand am fost la eco endometrul era de numai 4mm(!).A trebuit sa iau duphaston 10 zile ca sa-mi vina ciclosul. In fine, ce a fost a fost, e bine ca la al 3lea FIV am reactionat mai bine la stimulare, probabil ca m-a ajutat si acupunctura + tratamentele naturiste + Femibionul+ Aspirina... Si multumesc lui Dumnezeu, Maicutii Domnului si Sfintilor parinti Ioachim si Ana ca minunea s-a intamplat si ca am o gagalice de 8 sapt careia ii bate inimoara!Multumesc de asemenea si doctorilor de la Viena care m-au ajutat sa mi se implineasca visul! Pup toate fetele de pe forum si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand! |
Adria am vazut intamplator mesajul tau si l-am citit cu multa, multa bucurie!!!!
Felicitari din suflet!
Lumi 35+
corina_anam spune:
edennoa ai facut Beta pana la urma? Cum e?
Adria42 merci si felicitari, sa ai sarcina cat mai usoara
Alla bafta marti
Samira drum bun si numa bine sa revii cu bb la purtator
Elenush sa fie intr-un ceas bun iar embrionasul tau sa fie lipicios.
Ariadna, Naty, Asb
adria42 spune:
Elenus, sa fie lipicios puiutul tau si sa stea cumintel la mama lui timp de 9 luni! Asteptam Beta MAARE!
Alla, bafta marti la punctie!
Samira, asteptam vesti bune de la eco!
Speranta, pupici tie si la mititel!
Naty, multumesc si iti doresc sa ti se implineasca si tie in curand visul...in 2011 sa fii mamica! Da, sunt low responder (la primele 2 FIVuri -3 ovocite/1 embrion; FIV3 -5 ovocite/ 3 embrioni, din care unul mai slab calitativ).
Corina
adria42 spune:
Hei Luminita, ce bine imi pare ca te apropii de termen! Nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si sa va umple viata de bucurii! M-am gandit de multe ori la tine, am vazut acum doua luni cred, o poza de-a ta la subiectul cu inseminarile. Esti super sic si graviduta!
Te imbratisez cu drag si iti transmit toate urarile mele de bine!
adria42 spune:
Ariadna Nu fii suparata pe mine, nu am nimic cu PK, stiu ca este un medic bun, dar nu a fost sa fie pt mine...Poate am fost si eu prea "disciplinata" si nu am luat nimic in plus fata de medicatia pe care mi-a prescris-o (adica utrogestan), poate asa a vrut DD sa trec prin mai multe incercari. Pana la urma cred ca ce ne e dat sa se intample, se intampla, putem sa mergem la cea mai tare clinica de fertilizare din lume, daca e scris sa fim in procentul de nereusite...asta e! Dar NU trebuie sa ne dam batute, nu!!!
Alinamolnar, multumesc!
ariadna33 spune:
Adriana, draga mea, cum sa fiu suparata pe tine? nu sunt deloc, dimpotriva! te admir mult pentru faptul ca nu te-ai dat batuta si nu ai abandonat!
Noi suntem aici o mana de fete care ne-am luptat sa avem bebe, si eu sunt legata sentimental de voi, nu ma pot desprinde, pentru ca stiu ce inseamna sa lupti! Ca am reusit la clinica X sau Y nici nu mai conteaza! Important este sa ne vedem visul cu ochii!
Am avut perioade intense in care am corespondat cu multe fete si acum m-am apucat sa le scriu tuturor, sa vad ce mai fac... Doamne, cate mailuri am primit, multe au reusit natural, altele prin fiv, am fost asa fericita cand deschideam mailul si citeam "sunt mamica de gemeni" sau "sunt gravida in ... saptamani". Desigur, unele se mai lupta inca... dar exact cum ai zis si tu, Adriana, important e sa nu renunti!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
adria42 spune:
Eu am feeling special pt topicul acesta si il citesc intotdeauna cu nerabdare sa vad ce noutati mai sunt!
Acum astept vestea cea mare de la Samira si nici nu vreau sa aud ca in Decembrie nu este !
Sa vina si Elenus cu o veste buna si sa vezi ce petrecere facem de Craciun!
Ariadna, pupici la gemenasi si somn usor!
elenus26 spune:
Neata unguroaicele dragi mie!
Adriana felicitari din suflet pentru sarcina si Doamne Ajuta sa fie usoara si la termen!
Azi ridica ancora... o astept pe Sami sa-i predau stafeta si sa ne vedem apoi gravidute acasa!
Lumi te pup!!
Si am si eu o intrebare: vit E cat sa o mai iau?
Pupici multi si o saptamana cu multe vesti bune!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "