Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

n-am citit ultimile doua pagini, am intrat sa va spun de noi...

n-am vesti bune...febra persistenta...nu scade decat la nurofen, la paracetamol si novocalmin nu...(da, novocalmin ca nu mai stiam ce sa-i fac si asa mi-au spus doua pediatre);

am recoltat sange din vena si nu au iesit grozav analizele...la 7 mergem la orl...va mai spun dupa ce mai facem..
mi-e groaza de noaptea ce urmeaza ca si cea care a trecut a fost grea...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

off
Sa se faca bine bobitza si sa ne spui ce zice medicul.
bobitei sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

n-am vesti bune...febra persistenta...nu scade decat la nurofen, la paracetamol si novocalmin nu...(da, novocalmin ca nu mai stiam ce sa-i fac si asa mi-au spus doua pediatre);

am recoltat sange din vena si nu au iesit grozav analizele...la 7 mergem la orl...va mai spun dupa ce mai facem..

_

_

Sanatate multa,bobita scumpa
Rabdacol,mami

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

_

_

Noutati? Ca sunt cu sufletul la gura! Sanatate multa si rezultate bune!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

_

_

Noutati? Ca sunt cu sufletul la gura! Sanatate multa si rezultate bune!

Kiti de Miki

subscriu!!!!
da-ne vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex sanatate bobitei. Imi pare rau ca nu se simte bine. Ii trimitem un . Poate intri totusi sa ne spui cum mai e printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Pupam si noi bobitza si asteptam vesti bune.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

...am inceput sa scriu mesajul devreme si nu mai modific relatarile deja expirate...

Salutare!

Noi suntem singurele acasa ca tati iar s-a dus la sala la capaceala si vine plin de vanatai acasa. Mor cand il vad! De parca n-as putea sa-i trag eu vreo doua la coaste ca sa-i las o 'amintire'...

Mandra mea e cumintica deocamdata...se joaca in patut cu bam-bamii ei, mai arunca cate un ochi la tv, mai ales la reclame i se lipesc ochii de tv frate...m-am saturat de canalul de anunturi, vreau sa vad si eu o stire, un film, o emisiune ceva...dar ti-ai gasit cu terorista...

Tre' sa-i pregatesc papica de seara acusica...piureuas de legume (predomina sfecla rosie). Mai devreme i-am dat fructe, dar nush ce sa ma fac cu ea ca incepe sa-mi refuze fructele...i-am dat si simple si combinate si cu cereale si fara dar tot greu mi le papa. In schimb legume ar manca si 200 de grame la o masa indiferent de combinatie. Ati mai intalnit asa fenomen de cupchil?

BF..sa stii ca nici fii-mea nu vorbeste mult. Adica nu des...zice ma-ma cand vrea sa imi atraga atentia si uneori da-da, na-na...dar in rest rar deschide gura. Nu e bebelusa din aia cu logoree cum mi-ar fi placut mie, dar na...asta e. Nu toti suntem la fel! De altfel nici eu nu sunt prea vorbareata si nici tat-su, asa ca fii-mea cui sa semene?
Sa-ti mai zic ca frate-meu n-a vorbit deloc pana la 4 ani, iar cand s-a apucat de vorbit intr-o zi brusc ne-a facut capul calendar la toti de il rugam noi sa mai taca ca ne doare capu'?!!
Stai linistita...ca el acumuleaza acum de toate si cand o sa incepe sa turuie ti le spune pe toate de la Adam si Eva...
Plus ca el e precoce pe latura psihomotrica...in general ei nu se dezvolta echilibrat pe toate palierele de dezvoltare, dar compenseaza...asa ca fii calma si ai rabdare si lasa copilul in ritmul lui, iar tu bucura-te de el si de celelalte realizari ale lui, nu da tarcoale butoiului ca pierzi alte clipe frumoase.

MYKY....nush daca poate fi vorba chiar de traume pentru ca nu-mi inchipui acum ca il fortezi sa stea in patut chiar daca vezi ca sufera. In general depinde de copil, de personalitatea lui, de obisnuinte... perioada asta e mai delicata dpdv al atasamentului si e posibil sa te confrunti cu anumite probleme in ceea ce priveste separarea lui. De aceea nici eu nu insist inca cu Daria, o las sa impuna ea ritmul separarii...deja adoarme singura in patut, dar se mai trezeste de cateva ori si readoarme doar mufata, dar nu mai plange cum facea inainte cand vedea patutul. L-a acceptat treptat, fara sa-mi dau eu seama de fapt de asta...numa' am remarcat ca e din ce in ce mai bine in aceasta privinta, dar n-am facut nimic deosebit. Sper ca in timp sa se obisnuiasca de tot si sa prefere ea singura patutul.
Asa ca fii si tu mai relaxata...nu-i impune si nu-l forta daca vezi ca sufera si incearca sa o iei treptat cu toate.

XELA...asa gandesc si eu referitor la bani. Mi-e suficient sa stiu ca am strictul necesar pentru a ne descurca rezonabil, iar restul cum se nimereste...imi mai doresc si eu uneori una-alta asa de moft (sau nu!) si nu-mi pica bine cand trebuie sa-mi refuz, dar pot trai foarte bine si fara...sanatosi sa fim!

IOANA...despre faza cu NU ti-am mai zis si pe mess si ti-a raspuns si XELA foarte bine. Numai cu o chestie mai revin...e foarte important ca si tu si tati sa fiti pe aceeasi lungime de unda si sa nu-i oferiti variante contradictorii, adica unul zice 'da' si celalat 'nu'. E mult mai derutanta pentru ei situatia asta decat refuzul in sine. Daca e sa fie 'nu' atunci sa vina din partea amandurora, desi cel mai indicat ar fi sa-i distragi atentia cu altceva, cum zicea si Xela. NU-ul asta poate deveni si periculos in anumite situatii, n-am acum timp sa povestesc, dar e indicat sa folosim afirmatia chiar si cand interzici ceva...adica sa gasim acea varianta de exprimare care scoate in evidenta alternativa. De ex, in loc sa-i spui "NU ai voie acolo" ii arati altceva si zici "cu asta DA, te poti juca"...ma rog, ceva de genul...
O sa dezvolt subiectul cu 'da' si 'nu' la un moment dat daca am timp...

LILLO......15 cuvinte cu sens? Moama, precoce domnisorica...La noi, la 10 luni, singurul cuvant cu sens e 'mama', dar mi-e suficient.
Cum se manifesta stafilocolul auriu ala? E contagios? Ca stiu ca frate-meu se confrunta la un moment dat cu crocobauru asta dar n-am mai intrebat cum a evoluat...si fii-mea cam are dragan mare la el!

LUCIA...pupici lui Teo! Sa iasa repede si usor dintisorul 6 si toti ceilalti!

LOREX...sper ca ai venit cu vesti bune de la doctor...inca citesc, nu stiu daca ai mai intrat sa zici ceva. bobitza mica sa scape rapid de febra si sa dea Doamne sa nu fi fost decat din motiv de dintisori! Of...si a trebuit sa-i iei si sange! Pupici si multa, multa santate! sa vii cu vesti bune!

.......................
Am inceput mesajul asta de cateva ore bune.

Intre timp s-au intamplat muuuuuuuulte...

...adica fii-mea a adormit in patut SINGURA!!! Mai adormea peste zi singura, dar pentru somnul de noapte e prima oara si mie mi-a venit sa plang ca a adormit fara tzitza si barbat-meu a ras de mine. Cica "pana acum m-ai inebunit de cap ca nu stii cum s-o faci sa adoarma fara tzitza si cand s-a intamplat te-ai pus pe bocit. Of, voi femeile astea...sucite mai sunteti!"
Ete, domnul perfectiune unde era!

Si s-a mai intamplat ca fii-mea a stat singura singurea in picioare fara sa se sprijine de nimic...tinea o jucarie in mana si cu cealalata se tinea de masa, dar fara sa-si dea seama a prins jucariile cu amandoua mainile si a stat asa secunde bune pana la un moment dat cand s-a rezemat intr-un cot.M-am topit!.
Cand o face primii pasi crek o sa fiu de-a dreptul .

Trimit, ca l-am scris direct in forum si daca-l pierd ma arunc in butoiul 'cu pricina' fix in cap!

Am editat ca sa specific ca e inceput mesajul de mai devreme ca sa nu aruncati cu oo crezand ca dau mancare la cupil la miezu' noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Si noi prin zona!

Eu sunt . Dupa juma de ora de cantat fara pauze, "Bate vantul, frunzele" am adormit ghiaur mic in . Ca isi luase si portia de si tot avea energie. Asa ca la ora 23 am pus una bucata Kiti, in patut, stins tv, stins calculator, stinsa lumina si culcata pe pat, langa patut am inceput sa ii cant nani-nani. El nimic. Culmea sfidarii, si-a gasit si un cub de burete, sa se joace cu el. Eu explic "esti baiat mare si uite ce pat mare ai! Si ce frumos!". El flit lu' ma-sa!. Eu rabdatoare "naani, naaani!". Vad ca se ridica in picioare si cere luat in pat. Cu maraieli. Eu incep "Bate vantul frunzele". Cam 30 minute . El asculta cuminte. Se joaca cu mana mea putin, ca o aveam bagata in patut, printre gratii. Mai maraiala, mai nu, si-a luat pozita de nani, pe burtica si cu funduletul usor in sus. Au trecut deja 15 min de cand e Sper sa mearga schema si maine seara! Am scris, sa va impartasesc reteta din seara asta. Maine e o noua zi. Om trai si om vedea.

Ayanna eu eram cu intrebarea despre traume la culcat copil in patut. Nu Myky. Eu is terorista de pisoi mic... Ms ptr raspuns!

Ma duc sa ma rasfat cu un dus cald! Sa ma energizez un pic, ca doar trebuie sa ma mentin !

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Si noi prin zona!

Eu sunt . Dupa juma de ora de cantat fara pauze, "Bate vantul, frunzele" am adormit ghiaur mic in . Ca isi luase si portia de si tot avea energie. Asa ca la ora 23 am pus una bucata Kiti, in patut, stins tv, stins calculator, stinsa lumina si culcata pe pat, langa patut am inceput sa ii cant nani-nani. El nimic. Culmea sfidarii, si-a gasit si un cub de burete, sa se joace cu el. Eu explic "esti baiat mare si uite ce pat mare ai! Si ce frumos!". El flit lu' ma-sa!. Eu rabdatoare "naani, naaani!". Vad ca se ridica in picioare si cere luat in pat. Cu maraieli. Eu incep "Bate vantul frunzele". Cam 30 minute . El asculta cuminte. Se joaca cu mana mea putin, ca o aveam bagata in patut, printre gratii. Mai maraiala, mai nu, si-a luat pozita de nani, pe burtica si cu funduletul usor in sus. Au trecut deja 15 min de cand e Sper sa mearga schema si maine seara! Am scris, sa va impartasesc reteta din seara asta. Maine e o noua zi. Om trai si om vedea.

Ayanna eu eram cu intrebarea despre traume la culcat copil in patut. Nu Myky. Eu is terorista de pisoi mic... Ms ptr raspuns!

Ma duc sa ma rasfat cu un dus cald! Sa ma energizez un pic, ca doar trebuie sa ma mentin !

Kiti de Miki

Eheee...si voi ati reusit...bravo!!!

Eu tie ti-am raspuns de fapt, dar tot timpul ma incurc in nickname-rile voastre...si cand vreau sa scriu prescurtat nu-mi iese, ca la una e cu 'i' iar la cealalta cu 'y' si la viteza le mai stalcesc. Sorry! Dar stiam ca lu' mami de Kiti m-am adresat..

Mergi la inceput

Eu ma retrag la somn de acum...

Nush ce sa fac cu pui mic ca doarme asa frumos si bine in patut, dar cum s-o las singura in living? Cred ca ma culc si eu pe canapea si daca se face racoare mai tarziu o iau la piept si ne furisam in pat langa tati.

Va . Noapte buna!

Mergi la inceput