Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
alinuk spune:
Porumbita
haideti fetelor la
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
NEWS! O ora cu copilul tau
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bebelusi spune:
A zis cineva ca ii place numele Ilinca, si mie imi place dar l-a ales sora mea deja.
Carmen noi nu am pus nasii de cununie la nici un copil, la copii sunt nasi sora mea cu cumnatul meu. Nu avem nici o treaba cu nasii nostrii si mai sunt si din alta localitate si atunci le-am spus ca o punem pe sora mea nasa ca e langa noi, in acelasi oras si e mai bine pentru copil sa fie langa el dar ca bineinteles ne dorim sa fie alaturi de noi la botez, ca ne-ar face mare placere, bla bla.....cam asa am facut noi cu nasii.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
Carmen imi pare rau ca ati ajuns la aceasta situatie. Pentru Stefanel acei nasi vor fi toata viata parintii lui spirituali si fie doar pentru acest motiv relatiile trebuie sa continue. Cred ca ar fi potrivit sa aveti o discutie sincera cu ei si sa le expuneti nemultumirile voastre. (daca sunt, caci ma gandesc ca sunt niste nemultumiri) Sunt de parere ca intre oameni atunci cand relatiile sunt sincere, solide, ele nu se rasfira la prima pala de vant...nici la a doua ori daca i-ati ales nasi pentru Stefanel ma gandesc ca reprezentau ceva pentru voi. Iarta-ma daca ce am spus mai sus nu e apropiat de cazul vostru, e doar o parere....pentru mine de cele mai multe ori adevarul si sinceritatea m-au salvat din situatii delicate multa intelepciune va doresc Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! NEWS! O ora cu copilul tau ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk tocmai din acest motiv ii schimbam: nu sunt acei parinti spirituali ( au botezat copilul pentru ca ne-au si cununat)...
Suntem dezamagiti de relatia lor cu Stefan( nu l-au mai vazut de la mot din ianuarie, nu intreaba de el...) eu i-am tot invitat in diverse locuri sa ne intalnim sa petrecem timpul impreuna...dar nu au venit( diverse motive).
In schimb cei care vor boteza fetita sunt atenti cu el, sambata am isit cu nasica in parc, eu am stat cu fetita ei (de un an si o luna) ea a alergat dupa Stefan, l-a dat in topogane, leagane, l-a luat in brate i-a aratat pestisorii din acvariu... alta relatie...
Cum sa procedez... sunt sigura ca se vor supara.. dar nu vreau ca si fetita sa nu stie de nasi.. Eu una am suferit ca nasii mei nu erau ca ai fratelui meu...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
Carmen_Marieta spune:
Patricia este foarte frumos numele Ilinca, nepotica ta sa fie sanatoasa..
Nu te mai stresa, sigur gasiti numele potrivit pentru printesa.. Mircea ce zice?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
Anuc spune:
Neata!
Si mie-mi place la nebunie Ilinca si chiar ziceam ca se potriveste cu Ioana, sora mai mare...dar nu stiu de ce, m-am sucit si pe mezina o va chema Sara. Probabil Sara Elena, ca sa aiba si un nume de sfant. Mie-mi plac numele scurte...am suferit toata copilaria ca nu ma cheama Dana in loc de Ana-Maria care mi se parea extrem de lung.
Bebelusi, sunt sigura ca va fi un nume pe care-l vei simti cel mai aproape dintre toate.
La Filip avem alti nasi decat cei de la cununie care au si botezat-o pe Ioana...asa, din obligatie..cel putin asa am simtit si nu mi-a convenit, asta trebuie sa fie din inima. Sara va avea aceiasi nasi ca Filip.
Mami de Ioana, Filip si 25+
ada_coman spune:
Carmen, pai fetita trebuie sa aiba nasii ei nu aceeasi ca ai lui Stefan. Eu asa stiu. La noi fetele au nasi diferiti. Insa la Daria ne-au intrebat si pe noi nasii de cununie si le-am zis ca ne-ar placea ca fie cineva care sa fie aproape de copil, ei fiind din alta localitate si nu s-au suparat.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Naty spune:
miere multa bafta cu aerobicul!
Si noi la fel ca voi - suntem la faza de "NU" si, pe de alta parte, ne plac povestile. In top e "Coco" adica "Punguta cu doi bani" pe care o spun in fiecare seara ...
porumbita distractie placuta la Opereta! Ce spectacol e?
anna, carmen
patricia ce dulce Vladut!
andreea cred ca e conjunctivita. Exista niste picaturi dar nu mai stiu cum se numesc. Oricum, mergi la doctor.
carmen eu am fost in aceeasi situatie cu nasii. Nadia are alti nasi decat Ioana (cei ai Ioanei fiind si cei de cununie). Si mie mi-a fost tare tarseala sa le spun, mail ales ca nasul nostru e si asociatul meu. Pana la urma a trebuit sa imi iau inima in dinti si i-am spus "sper sa nu va suparati, dar as vrea sa o boteze pe Nadia Mirela, fiindca ea a vrut sa fie nasa noastra din prima si s-a suparat ca nu am pus-o si am zis ca macar la bb2 ..." Nu s-au suparat. In realitate asta a fost adevarul, prietena mea din facultate, Mirela zicea de mult ca ma va cununa (noi am fost un grup de 4 prietene si celelalte s-au cununat una pe alta) si s-a cam suparat cand nu am pus-o pe ea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
flowerbee spune:
Andreea, eu m-am luptat un an cu infectiile la ochi. Ale are un canal partial inchis si se tot infecta. I-am dat una alta, Ciloxan, Totrex, Tobradex etc, insa pana la urma i-am luat proba din secretia de la ochi, am aflat ce microb era, dr i-a prescris ce trebuie si de atunci nu mai avem asa ceva. deci, fuguta la un oftamolog pentru copii pt ca sa aveti rezultate rapide.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
andre_ea spune:
Ne-am intors de la dr.
Cica a tras-o curentul si s-a frecat la ochi. Ne-a dat picaturi de ochi Betabioptal si Peritol ca sa nu se mai frece la ochi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc pe mezina o va chema Sara. Probabil Sara Elena |
Exact combinatia asta de nume o are fata unei prietene.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David