FIV in Ungaria 119

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
ma intorc la bagajele mele
un we fain va doresc tuturor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

chiar daca e prea devreme ... drum bun!
si muuuult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui asb77

Hop si eu cu alta intrebare: ce analiza se face sa vezi daca nu ai prolactina ascunsa marita? Am o prietena care are prolactina ok si i-au zis mai multi ginecologi ca are prolactina ascunsa marita. Si acum ma bate gandul sa verific si eu aceasta prolactina.

PRL marita inhiba ovulatia, dar cred ca prolactina ascunsa e de bine (se scade din valoarea totala si ramine valoarea activa mai mica). asta in cazul ca vorbim despre aceeasi analiza (eu am facut-o in Germania si se cheama macroprolactina)
Eu am ajuns la endocrinolog cu TSH (6.4 - normal max 4) si PRL (31.9 - normal max 23) mari. Pt ca PRL e influentata (si) de tiroida, dr a incercat intii sa aduca TSH in limite. Dupa 3 luni de tratament pt tiroida (L-Thyroxin 50), TSH era in regula (1), dar PRL mai rau (47).
Urmatoarea analiza a fost macroprolactina (PRL total 40, macroprolactina 2, prolactina activa 38)
Next, MRI sa caute tumori la hipoza -> nu a gasit nimic, asa ca s-a dat batut si a tratat efectul (Bromocriptina)

Important e ca analiza pt PRL sa se faca dimineata pt ca fluctueaza in timpul zilei (eu de abia acum imi dau seama de ce PRL de la endocrinolog e mult mai mare decit cea de la ginecolog; la ginecolog ma duceam chitit pt analize dimineata, la endocrinolog imi lua singe la consultatie, care nu se nimerea neaparat dimineata la prima ora)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,multumesc.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

asb77 e influentata si de starea pe care o ai,daca esti mai agitata poate sa fie un pic marita mie asa mi a zis medicul.
alinamolnar da am ajuns in spania azi dimineata la 8,scuze ca nu am reusit sa te mai sun,dar tinem legatura.
Fetelor sa aveti o duminica placuta!
Bafta la cele care sant in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

luck tu unde o sa faci fiv-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

fetele- multumesc pt lamuriri ref la prolactina. La mine prolactina a fost ok la fiecare analiza de z2, insa nu intelegeam ce e cu prolactina asta "ascunsa". Oricum daca prolactina si tsh sunt ok, cred ca nu am de ce sa-mi fac probleme,nu? Cred ca am inteles bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Samira, gata bagajele? Bravo ai o productie f buna.
Sa aveti un drum bun si atentie mare la masina.

Adipapazi, tu ce ne mai povestesti despre condimentele tale scumpe ? Banuiesc ca n-ai timp nici sa respiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

bravo pentru productia "la cofrag" cum zici tu , Alla! sa dea Domnul oute de calitate si embrionasi lipiciosi! tinem pumnii marti

Drum bun, Samira!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Samira, bravo pt oosoare! Sa se transforme in embrionasi lipiciosi! Drum bun!
Alla, tinem pumnii marti la punctie!
Violeta
Corina, imi pare rau!Sa nu te dai batuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Ariadna Mi-ai luminat mintea in priviinta celui de-al 2lea FIV al meu.Am avut in schema de tratament clostybegit (la care n-am reactionat bine nici in stimularile facute inainte de a ma apuca de FIV), endometrul la ET era de 9mm si PK mi-a spus ca nu mai este nevoie la FIVul acesta sa iau estrofem (desi am insistat un pic cu intrebarile). Ca urmare la 45 de zile dupa ET nu-mi venise menstruatia si cand am fost la eco endometrul era de numai 4mm(!).A trebuit sa iau duphaston 10 zile ca sa-mi vina ciclosul.
In fine, ce a fost a fost, e bine ca la al 3lea FIV am reactionat mai bine la stimulare, probabil ca m-a ajutat si acupunctura + tratamentele naturiste + Femibionul+ Aspirina... Si multumesc lui Dumnezeu, Maicutii Domnului si Sfintilor parinti Ioachim si Ana ca minunea s-a intamplat si ca am o gagalice de 8 sapt careia ii bate inimoara!Multumesc de asemenea si doctorilor de la Viena care m-au ajutat sa mi se implineasca visul!
Pup toate fetele de pe forum si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand!

Mergi la inceput