Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Ne-am intors de la dr.
Cica a tras-o curentul si s-a frecat la ochi. Ne-a dat picaturi de ochi Betabioptal si Peritol ca sa nu se mai frece la ochi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Andreea, eu Peritol nu i-as da. E cam sedativ, poate intra Roxana si te sfatuieste mai bine. Multa sanatate Ilincai.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Da Ada, stiu. Si treaba cu "curentul" imi place la nebunie.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Noi am avut o conjunctivita virala, dupa cum a spus oftalmologul, ca urmare a virozei ce-am avut-o toate 3. Si eu am facut, insa prima a fost Daria, pe care am si trimis-o la pachet cu tat-su la dr si a venit cu niste picaturi, Ocuflash se cheama, sunt in cutie cu 2 flacoane, sunt doar pt spalaturi ale ochiului, poti cauta prospectul pe net si puneam 2-3 pic de 3-4 ori/zi. A trecut f repede.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea pai "curentul" mi se pare cel mai rapid diagnostic.
Multa sanatate Ilincai.

Anuc dupa cum am zis pe bebelina o va chema Elena.
Asa ca Sara Elena imi place la nebunie..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Naty e piesa liliacul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cred ca mai intrebat cineva la un moment dat

in luna in care copilul face 2 ani se mai primeste indemnizatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

cred ca mai intrebat cineva la un moment dat

in luna in care copilul face 2 ani se mai primeste indemnizatia?

Primesti proportional pana la data la care copilul face 2 ani. Eu de exemplu, doar o saptamana.
Nu mai stiu insa cum e cu alocatia de 2 mil.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu i-am facut programare lui Vladut la ORL pt ca de cateva zile l-am vazut ca se scarpina intr-o ureche. Voi ce credeti ca e?

Andreea, sanatate Ilincutei, offf, mititica, sper sa i se vindece repede ochisorul.

Si mie imi place numele de Ilinca si Sara, imi mai place mult Ioana si Theea, dar daca o sa am o fetita este f greu sa-i gasesc un nume pe care sa-l accepte si sotul, ce ne-am mai chinuit la Vladut si pana la urma am facut un compromis, un nume care imi place mie si unul care ii place lui

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Va dati seama la noi cum va fi, pentru ca noi mergem pe combinatie de doua nume, eu am doua, tati, doua, Daria, doua, un eventual bb2 (nu stiu daca si cand, ca nu sunt deloc pregatita si poate n-o sa fiu never), asa, daca va fi baietel, tati vrea un nume pur dacic si eu unul celtic, beton de beton... :D

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ma simt ca un c...t:(( am tipat azi dimineata la Aidan, m-am enervat cumplit, cred ca aveam o fata de s-a speriat bietul copil de mine si a plecat taica-su cu el plangand in hohote.

totul a inceput azi noapte, pe la trei a facut caca si l-am schimbat de diaper, apoi m-am dus la baie si el a venit la mine, a crezut ca e dimineata si trebuie sa ne trezim. Pana l-am convins sa se culce a trecut o ora si ceva. Eu am dormit super prost pt ca ma doare in gat si ma simt nasol. Eram sigura ca o sa se trezeasca si el cu fundul in sus si asa a fost. Cand s-a trezit nu a vrut sa iasa din dormitor, pana la urma l-am convins spunandu-i ca ii pun un filmulet care ii place lui mult, a mancat frumos, a baut laptele, dar cand a trebuit sa il imbrac, nu voia bluza aia, voia alta bluza, pantalonii nu i-au placut....dezastru, cand am ajuns la pantofi deja se rostogolea pe jos si urla cat il tineau plamanii, nu a functionat nici o tehnica de distras, nimic....ce e mai rau e ca m-am enervat mai mult din cauza lui taica-su, el radea, i se parea funny cum ma chnuiam eu sa nimeresc piciorul, sa pun soseta, pantofii...si in momentul ala m-a muscat aidan de picior pana la sange, am simtit ca imi explodeaza capul de nervi:((( si am ridicat tonul la el, mai copile termina o data cu plansul...cred ca s-a speriat mai mult de fatza mea, eram super nervoasa...a plecat urland.

Ma simt super naspa...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput