Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***
Raspunsuri - Pagina 16
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Bine faci ca stai prin zona, Saby, sa culegi laurii: wow, Maiuta e ; in pozele de dupa baie e o diva in toata regula: ce privire si ce carlionti! Va urez rabdare si calm la triat pretendentii, peste vreo cativa ani! |
Da eu nu-mi fac probleme ca o invata mami sa aleaga bine, asa ca sa fie fara numar, fara numar sa aiba fata de unde alege, dar nu stiu ce o sa facem cu tati ca e tare gelos la cat e de indragostit de buburuza lui mica
Gina2008 spune:
Multumesc Sper sa nu mai faca. Macar acum am niste notiuni de prim ajutor in sensul asta. Se sufla spre fata si se bate pe spate, usor, pentru a stimula diafragma. Atunci l-am batut pe spate ca asa mi-a venit. Chiar nu stiam ce sa fac... Dar e oribil. Eu oricum am ramas cu niste neuroni "bushiti" dupa nasterea asta (ma intreb cu ce mai raman dupa al doilea copchil) si tot ma gandesc ca nu il pot proteja de orice. Adica ORICE rau de pe lumea asta... Cand l-am vazut atunci, asa... OFF...
Cu salvarea e (era) o mica problema. Noi ne-am mutat din Bucuresti, cam la 20 de km. Nu venea ea salvarea nici in Bucuresti la timp, daramite in afara lui... Dar am rezolvat-o printr-o firma de paza (nu zic numele sa nu se considere reclama) care are inclusiv aparatura pediatrica pe ambulante. Si au punct si la Buftea. Adica langa noi. Costa interventia, dar speram sa nu avem nevoie de ea... Off, multumesc inca o data.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
Maia s-a facut si mai frumoasa. Desi are ochii lui tati eu cred ca e Saby mica. Deci pot sa ii spun Sabinutza cum imi vine mie.
Cat despre aerul strengaresc...hmmm...sunt di-vina clar!
Gina2008 spune:
BIANCA
SAAAAAAAAAAAAAABYYYYYYYY!!!!!!!!!! Bai, dar fata ta e data? Doamne, mi-au cazut ochii in gura cat de frumoasa s-a facut ... Si cat de strengaritza... bine, Calin al meu e mai timid dar stie sa se poarte cu fetele... Ele dau si el sta . Ne vedem la Moeciu, mother sexy and daughter extremely cute!
ANAAN ! Ne vom cunoaste la Moeciu, abia astept!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
dyana27 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m DYANA, unde e mami tau (sanatoasa) acum, la tine sau la tati "bleguuuuut"? Ce simpatic mi s-a parut epitetul! Sper ca acum rasufli usurata si iti mai tragi si tu sufletelul. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
la tati la tati!! s-au bucurat ca niste copii mici; nu au fost ei un cuplu perfect... dar se completeaza atat de frumos.... sunt fantastici; si inca se joaca ca niste copii mari, si se inghiontesc.... sincer... eu si cristi suntem de un milion de ori mai... maturi;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
saby spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Maia s-a facut si mai frumoasa. Desi are ochii lui tati eu cred ca e Saby mica. Deci pot sa ii spun Sabinutza cum imi vine mie. Cat despre aerul strengaresc...hmmm...sunt di-vina clar! |
Sa sti ca toata lumea cand ne vede pe toti 3 zice ca ii seamana leit lui Adi din cauza ochilor si a parului dar ai mei spun ca exact asa eram eu la varsta ei doar cu ochii caprui.
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Multumesc Sper sa nu mai faca. Macar acum am niste notiuni de prim ajutor in sensul asta. Se sufla spre fata si se bate pe spate, usor, pentru a stimula diafragma. Atunci l-am batut pe spate ca asa mi-a venit. Chiar nu stiam ce sa fac... Dar e oribil. Eu oricum am ramas cu niste neuroni "bushiti" dupa nasterea asta (ma intreb cu ce mai raman dupa al doilea copchil) si tot ma gandesc ca nu il pot proteja de orice. Adica ORICE rau de pe lumea asta... Cand l-am vazut atunci, asa... OFF... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Ceva asemanator am patit si noi zilele trecute: la punctul de joaca un baietel de vreo 4 ani la tras de gluga pe Stefan iar acesta a cazut exact ca tipa ce a murit in Italia, pe spate cu capul fara sa atinga mai intai fundul , eram la un metru de el si a crezut ca mor... a inceput sa planga fara sa respire, i s-au invinetit buzele de nu stiam ce sa ii mai fac... vaca de ma-sa copilului se uita ca vaca... Doamne, eram cu mana pe telefon sa sun la salvare dar si-a revenit puiul meu mic si am stat cu ochii pe el ca pe butelie...
Ma duc la el ca s-a trezit !
saby spune:
citat din mesajul lui Gina2008 BIANCA SAAAAAAAAAAAAAABYYYYYYYY!!!!!!!!!! Bai, dar fata ta e data? Doamne, mi-au cazut ochii in gura cat de frumoasa s-a facut ... Si cat de strengaritza... bine, Calin al meu e mai timid dar stie sa se poarte cu fetele... Ele dau si el sta . Ne vedem la Moeciu, mother sexy and daughter extremely cute! ANAAN ! Ne vom cunoaste la Moeciu, abia astept! Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Nop, nu e data , si sa sti ca nici Maia nu e prea tupeista, e isi incearca puterile cu astia care ii vede mai mici decat ea dar in rest mai mereu se ascunde printre picioarele mele cand vine cate un copil pe care nu-l cunoaste.
saby spune:
Of mai fetelor da ce au patit puiutii astia mici zilele astea de incaseaza atatea cazaturi , Ramona eu cred ca nu ma mai controlam si ce iesea din gura mea
saby spune:
Diana ma bucur tare ca mami tau e bine si ma rog sa nu mai treceti niciodata prin asemenea experiente neplacute