FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 12
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ma intorc la bagajele mele un we fain va doresc tuturor 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
chiar daca e prea devreme ... drum bun!
si muuuult succes!
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asb77 Hop si eu cu alta intrebare: ce analiza se face sa vezi daca nu ai prolactina ascunsa marita? Am o prietena care are prolactina ok si i-au zis mai multi ginecologi ca are prolactina ascunsa marita. Si acum ma bate gandul sa verific si eu aceasta prolactina. |
PRL marita inhiba ovulatia, dar cred ca prolactina ascunsa e de bine (se scade din valoarea totala si ramine valoarea activa mai mica). asta in cazul ca vorbim despre aceeasi analiza (eu am facut-o in Germania si se cheama macroprolactina)
Eu am ajuns la endocrinolog cu TSH (6.4 - normal max 4) si PRL (31.9 - normal max 23) mari. Pt ca PRL e influentata (si) de tiroida, dr a incercat intii sa aduca TSH in limite. Dupa 3 luni de tratament pt tiroida (L-Thyroxin 50), TSH era in regula (1), dar PRL mai rau (47).
Urmatoarea analiza a fost macroprolactina (PRL total 40, macroprolactina 2, prolactina activa 38)
Next, MRI sa caute tumori la hipoza -> nu a gasit nimic, asa ca s-a dat batut si a tratat efectul (Bromocriptina)
Important e ca analiza pt PRL sa se faca dimineata pt ca fluctueaza in timpul zilei (eu de abia acum imi dau seama de ce PRL de la endocrinolog e mult mai mare decit cea de la ginecolog; la ginecolog ma duceam chitit pt analize dimineata, la endocrinolog imi lua singe la consultatie, care nu se nimerea neaparat dimineata la prima ora)
samira33 spune:
tannoo,multumesc.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
naty76 spune:
asb77 e influentata si de starea pe care o ai,daca esti mai agitata poate sa fie un pic marita mie asa mi a zis medicul.
alinamolnar da am ajuns in spania azi dimineata la 8,scuze ca nu am reusit sa te mai sun,dar tinem legatura.
Fetelor sa aveti o duminica placuta!
Bafta la cele care sant in focuri.
asb77 spune:
fetele- multumesc pt lamuriri ref la prolactina. La mine prolactina a fost ok la fiecare analiza de z2, insa nu intelegeam ce e cu prolactina asta "ascunsa". Oricum daca prolactina si tsh sunt ok, cred ca nu am de ce sa-mi fac probleme,nu? Cred ca am inteles bine
sonya_mea spune:
Samira, gata bagajele? Bravo ai o productie f buna.
Sa aveti un drum bun si atentie mare la masina.
Adipapazi, tu ce ne mai povestesti despre condimentele tale scumpe ? Banuiesc ca n-ai timp nici sa respiri
ariadna33 spune:
bravo pentru productia "la cofrag" cum zici tu , Alla! sa dea Domnul oute de calitate si embrionasi lipiciosi! tinem pumnii marti
Drum bun, Samira!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
adria42 spune:
Samira, bravo pt oosoare! Sa se transforme in embrionasi lipiciosi! Drum bun!
Alla, tinem pumnii marti la punctie!
Violeta
Corina, imi pare rau!Sa nu te dai batuta!
adria42 spune:
Ariadna Mi-ai luminat mintea in priviinta celui de-al 2lea FIV al meu.Am avut in schema de tratament clostybegit (la care n-am reactionat bine nici in stimularile facute inainte de a ma apuca de FIV), endometrul la ET era de 9mm si PK mi-a spus ca nu mai este nevoie la FIVul acesta sa iau estrofem (desi am insistat un pic cu intrebarile). Ca urmare la 45 de zile dupa ET nu-mi venise menstruatia si cand am fost la eco endometrul era de numai 4mm(!).A trebuit sa iau duphaston 10 zile ca sa-mi vina ciclosul.
In fine, ce a fost a fost, e bine ca la al 3lea FIV am reactionat mai bine la stimulare, probabil ca m-a ajutat si acupunctura + tratamentele naturiste + Femibionul+ Aspirina... Si multumesc lui Dumnezeu, Maicutii Domnului si Sfintilor parinti Ioachim si Ana ca minunea s-a intamplat si ca am o gagalice de 8 sapt careia ii bate inimoara!Multumesc de asemenea si doctorilor de la Viena care m-au ajutat sa mi se implineasca visul!
Pup toate fetele de pe forum si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand!