FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 13
ariadna33 spune:
Adria, sa ai o sarcina usoara si bebe sa vina la termen, sanatos si sa va umple viata de bucurie!
Stii cum este, toate ridicam in slavi doctorul/clinica unde am reusit! E o chestie putin subiectiva, si e omenesc pana la urma sa consideram ca cel mai bun medic e ala care "ne-a lasat gravide"! E, uite asa e PK pentru mine! desi la fiv 4 nu am reusit desi aveam 2 blasto super, si am fost tentata atunci imediat dupa esec sa merg in alta parte pe principiul "schimbi locul, schimbi norocul"
apoi mi-am dat seama ca PK a facut totul ca eu sa reusesc dar nenorocul a facut sa nu raman atunci gravida... drept pentru care tot la PK am mers si nu regret, ii voi fi vesnic recunoscatoare ca am acum doua minuni acasa, dorm sanatosi fiecare in patutul lui!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
samira33 spune:
buna dimineata unguroaicelor
sonya,adria,ariadna...multumesc pentru urari.
nu scapati de mine oricum...reintru in paine cu transmisiunile de la fata locului
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
ariadna33, adria42
adria42 felicitari pt gagalice de 8 sapt careia ii bate inimioara
samiro, cand ajungi la bomboanele de brad? off topic...kg nr 2 de bomboane se topeste vazand cu ochii. sigur nu imi ajung pana marti cand ne intoarcem de la clinica
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Neata de la Budapesta!
Fetele ieri l-am luat acasa pe puiutz!
Samirutzo sa aveti drum bun! Aici sunt cand ajungi...
Alla bafta marti!
Va pupic pe toate si duminica faina sa aveti!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
speranta2008 spune:
buna,
Samira - bravo pentru oute! Iti doresc drum cu reusita!
Sonya -
Adipapazi - ai grija de tine si de micile comori! Te pup
Adria 42 FELICITARI! . Ai grija de tine mai ales in urmatoarele luni, stai cat poti la pat si nu te stresa. Felicitari pentru inimioara!!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +25
(Matei19:26)
samira33 spune:
alla,maine dimi ajung la bomboane si la doftorash.
diseara pe la ora 10 plecam.
elenush,mi s-a lungit gatul cat m-am uitat ieri dupa tine.
bravo,Doamne-ajuta sa ramana la mami in burta 9 luni embrionashul campion.
sperantza pentru tine si un pupic apasat pe burtica.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
alla76 spune:
elenus26, sa fie intr-un ceas bun. sa fie puiutul hotarat, lipicios si sa ai parte de beta mare mare si o sarcina la termen
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
naty76 spune:
adria42,sa ai grija de minunea din burtica si sarcina usoara!
si tu ai reactionat slab la stimulare?
samira drum bun sa ai si sa te intorci cu bebe in burtica
alla bafta pt. marti
elenus ai sa vezi ca o sa fie un invingator embrionasul tau!
ariadna33 spune:
elenus, sa ramana puiul in burtica 9 luni si dupa aia toata viata!
samira te asteptam cu transmisiunile!
alla, bafta maxima marti, avem pumnii stransi!
speranta, felicitari pentru bebe! acum am citit ca la tine s-a intamplat minunea natural! ma bucur de fiecare data cand aud asemenea vesti minunate!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
samira33 spune:
gagici,va pup.
ne auzim maine
3 SARCINI EXTRAUTERINE,