Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Vin si eu la schimbul 3!
Felicitari micki pt rabdare si felicitari kiti pt somnic!
De Daria ce sa mai zic.....un mare pt adormitul singura. De ce nu o muti? Mara dupa o ora din somnul de noapte pot sa tai lemne langa ea ca nu se mai trezeste.

Sa zic si eu. A adormit singura intre parinti, acum doarme in patut. Tot plange mititica prin somn si mie mi-e un dor sa o tin in brate (doar ce am dat-o jos dupa o tura de tzitzi ).

Si sa mai spun pana nu uit....am pb grave cu memoria pe termen scurt. Incep o fraza si uit ce vroiam sa spun. Ma duc la frigider si ma uit ca nauca pt ca nu mai imi amintesc ce cautam. Ceva remedii naturiste care sa se impace cu tzitziala?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vin si eu la schimbul 3!
De Daria ce sa mai zic.....un mare pt adormitul singura. De ce nu o muti? Mara dupa o ora din somnul de noapte pot sa tai lemne langa ea ca nu se mai trezeste.

Sa zic si eu. A adormit singura intre parinti, acum doarme in patut. Tot plange mititica prin somn si mie mi-e un dor sa o tin in brate (doar ce am dat-o jos dupa o tura de tzitzi ).

Si sa mai spun pana nu uit....am pb grave cu memoria pe termen scurt. Incep o fraza si uit ce vroiam sa spun. Ma duc la frigider si ma uit ca nauca pt ca nu mai imi amintesc ce cautam. Ceva remedii naturiste care sa se impace cu tzitziala?

Eu am zis noapte buna, dar inca mai bantui...

N-as fi vrut s-o mut ca sa nu ajungem iar de unde am plecat, adica in pat cu noi. Doarme deja de 3 ore si nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca...daca am fi fost in pat am fi avut cateva reprize de tzitziala pana acum. Incep sa cred ca mirosul de tzitzi si laptic chiar are un rol important in treaba asta. Cred totusi ca mai raman pe canapea pana la primul foit...desi o sa cam dorm iepureste in noaptea asta chiar daca ea doarme bine.

Sunt interesata si eu de remediile pentru memorie ca ma confrunt cu aceleasi probleme si incep sa-mi fac griji. Acum hai, mai treaca mearga, dar daca o sa continui asa nush ce ma fac cand ma intorc la servici, ca acolo tre' sa am mintea limpede si memoria stas.

Poate ne ajuta RUXITA cu sfaturi ca ea le are cu naturistele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Ghici ce? Kiti e in pat. S-a trezit plangand si a dat-o in "mama, mama". Deci: copil luat de tati in brate, mami a bagat un "Bate vantul" un pic, 3 ture.. Pus copil in pat langa mami. Urmeaza prima din mesele de peste noapte. Dar apoi nanica si eu. Asta este! Repetam si maine seara, faza cu adormitul in patut. Pana ne iese bine. Apoi etapa 2. Si pana atunci scot cd-ul cu solicitata melodie. . Si o sa dormim toti 3, ca pruncii.

Ma bag si eu la cultivat neuroni. Ca trebuie, se pare. Si aici.

schimbul 3!

NB!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vin si eu la schimbul 3!

imi vine sa rad, pe bune,...insa nu cred ca e de ras....la faza cu uitatul....imi aduc aminte de socrela lu' alexutza
ce sa zic incepe si tu o prepeletzeala....( iti donez io o caserola)

eu daca nu fac in secunda in care imi propun ceva...in sec 2...am uitat ca si cum mi-a fost spalat creierul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor....

o cafelutza fierbinte pt toata lumea...

eu sunt treaza de cea timp....
nu stiu ce sa zic de jiji...a mai fc febra 38...dar cand s-a culc i-am dat nurofen....vad ca acu dimi nu mai avea...incep sa ma intreb daca e de la dinti sau daca n-o fi vreo viroza cum spunea lillo sau xela....nu mai stiu( vad ca mai tuseste)...oricum il deranjeaza f tare gingia de jos....

ayanna...eu incep sa cred tot mai tare in leg dinte mirosul de tt si trezirile lor...va trebui sa incep sa fac si eu naveta...dar inca nu ma tin balamalele..,

il aud maraind...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineatza si iau cafia de la decenuela, ca-s kiauna
incerc sa nu mai beau ness cu lapte every single f...ing morning, ca sa nu fac cancer de san, dar parca imi sta in gat cafeaua normala fara tigari. mofturi..

LOREX, sanatate multa si ...rapida. cum adik au iesit aiurea analizele? ce anume? cum mai sunteti?

beei, dati si la baba retete d-astea de adormit copilu la el in ...camera macar, chiar daca in ditamai patul...adica ema adoarme, dar se scoala de la des la foarte ...jijica mica. da' io am zis ca mai mult de juma de an nu mai e. uneori insa mi se pune pe creier ca nici sa incep cu siecsu nu-mi mai vine de frica sa nu inceapa in toiul actiunii, s-o scoale pe ana si asa....

totusi, micki mica, bafta si succes. macar cu CD sa mearga, sa avem si noi o "vedieta" in odisee

AYANNA, zgubilicea echilibristicoasa. Ema vorbeste ...destul, asa ca de ridicat, miscat, etc, mai subtire. Doar de vreo sapt. vrea plimbata sustinuta de maini, des. Ieri am incercat sa ii dau doar o mana si a facut pirueta cu capul in sus spre mine:"ce faci, mami, ai innebunit?", dar cand i-am zis ca e ok, m-am pus in fata ei si am tinut-o doar de o mana ca pe printese cand coboara din caleashk, s-a bucurat si a facut 5 pasi . mai precoci sau mai incetzi, sunt sanatosi si destepti si frumosi si ai nostri, deci..perfecti...

au inceput sa vina cadourile de la mosh amazon. aaa, si am facut pt bunici cate o cana personalizata cu poza fetelor, de pe cadourifunny.eu.
si am comandat primele mele carti, bilingv, de pe buybooks punct ro. au sosit si ele, sunt 9 carticele cartonate foarte dragutzele.

mai am 2-3 chestii si gata, poa' sa vina zapada. va amintiti anul trecut prin ce zapezi/viscole mergeam la mall sa iau cadourile, cu burta in luna a 9-a?

ma duc sa citesc din urma

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Neata!

Ma bag si eu la un cafeu, thanks DECE , desi as prefera sa pap ceva inainte ca ma cam chinuie stomacul nush de ce.
Avem vreo cinste ceva azi? Ia sa vedem...
E, daaa...MIRUNICA!!! LML iubita, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Poate azi ne mai povesteste mami ce mai faci...

Noaptea noastra a fost neasteptat de buna..a dormit in patut pana pe la 3,30 cand a cerut tzitzi si am luat-o langa mine si mi-a fost lene sa ma mai ridic s-o pun inapoi in patut desi nu cred ca ar fi ripostat deloc. Dupa ce am mutat-o ne-am mai tzatzait de vreo 4-5 ori pana dimineata, deci e CLARA treaba cu mirosul de tzitzi. Ca sa reusim cu patutul tot ce mai am eu de facut e sa fiu perseverenta si constanta in ce-mi propun, dar greu dom-le in miez de noapte cand pic de somn sa-mi mai amintesc treburile astea cu reguli, cu indicatii etc. Mi-e greu cu amintitul si ziua, cand vorba aia is fresh, daramite cand sunt chiuna.

MICKI (mami de Kiti)...tre sa scoti o varianta video a melodiei 'bate vantul' ca tre sa faci si 'gimnastica' cu pricina ca sa fie menu-ul complet. Te si vad in miez de noapte cum vanturi mainile prin casa si canti 'bate vantul frunzele, se-nvartesc moristile...'

DECENUELA...ia povesteste si la noi aici cum merge treaba cu prepelitzeala, are vreun efect? Barbat-meu mi-a adus saptamana trecuta o carte "cum se cresc prepelitzele" si daca zici ca functie treaba cu oo-le ma apuc de studiat poate imi fac o prepelitzarie si impusc doi iepuri dintr-o lovitura: ma rezolv si io cu memoria, o pun si de-o afacere. Cred ca pun iar [iconita cu hilizeala] ca si asta e de ras tare!

CRIS_D...ce m-am bucurat citind postarea ta despre cadourile de Craciun, de parca le-as fi primit eu.
Am cam intrat si eu in priza cu sarbatorile astea si ma gandesc la ce as vrea sa iau. Cred ca tot la chestii din astea personalizate am sa ma opresc, ca nu-s foarte scumpe si sunt si de efect, dar mai studiez subiectu'.
si eu Ema mergacioasa. (pfuai, cat m-am chinuit sa pronunt cuvantul ala cu 'echili...bla, bla'...)

..

Fii-mea sta in patut si se uita pe geam. La noi e ceatza deasa, abia se vad masinile pe sosea si ei i se pare foarte interesant fenomenu cred pentru ca e foarte atenta la ce se intampla afara...

Ma duc sa-i pregatesc fructele, adica fructa, ca azi avem numai mar in menu...cu cereale.

S-aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Stati ca mi-am amintit ca mai vroaim sa intreb ceva...

Care mai este programul de masa la voi? Cate mese solide papati si acte de lapte? Fetele cu tzitzi, dupa masa solida de seara le mai dati altceva la pufi inainte de culcare inafara de tzitzi? Le dati si cate o portie de LP sau altceva sau doar tzitzi de voie?

Editez ca sa povestesc menu-ul nostru:

- deci avem portiile de tzatzaiala de dimineata (la 6, 7, 8 chiar si 9 uneori daca inca mai suntem in pat)
- pe la 10-11 avem masa de fructe (cam un borcanel din ala de 130 gr)
- pe la 13-14 legumele cu carnita (cam un borcanel de 190 gr)
- pe la 16-17 iar supliment de fructe (la fel ca dimi sau mai putin)
- pe la 19-20 masa de seara, de obicei legume simple (la fel ca la pranz)
- la culcare tzitzi de voie.

Oare o fi suficient? Peste zi mai bea ceai, dar foarte putin, maxim 10-20 ml, mai rontaie la cate un mar, biscuit, pufulet etc...
In ultimele doua luni mi-a luat in greutate 400 gr, adica 200 de gr pe luna...o fi bine, o fi rau nush. Pe noi dr ne-a chemat la control la un an, a zis ca daca nu avem alte probleme pana atunci n-avem de ce face control. Nap, nush ce sa fac acum...sa ma duc totusi asa pentru linistea mea...

Am editat din nou ca sa scriu si cantitatile papate

Mergi la inceput

LOREX ce faceti? Cum mai e Bobitza? Cum a fost in noaptea asta? Mai intra cu vesti!...sper din suflet sa fie bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

"Neata,

Multumiri de cafea Dece.

O zi buna si astazi. Cica este f buna conform horoscop. Nu stiu ce planete nu mai sunt retrograde . Scorpionii ii rezolva probleme cu bani astazi, cica se deblocheaza ceva din urma. Nu dati navala la cumparaturi.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput