Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Buan seara!!! Am culcat puiutul...si imi permit putin timp liber Il iubesc cu fiecare zi mai mult...si cand face papa, mama, etc. imi vine sa-l mamanc! Scade in greutate de vreo 5 zile...de la 9520 a ajuns la 9.400.Daca o continua asa, luni il duc la medic...desi nu cred ca are nimic.E vesel, zglobiu...nu prea mai mananca masa de amiasa ca inainte dar tot mananca o jumatae! Ii ies si dintii 5 6 si de asta ma bazaie noaptea! NOAPTE BUNA SI LINISTITA mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Noapte buna
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui xela_07 ayanna - ultima poza din albumul meu e cu dedicatie speciala pentru Dariutza . |
eeeeeeeei!!!
Dariuca zice...
PS. M-am uitat impreuna cu tati de Daria la poza cu ginerica si n-a zis nik de pusca!
ayanna_xem spune:
Pe miaunica mea am culcat-o in patut...dar din 10 in 10 min se trezeste si cere mufat. In doua secunde adoarme si o pun la loc in patut...cred ca am repetat figura de vreo 6-7 ori pana acum...
Daca o tine asa pana dimi...
XELA...frumosi copii ai! Ptiu sa nu fie de deochi... ginerica al meu
e .
SIMPLY...faine motto-urile si rubrica info...permanent le citesc cu placere!
LIVIA...nu te mai stresa mami cu greutatea si cantarul. Daca beb e ok si nu da semne de suferinta sau discomfort de nici un fel de ce iti faci griji? Lasa-l cateva zile si cantareste-l mai incolo...peste vreo saptamana doua ca sa vezi evolutia, ca asa zi de zi e stres mare. Oricum si eu tot asa am citit, ca atunci cand incep sa umble si sa faca mai multa miscare nu mai iau in greutate sau chiar scad.
Dap, urmeaza al 8-lea mufat! Revin! ....sper...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, iar suntem pe pagina 2. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Ce e la pagina 2? Ma facusi curioasa...
citat din mesajul lui lorex Va salut din mers ca bobitza are febra! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ce-a patit Bobitza???
sa fie bine!
citat din mesajul lui danyelana Salutare si de la noi, Am intrat repede sa va salut si sa multumesc lui Miremia pt capitol. Eu ieri am cazut pe scari si mi-am scrantit piciorul drept Noroc ca eram singura, doar ce il pusesem pe Arthu la somn. Eram cu un brat de cearsafuri ca schimbasem paturile si ma grabeam si am alunecat si m-am dus cu piciorul sub mine Ma durea de nu mai puteam si am facut si o vanataie Mi-a dat sotul cu crema si mi-a pus o banda elastica si m-a mai lasat putin caa nu am vrut sa merg la dr. Si acum mai doare si merg schioapa dar trece. Arthur e bine, mai mult in casa ca a plouat tot wk-end-ul si acum e ceata dar incerc sa-l ocup cat mai mult si de aceea nici nu prea am mai intrat. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Sanatate...sa treaca piciorul repede si fara urmari!!!
citat din mesajul lui blue_flower Salut fetele Am trimis pe mailul comun o carte cu leacuri babesti, ca tot intrebacineva de ele Sper sa ajute cuiva vreodata. Mie mi se pare f complicat sa prepar leacurile alea, desi, la nevoie, le faci pe toate. Am treaba multa, pup toti pufisorii. Va rog nu va ganditi la intarcat, eu am mentionat doar ce mi-a zis matusa mea, ca daca era sa il intarc, nu mai caram pompa dupa mine in alte tari. AYANNA, da, jobul e de vis, nu plec prea mult, oamenii sunt super, interactionez cu alte culturi, mie imi place la nebunie. Desi, sa fiu sincera-sincera, nu am vazut absolut nimic din Belgrad, daca tot acolo am fost sapt trecuta, si tot merg de vreo 3 ani si ceva acolo. Nu am timp, decat la hotel si uneori cina la vreun restaurant cu colegii, dar mergem cu masina, nu am mers la pas prin oras. Cand? Ca termin munca la birou pe la 7-8, plec la hotel, mananc si dorm. In Ljubljana cand merg e alta treaba, am iesit si in imprejurimi, acolo nu am sefi, de aia , am mers cu masina cu colegii la vreo 25 km de oras, au un lac cu insula in mijloc, cu terase pe langa, super fain, si timp de mers prin oras am, de cumparaturi. Depinde de cat de multa munca am. va pup. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ma amuzam eu de ranza lui DECE, dar nici a mea nu-i mai mica cand citesc postarile astea despre job...Uai, ce mi-ar place si mie! Am fost si eu plecata de doua ori cu jobu, pentru schimb de experienta, in Germania. A fost suuuper, dar mi-ar place sa mai vad si altceva...dar la noi se ivesc ocaziile astea cam rar si de obicei nu beneficiaza toata lumea de avantajele astea si cam iese cu discutii...
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele. ma chinui de ieri sa va prnd din urma si nu prea reusesc. mai am un capitol de recuperat. Teo e cam marait de la dintisori si striga intr-una mama mama, lucru f rar la el. Cat e de adevarat ca atunci cand pe copii ii doare ceva o striga pe mama.... Ieri Teo statea in picioare cu mainile pe canapea. Cand m-a vazut pe mine a intins mainile spre mine si a facut 2 pasi. Stiu ca a fost inconstient si c nu si-a dat seama ca nus emai tine de nimic dar asa tare m-a emotionat... Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Bravo Teo!!!
ayanna_xem spune:
Ma retrag la un film...inca ma chinui sa termin Dr. House, ca am ramas la sezonu' 4 din perioada burticii si de atunci n-am mai reusit sa vad decat cateva episoade.
N-am zis 'buna seara' cand am intrat, dar va zic acum 'noapte buna'
micki_mica spune:
Seara buna si de la noi!
Harnicute ati mai fost azi!
Citesc si eu rapid din urma si revin!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Trebuie sa si eu sarbatoritii zilei de 16, Larisel, Vi4i, Daria , ca azi dimineata......nu am facut si eu urarile de rigoare!
Cris.dogarel m-am servit si eu din cafeluta ta azi! Ms frumos!
Haricut da jucaria copilului! Ca daca nu acum...cand? Si asa nu stie de Mos 1 sau Mos 2.
Dece esti super gazela! Dar daca tu vrei sa mai dai jos, asta e! Ambitie nene! Bravo! Io mi-s mai indulgenta cu mine!
Miremia asa e! E ultima lui lunita! Acum urmeaza sarbatorire doar la an!. Maine-poimaine e cu luat de motz! Merci de capitol! (iete ca am trecut la capitol nou!)
Tomaca daca ai stii cat de greu a obtinut el patratelele alea la abdomen! O fi furat reteta de la mine! Eu de exemplu ma chinui cu patratele de cioco, zilnic!
Danyelana imi pare rau pentru piciorul tau! Refacere rapida si usoara! Si felicitari pentru achizitie!
Lorex a fugit febra de la Bobitza?
Nik0le da, marea sarbatoare! Ma iau asa niste emotii cand ma gandesc....Pe bune! Si voua multa multa sanatate! Sa scapati de viroza si de starea de rau a Irinei!
Xela "hotomana lu'mama!"...mi-au dat lacrimile...o si vedeam...
Livia nu iti fa asa mari probleme! O fi de la dintisori!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
In seara asta l-am culcat in patut. Desigur ca a adormit in patul mare, dar in patut e si acum. Solutia? Baie, laptic pregatit anterior (LP ca..."sosetele" mele sunt goale...la cat si din picioare si culcat si atarnat).
A dat sa se intoarca si l-am tinut de manuta si a adormit la loc. Vedem pana dimineata! Azi l-am tot obosit si pe final l-am plimbat si cu metroul unde s-a jucat cu accesoriile de la poseta unei domnisoare amabile si a studiat verigheta unui domn! Si a stat cu mami si cu tati la o salata in oras . Deja prea mult pentru el, nu?
La indemnul sotului am citit despre limbajul bebelusului. Ca se pare ca tot repeta un gest. Si www.babysignlanguage.com/" target="_blank">iata ce am gasit! Regasiti si voi din gesturile pufuletilor?
Imi place ideea e a-l invata sa imi arate ce doreste. Decat sa il aud "mama, mama, mama, mama" mai bine imi indica...sa il pot intelege! Ca maine-poimaine cere bani de scos fete in oras, si nu il inteleg .
Ma retrag si va doresc somnic usor!
NB!
Kiti de Miki
dastefa spune:
buna dimineata
haideti la o
eu mi-am mutat calculatorul la etaj si acum mi-e mai greu sa intru
dar dimineata ,cand poporul doarme mai apuc si eu cate un pic sa intru
azi nu o duc pe Daria la gradi ca mergem la gimnastica si cum e programata de la 2-3 o las/sper sa doarma cat mai mult dimineata
decenuela spune:
neatza si de la noi....adik de la mine ca jiji inca doarme
sarumana de coffe dastefa....e tare buna fc de altii/...:)
io sunt cam praf...cand s-a culcat jiji aseara mi s-a parut ca are un pic de temperatura...da tasu a zis ca n-are...nu i-am pus termometrul,,,la 12 juma cand s-a trez a supt si tot se foia...cam o ora a durat..pana sa-mi dau seama ca are temperatura ... deja ii dadusem gel de dinti si adormise...dar eu nu puteam...uitasem tot ce citisem despre dinti..temperatura..etc...pana la urma i-am luat-o avea 38.5...i-am dat panadol...si cam pe la 3 a fost mai ok si a dormit mai bine.
na ce sa zic..prb incepe si la noi distractia...c'est la vie....noroc ca pana in prezent e ok...mananca...nu plange..
ma duc la recuperat...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...