FIV in Ungaria 119

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Bafta pt.maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Bafta pt. maine alla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alla,bafta multa maine.
tinem pumnii stransi.
si eu ma tot uit dupa denisa

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc mult pt cuvintele de incurajare tuturor, nu va numesc ca sa nu uit pe cineva; sunteti toate dragute, mergem si noi mai departe, luam o pauza si revenim cu forte proaspete

multa bafta alla si samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Samira, si eu la un fiv am avut nevoie de 10 zile de stimulare, la urmatorul 12 cu aceleasi doze. Ce haioasa ai fost, mi-am si inchipuit cum stateati voi doi in pijamale fiecare cu laptopul lui Tine outele la caldurica sa creasca mari

Alla, tinem pumnii

edennoa, imi pare rau de rezultat. o sa revii cu forte noi si vei avea bebele tau

luck, vezi ca la mine nu exista schema cu progesteron injectabil fara estrofem, undeva ti-a scapat ceva. eu le trec intotdeauna impreuna pentru contrabalansarea hormonala. estrogenul lipseste doar in caz de endometrioza. Poate ai facut ulterior modificari pe schema si ai uitat. Si pana la urma nu am inteles, la ultimul fiv ai luat estrofem sau nu?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hai Denisa cu vesti!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Dau raportul de seara si aici:

Am produs cinci oute, aveti grija ce vb. inainte de punctie fiindca am bulversat asistenta cu mancarea, eram foarte hotarata ca i-mi vreau poseta cu mancare, fiindca i-mi este foarte foame.
Eu nu i-mi amintesc nimic, dar mi-au comunicat fetele romance din salon.
Maine aflam vesti cate sau iubit si sau placut, acum cu DD inainte.

Ptr. fetele aflate in focuri sa dea DD sa fie bine

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

deniso, doamne ajuta cele 5 outze iubarete

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Neata, o zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

denisa,buna productie.
Doamne-ajuta sa se fi iubit mult si sa se transforme in embrionashi numa' buni de lipit.

mai fetelor...pe mine si ieri si alaltaieri m-a durut burta pe seara....ma simt bine toata ziua insa seara incepe sa ma jeneze burta...incep sa simt "oole",ovarele.de ce oare numai seara???probabil pentru ca seara este deja obosit organismul.

sonya,ieri am fost zombie si nu am vb cu doftorashul...insa in ziua punctiei ii voi cere reteta pentru tine...azi merg la farmacie pentru cealalta unguroaica a noastra.

va pup fetelor...ma duc sa pap si apoi la o plimbareala.
o zi buna va doresc

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput