Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Dastefa, multam de cafea!Sa creasca mare si sanatoasa Dariuca ta

Dece, sanatate multa! Sper sa fie de la dinti febra lui Jiji...

Lorex, cum ma faci tu sa intru in depresii din cauza banilor......pai cand la toti copiii o sa vina mosu si eu n-o sa am cu ce sa-i cumpar cadou cum crezi c-o sa ma simt??? eee, glumesc acu' ...o sa i-o dau de mos nicolae, e ok asa?? Am mai zis, e si pb sigurantei ei, trebuie sa luam un covor ca-si rupe gatul in secunda 2 cu jucaria aia, mai mult asta e motivul pentru care inca nu i-o dau, nu moshulicaSanatate multa Iuriei, sper ca deja sunteti mai bine

Xela cat de dulce e A....stii ca eu sunt fan A, imi place de mor de eaSanatate, sa treaca muciosii

Dany, sa-ti treaca repede piciorul...pune rece acolo, unguent cu antiinflamator si ar fi bine sa-l tii un pic in repaus, mai sus decat restul corpului.

Nic0le, sanatate multa si tie si Irinei.Recunosc eu ca ai un spirit de observati ascutitdaca ai vazut elastecul de par cu bilute al fetei

Mire, multumim de capitolul nou, acum, la jumatate

Miki, a dormit puiul in patut?? Dar Daria?.Si la noi primele 2-3 nopti au fost cu foiala mare, dar nu cu plansete si crize, asa ca am lasat-o si s-a acomodat ok. Si o alaptam de 2 ori/noapte cand am inceput s-o pun in patutul ei.

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaa

ma servesc si eu repede cu o gura de cafea si fug sa schimb gaza ca vad ca nu a mai asteptat olita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata! Iau si eu cafea de la voi ca am ramas fara in casa ...

Ayanna - are tot timpul tati sa pregateasca pusca, ar fi bine sa se apuce deja ca la cat e de frumoasa nora tb sa aiba pe ce sa puna mana la nevoie

Micky - interesant site-ul ala. Sa ne spui daca da rezultate ca ma apuc si eu cu cateva cuvinte.

Dece - febra aia nu cred ca e de la dinti, seamana mult cu febra de viroza ...

Haircut - fan A zici? Si eu sunt ca doar e fata mea si e the best dar cand o apuca fitzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

haideti la o
eu mi-am mutat calculatorul la etaj si acum mi-e mai greu sa intru
dar dimineata ,cand poporul doarme mai apuc si eu cate un pic sa intru
azi nu o duc pe Daria la gradi ca mergem la gimnastica si cum e programata de la 2-3 o las/sper sa doarma cat mai mult dimineata

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Buna dimineata,

Multumim de cafea.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

haideti la o
eu mi-am mutat calculatorul la etaj si acum mi-e mai greu sa intru
dar dimineata ,cand poporul doarme mai apuc si eu cate un pic sa intru
azi nu o duc pe Daria la gradi ca mergem la gimnastica si cum e programata de la 2-3 o las/sper sa doarma cat mai mult dimineata

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Neatza!

Merci de cafeluta, Dastefa

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata , de cafea Dastefa.
Nu am mai reusit sa intru,ieri Alexandra a cazut din pat cand dormea nu am mai reusit sa o prind ca s-a rostogolit cu o viteza si a cazut ca un bolovan ,asa m-am speriat ,aseara plansete si gemete ca ii iese dintisoru de sus ma bucur ca nu a avut probleme dupa cazatura am stat toata ziua cu ochii pe ea dar a fost bine.
Iuria felicitari pt coltisor .
Maia multi .
Teo bravooo .
LML tuturor sarbatoritilor ratati si ,nu stiu mai fetelor dar cand eram sg ma organizam mai bine ,mai aveam timp acum...culeg dupa amandoi de prin casa.Mai vroiam sa zic cate ceva dar nu mai stiu.O zi buna.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!
mersi de cafeluta dastefa, merge azi mam trezit cu fata la perna.
cu intarziere LML Kiti!

piciul meu in loc sasi scoata masa d elapte care o avea peste noapte sia mai introdus ink una. inainte se trezea pe la 4 pt laptic acum se trezeste la 2 apoi la 5. bn ca doarme intre orele astea. maivedem cadn o sa urmeze uramt dinte.

lorex ce fc bobitza? a mai facut febra?

haircut multi pt maia, e o curajoasa mititca ca rezista atat cu piciorusele stranse. lasa ca o se chinuie acum cat ink e micuta si sa fie bn pe viitor.

dece poate e temp de la dintisori la jiji. gingia cum este e umflata?
o zi buna va doresc

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Dany,Nikole sanatate multa

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineata!

Dau si eu un capuccino cu vanilie si scortisoara...!Ca la noi e frig si ceata!Brrr!
Am citit pe accuweather ca de pe 25 ninge....uraaaaaaaaaaa...abia astept sa stau cu printisorul la geam sa ne uitam cum ninge...si sa-l scot afara in zapada sa vad cum reactioneaza..ca la strans frunze e campion..si sta si le intoarce pe toate partile...si le analizeaza

A dormit f. bine toata noaptea cu o trezire la 3 si una la sase..ca na tatza asta...dar vad ca nu mai bazaie!Am observat ca daca il culc mai devreme-8.30-9 doarme mai bine!

Indata vine si Mos Nicolae, si Mos Craciun...in seara de ajun mergem cu colinda....ma-ma, pa-pa, ...chestii de astea..si mai sarbatorim si 10 lunite.Eu una sunt fascinata de luna decembrie!Sunt ca un copil mic, care asteapta bradul, sa se impodobeasac strazile cu beculete...si imi place la nebunie sa ma plimb prin oras in perioada sarbatorilor!

Imi place cand fac curat si e luna in casa, si miroase a prajituri, si in bradut clipesc luminitile, ascult colinzi, in casa e cald...si anul asta il mai am si pe comoara vietii mele care cine stie ce av mai face
Imi dau seama ca acum traiesc pentru el si prin el...sa-i arat, sa-l invat, sa ma bucur cand el e bucuros, si sa fiu fericta cand el e fericit

Si sunt fermecata cand il intreb unde-i tata, si se intoarce spre usa de la camera...Ca stioe ca pe acolo apare in fiecare sear....Si stie unde-i pisica cand il intreb, intoarce capul spre heamul de la bucatarie unde sta pisica cat el mamanca

Lorex-sper ca e bine bobitza!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Miki, a dormit puiul in patut?? Dar Daria?.Si la noi primele 2-3 nopti au fost cu foiala mare, dar nu cu plansete si crize, asa ca am lasat-o si s-a acomodat ok. Si o alaptam de 2 ori/noapte cand am inceput s-o pun in patutul ei.

mami de fetita finuta

A dormit pana la ora 1.30 noaptea. Apoi iar in pat. Sper sa fie un inceput. Poate nu am inca inima sa il tin acolo. Sau de mine imi e... Om vedea si noapte vitoare. Initial am zis ca dupa decalotare. Acum ca totul e ok, as incerca iar. Vedem la noapte.

Kiti de Miki

Mergi la inceput